Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sie 2011, 18:09

hej :ico_ciezarowka:

wpadam bo Majka jeszcze drzemie a mój durny pies mnie też rozbudził a już jedną noga spałam :ico_zly:
mąż jeszcze jakąś fuszke robi wiec bedzie później :ico_oczko:

przyszedł mi ten ochraniacz i powiem szczerze ze jest boski :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: trafiło mi sie jak slepej kurze ziarno :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
ochraniacz jest gruby, mięciutki, ma śliczne kolory i jest ogromny :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
bede musiała go wcisnac miedzy szczebelki a materac zeby sie pomiescił :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: a w dotyku cudo, i na metce przeczytałam ze jest firmy Gluck, czyli chyba dobra firma :ico_oczko: pani dorzuciła kilka zabawek które Majka od razu dorwała w swoje łapki :ico_haha_01:

a i doszedł też śpiworek coccobello :ico_oczko:
dopiero teraz bo pan przez pomyłke wysłał do kogoś innego i zanim zwrot przyszedł do nich to troche mineło, ale ogólnie zadowolona bardzo jestem :ico_sorki:

[ Dodano: 17-08-2011, 18:11 ]
elibell a tam sie przejmujesz, ja kupuje na allegro i dobieram bo już tak mam, jestem typem niereformowalnym i zakupy to chyba moja obsesja :ico_haha_01:
a jak trafie coś szczególnie ładnego i w niskiej cenie to ciesze sie jak głupi do sera :ico_haha_01:

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

17 sie 2011, 18:43

hehe jak bym o sobie czytała:D
Po dobrym i okazyjnych zakupach to aż mnie rozpiera ze szczęścia jak mi się uda tak kupić:D

Dzisiaj zamówiłam przewijak na łóżeczko. Bo akurat ten który dostałam od znajomej razem z łóżeczkiem okazał się za mały:(
Na szczęście moja córeczka ma kochaną babcię a ja mamę i za sponsorowała nam przewijaczek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Wygodniej mi przynajmniej będzie przewijać:D

[ Dodano: 17-08-2011, 18:47 ]
oczywiście dla wszystkich :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kolejne tyg :-D
Kocura a Tobie to tak zazdroszczę, że już tylko tydzień, że nawet sobie nie wyobrażasz. Też bym już chciała mieć tak blisko. Już tak się męczę, że nie wierzę. Jak całą ciążę nie miałam na co narzekać tak teraz wstawać mi się z łóżka nie chce. Ręce mam po prostu do poucinania. Bolą, mrowią. Kubka nawet nie umiem utrzymać, a co tu mówić o jakimś sprzątaniu czy zmywaniu zwykłym jak mi wszystko z rąk leci.
Zła jestem przez to jak nie wiem. Bo nie lubię taka ograniczona być :ico_zly: :ico_zly:
Ale z P zaczęliśmy wypędzać maluszka i mam nadzieję że chociaż z tydzień wcześniej przyjdzie :-D :-D

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sie 2011, 18:48

Wygodniej mi przynajmniej będzie przewijać
oj, racja! Ja sobie nie wyobrażam nie mieć przewijaka, a za to moja siorka mało używała, ale może dlatego,że jej Młody strasznie się wił :ico_haha_01:

izuś_85, :ico_brawa_01: no to super z tym ochraniaczem!

szkieletorek tak to jest jak się ma domek, a wokół ogródek, pieska, kurki, niekończąca się robota. Wiem coś o tym.
A siorka widać uznała,że jak ma urlopik to sobie odpocznie :ico_noniewiem:

[ Dodano: 17-08-2011, 18:49 ]
Ale z P zaczęliśmy wypędzać maluszka i mam nadzieję że chociaż z tydzień wcześniej przyjdzie
hehe, jeszcze się okaże,że mnie wyprzedzicie z porodami :-)

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sie 2011, 19:34

Dziewczynki na terminie lipiec-sierpień zostały 2 dziewczyny czekające na termin, z racji tego, ze już pozostałe koleżanki tulą maleństwa i poszły "dalej" w tematach najprawdopodobniej dziewczyny dołączą do was, mam nadzieje, ze nie będzie problemu i wszystko będzie ok :ico_sorki:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 sie 2011, 20:13

riterka, będziemy grzeczne i chętnie je powitamy na naszym wątku.
oj, racja! Ja sobie nie wyobrażam nie mieć przewijaka, a za to moja siorka mało używała, ale może dlatego,że jej Młody strasznie się wił
mi przewijak odradzali że przewine sobie dziecko na tapczanie lub stole ale jakoś sobie tego nie wyobrażam, nie jest to wydatek spory a wydaje mi się olbrzymim ułatwieniem/.izuś_85, świetnie że zakupy udane :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

elibell
4000 - letni staruszek

17 sie 2011, 20:54

oj tak ja też nie wiem jak bez przewijaka sobie bym poradziła, ulatwia sprawę i to bardzo, nie trzeba się schylać nad dzieckiem za mocno, choć teraz nie będę miała takiego, bo nie rozkładam łóżeczka w drugim pokoju, więc będę przewijać na dywanie czy łóżku swoim, zobaczymy jak to będzie, w razie niedogodności rozłozy się łóżeczko by przewijak był na odpowiedniej wysokości hihihihi

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sie 2011, 21:25

będziemy grzeczne i chętnie je powitamy na naszym wątku.
:-D :ico_sorki:

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

17 sie 2011, 21:26

Nie no rozpacz mnie weźmie opisałam ogromna stronę i mi sie skasowało. Nie mam siły od nowa pisac.

Napisze tylko ze pokoik małej prawie skończony jesli chodzi o sprzątanie. Za chwilkę jeszcze wyszoruje podłogę i finał. Jutro maz mi umyje okna w sypialni, poprzesuwa łóżko bym mogla tam zmyc i pościera z szaf.

[ Dodano: 17-08-2011, 21:29 ]
Przewijaka ja nigdy na oczy nie widziałam, jedynie w sklepie.
Nie używałam tak ze wiec nie wiem czy to fajna rzecz czy nie i raczej nie będę kupować.

elibell
4000 - letni staruszek

17 sie 2011, 21:44

szkieletorek, ale macie 2 same w liczniku ślubowania hihihi, impreza dziś powinna sie odbywać:)

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sie 2011, 22:24

:ico_brawa_01: u mnie była koleżanka siostry i kupiła siatkę ciuszków po Zu. A jutro przychodzi kolejna babeczka z ogłoszenia! Mam nadzieję,że chociaż jedno pudło mi zniknie z dużego pokoju :ico_sorki:

A mnie strasznie niewygodnie było zmieniać pieluchę na łózku, a czasem musiałam, np. u kogoś. Więc i teraz kupiłam :-)
Przydawał mi się też po kąpieli, do smarowania i generalnie ubierałam małą Zu na przewijaczku.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”