witam
ja dopiero co skonczylam weekend..wczoraj mialam urlop, piekna pogoda byla, wiec wykorzystalam, poszlam z Kala na spacer, pochodzilam po sklepach..moglabym miec wieczny urlop
agus ja najzwyczajniej w swiecie podgrzewam wode na mleczko w mikro, mam naszykowana w dzbanku wode przegotowana, jak przychodzi pora mleka to wlewam do flachy, podgrzewam na kilkanascie sek, wsypuje mleczko i gotowe..przy Mili jakis czas meczylam sie z podgrzewaczem i dla mnie ta opcja odpada w przedbiegach
co do wozka, to ja juz tez wyciagnelam spacerowke, ale jeszcze ani razu nie zastosowalam, bo mam w gondolce taka opcje podnoszenia tylu wiec jak ide na spacer to dzwigam z tylu troche i Kala jest w pozycji polsiedzacej, a jak zasypia to spuszczam na plasko..jeszcze w gondolce sie miesci wiec stwierdzilam ze troche tak pojezdzimy
nina piekny blyszczacy kolor!fajna fryzurka tzn ladne upiecie wlosow z przodu
mi sie ost zapodobalo nosic wysokiego koka, tzn robie taki "dudlik"(nie wiem czy bedziecie wiedziec o co chodzi, dziewczyny z okolic śląska moze tak ) fryz bardzo wygodny przy dlugich wlosach i malym dziecku, bo moja tez bardzo namietnie chwyta mnie za wlosy i chce probowac