Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

21 lut 2008, 17:27

Wspo0mniana metrowa kupka prasowania rozm 62,reszte tego rozm chyba jutro zrobię, za 68 się nie biorę chłop przyjedzie to bedzie prasować, bo i tak już coś tam nakupił to niech w tych mało przyjemnych pracach jakiś swój udział ma :-D
Obrazek
A mnie zgaga meczy cały dzień po popcornie :ico_haha_02:
i pewnie po lodach bo dzisiaj z córą się obżerałyśmy,Ona lubi to co zimne, i chyba gardło już zahartowane bo ą nic nie bierze.
Obrazek

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lut 2008, 17:40

Witajcie kwietnióweczki :ico_haha_02:
mamamonia Ty się gadaniem nie przejmuj,to Twoje dzieciątko i to Ty decydujesz jak będzie miało na imię :ico_haha_02: A poza tym wczoraj szukałam w necie dzieciaczków z gazety wyborczej(z Warszawy),bo szukałam grudniowej dzidzi koleżanki,to Julek było malutko.A moja córcia w przedszkolu miała jedną Julię,za to 4 Ole.Tak więc głowa do góry,hihi,moja też będzie Julia :-D (o ile jej ogonek nie urośnie :ico_oczko: )
Widzę dziewczynki,że robota wre :-D (pranie i prasowanie)Mi sie jeszcze nie chce,za miesiąc się zabiorę.Pozdrawiam Was cieplusio

Awatar użytkownika
słoneczko4
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

21 lut 2008, 18:40

Hejka :ico_haha_02:
U nas remoncik mój mąż zabrał się za ubikację robi wanne zamiast prysznica , nie duża bo 130/70 ale jest. Mati się bardzo cieszy :ico_haha_01:
Co do prania ja jeszcze się nie zabrałam , bo bedziemy jeszcze malować pokój i boje sie ,że mój męzuś coś wymysli i bede na nowo musiała prać, więc narazie sie wstrzymuje , ale z drugiej strony to jak czytam ,że wy ciągle pierzecie i prasujecie i końca nie widać , to czy ja zdąze????Mam nadzieję ,że tak .
.Dzis ide do gin na 19-stą ,ciekawa jestem ile mała teraz waży i czy nadal ma w jednej nerce zalegają siusie? Mam nadzieje ,że wszystko jest ok , troszke się denerwuję :ico_placzek: .Jak mi się uda to jeszcze dziś wam napisze ,albo jutro rano.
Buziaczki :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

21 lut 2008, 19:51

zulcia i bardzo dobrze :-D Dzięki.

słoneczko zdążysz. ja już nic nie mam do roboty na dzień dzisiejszy. Za jakiś czas tylko pościel popiorę... A przecież mamy jeszcze sporo czasu...

emma to sie naprasowałaś... Na mnie czeka też górka, ale od paru dni jakoś nie mogę się zabrać za nią.

Wróciłam od lekarza i powiem Wam że wszystko jest rewelacja. Pan dr mówi że mam wyjątkowo super morfologię, szyjka super trzyma a dzidzi pięknie wali serduszko (jak stado galopujących koni :ico_szoking: ).

asika82
4000 - letni staruszek

21 lut 2008, 20:23

mamamonia pisze:wszystko jest rewelacja.
no i pięknie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
słoneczko4
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

21 lut 2008, 23:57

Hejka
Niestey małej nadal zalega , ma troszkę powiększoną nerkę (
kurcze zapomnialam jak to się dokładnie nazywa ale może lepiej bo bym czytała w necie a póżniej bym tylko nerwowa była) ale lekarz mówi ,że nie mam się denerwować bo bardzo mało przekracza normę , jak się urodzi bedzie miała robione usg ,żeby sprawdzić czy wszystko wróciło do normy , mam taką nadzieje i wierze w to ,że bedzie dobrze.Co do wagi to waży 2496 g. czyli 2,5 kg. to całkiem, całkiem.Mam skróconą szyjkę ale nie mam rozwarcia chodz lekarz powiedział ,że mała jest już nisko.
mamamonia, a ile mała waży?

[ Dodano: 2008-02-21, 23:02 ]
mamamonia, co do imienia twojej małej to wogóle się nie martw , mój mąż powiedzial ,że na Oliwie będą w szkole mówić Oliwa ale mnie tym :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: , U nas też nie każdemu się podoba ,że chcę bo mąż ostatnio cos kręci , że to się jeszcze zobaczy .

[ Dodano: 2008-02-21, 23:03 ]
Najważniejsze ,że wszystko jest ok i tylko tak dalej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

22 lut 2008, 00:17

słoneczko ja mam wizyty u lekarza bez USG. USG robię tylko wtedy gdy trzeba (4 w całej ciąży), a badania co miesiąc. Wg ostatniego USG 2 tygodnie temu ważyła 1891g, teraz chyba ponad 2 kg ale ile niestety nie wiem.

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 lut 2008, 09:26

heja
słoneczko4 pisze:waży 2496 g. czyli 2,5 kg.
mamamonia pisze:2 tygodnie temu ważyła 1891g, teraz chyba ponad 2 kg ale ile niestety nie wiem.
ale macie duze dzieciatka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: moja szwagierka jak byla tydzien temu(ta z terminem na marzec)to jej dzidzia wazyla 1900 tak mi sie wydawalo ze mało ale nic nie mowiłam.ciekawe co mi jutro na usg wyjdzie juz sie doczekac nie moge :-D :-D
słoneczko4, nie martw sie nereczka napewno bedzie wszystko oki,ja mam takiego stracha przed jutrzejszym usg ale jestem dobrej mysli.wczoraj sie pozarlam z moim i mialam pare skurczy co 10 min jak z zegarkiem w reku naszczescie szybko sie uspokoiłam ,zasnełam i mi przeszło ale stracha małego miałam :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
słoneczko4
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

22 lut 2008, 09:47

edit53, nie denerwuj się ,żebyś nam tu z nerwów nie urodziła :ico_nienie:
edit53 pisze:ciekawe co mi jutro na usg wyjdzie juz sie doczekac nie moge

Napewno wszystko będzie dobrze .Mam nadzieje ,że tylko uda się podejrzeć co ma między nóżkami :ico_haha_02: Twoje maleństwo .A o której idziesz do lekarza na USG? , w soboty rzadko wchodzę na TT ale wejde na chwilkę ,żeby przeczytać co tam u Ciebie.

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 lut 2008, 09:56

słoneczko4, o 15 ale potem jedziemy do tesciow bo moj ma tam podłoge ułozyc wiec pewnie dopiero wieczorkiem zagladne

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”