Dzien dobry mamusie
U nas nocka bezh zmian ladnie przespana mala wstala o 8 30 a jakos tez tak

Pozatym to musze sie pochwalic ze ja od rana jestem bardzo pracowita

zrobilam juz ladny porzadeczek w naszym ogrodku i nawet powiesilam juz pranko bo mamy taka piekna pogode normalnie upal i trzeba pogode wykorzystac dzisiaj na szczescie nie musze gotowac bo mamy zupke i dojemy ryz z jablkiem

i pozniej pojdziemy sobie z malutka do ogrtodka posiedziec ona ma tam taki swoj maly domek i tam ja dam i tam sie bedzie bawic ...
A tak pozatym to jestem troche zdziwona bo mala Nicolinka juz od 8 30 nie spi a normlanie zawsze spi co 2 godzinki no ale moze usnie a moze jej sie niechce spac...
Teraz idziemy sie ladnie wyprysznicowac obie

bo mala zroibila kupke juz czuje i przy okazji sie umyjemy ja tez musze bo sie napracowalam troszke ok laseczki ja zajrze pozniiej pozdrawiiam i zycze wam milego i pieknego dnia paa
[ Dodano: 2007-05-23, 11:57 ]
No to idziemy pod prysznic zajrze pozniej paa
[ Dodano: 2007-05-23, 14:19 ]
No i my juz wyprysznicowane obie,malutka juz spi sobie z godzinke,a ja sie troche krzatam po domku, mam juz czysciutko i z prankiem tez gotowe tylko teraz te prasowanie.. hmm kiedys wyprasuje

tylko jeszcze niewiem kiedy,nartazie odpoczywam ale widze ze tutaj pustki... Mamusie gdzie jestescie???
Aha My tez chcielismy ladnie podziekowac wam za wszystkie komplementy to bardzo mile jest je slyszec od was

Do pozniej bo sama tu nie bede... Nikogo niema..
[ Dodano: 2007-05-23, 14:25 ]
A wiec jak moja mala slodka coreczka sie obudzi i to ja biore do ogrodka i tam sie bedzie w swoim domciu bawic a ja poczytam sobie ksiazke bo mi siostra z Polski przyslala "Kwiat Pustyni "- z namiotu nomaidow do Nowego Yorku ...
Ciekawy tytul no i zobaczymy jaka bedzie wiem mniej wiecej jaki to gatunek i typ ksiazki wiec zobacze niech sie tylko malutka obudzi.. jakos mi sie nudzi ale nic odpoczywam sobie troszke..
[ Dodano: 2007-05-23, 14:39 ]
Malutka sie obudzila chyba wykrakalam... no nic juz mam zajecie hehe