Dzisiaj znowu nie dojechaliśmy na basen

Umówiliśmy się na niedzielę dopołudnia to przynajmniej korków nie będzie

to jest jakis oblęd jaka malutka jest upartaale masz małego uparciucha w brzuszku
a wy juz od rana smaka mi robicieja dziś robię spagetti na obiad jakoś od wczoraj za mną chodzi
bierz sobie magnez na twardnieniu brzucha, mi pomógl i to bardzoja dziś znowu leżę bo brzuch od samego rana twardy jak nie wiem jak mi nie przejdzie do jutra to się chyba wybiorę do ginki żeby sprawdzić czy wszystko ok
no biorę magnez już od 1,5 miesiaca w sumie 6 tabletek dziennie tak mi kazała ginka i do tego mam dużo wapnia dostarczać w jedzeniu no i oczywiście leżeć jak najwiecej ale to juz plecy mnie bolą od tego leżenia bo ileż mozna no ale staram się słuchac bo już wolę to leżenie w domu niż miałaby mnie do szpitala połozyćbierz sobie magnez na twardnieniu brzucha, mi pomógl i to bardzo
no to faktycznie lepiej spytać o co kaman. Duzo magnezu bierzesz i nie powinno Cie tak łapać. Ale na pewno wszystko jest okno biorę magnez już od 1,5 miesiaca w sumie 6 tabletek dziennie tak mi kazała ginka i do tego mam dużo wapnia dostarczać w jedzeniu no i oczywiście leżeć jak najwiecej ale to juz plecy mnie bolą od tego leżenia bo ileż mozna no ale staram się słuchac bo już wolę to leżenie w domu niż miałaby mnie do szpitala połozyć
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: MitziAltere, PalmaKaply i 1 gość