Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 maja 2007, 19:54

Witajcie
My juz bylismy na zakupach,bylo fajnie i spokojnie.. Teraz mala pojadla sobie i jest zmeczona takze bedzie chciala spac ale sie jeszcze obudzi juz u nas nie pada ale jest za to tak strasznie parno i duszno i bedzie znowu padac ok to ja wam mwoie dobranoc milej nocki i do jutra moj maly brzdac mnie wola juz paaaa

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

22 maja 2007, 20:02

Kristi, papa..ucałuj malutką

i ja już znikam..moje słonce spi..a ja ide sie kąpać i ksiązke poczytac.....kurcze..nie wiem co sie dzieje ale ostatnie dwa dni to juz spię o 21.....pobudka o 6 wiec powiem wam..jestem wyspana......

[ Dodano: 2007-05-22, 20:03 ]
aha....nie moge zaglosowac na wasze foteczki baboski..czemu???
:ico_papa: :ico_papa: :ico_papa:

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

22 maja 2007, 21:19

my takze tylko dobrej nocy zyczymy i siup lulu :ico_noniewiem:
:ico_buziaczki_big:
ja już znikam..moje słonce spi..a ja ide sie kąpać i ksiązke poczytac.....
iza a co tam czytasz? ja juz nie moge sie doczekac ksiaz\ek z Polski ... :ico_wstydzioch:
p-a pa dziewczynki :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

22 maja 2007, 21:23

iza obiecuje poprawe ale od pojutrza bo jutro ide na rano do pracy :-/

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

23 maja 2007, 07:41

kurcze a ja pisze zyczenia dla Antosia a dzis 23.......a to jutro wielkie dzien

[ Dodano: 2007-05-23, 07:44 ]
witam witam z rana...my nie spimy od 5.50.....

diem, czytam ksiązki flaszerowej-muskat

Awatar użytkownika
iwonap
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

23 maja 2007, 08:31

hej baboski
u nas dzies niesamowicie moj syn obdzil sie przed 6 dostal butle i wyobrazcie sobie ze pospalismy do 8 i dopiero wyszlismy z wyrka ,,,,jestemw szoku ale wiem ze to takie jednorazowe :ico_placzek: ale dobre i to..
u nas wczoraj byla maskara w chacie ponad 29 stopni a na dwore 34...dzis juz lepeij ...
fiem wrzucaj zdjecie kuchni ...ja jestem na etpapie szukania jakies i zupelnie stracilam juz glowe tyle tego :ico_olaboga:
lece na kawusie i ajrze pozniej pa

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

23 maja 2007, 08:51

iwonap, no u nas tez dzis lepiej..nie ma sloneczka i jest jakies 20stopni

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 maja 2007, 11:53

Dzien dobry mamusie
U nas nocka bezh zmian ladnie przespana mala wstala o 8 30 a jakos tez tak :ico_oczko: Pozatym to musze sie pochwalic ze ja od rana jestem bardzo pracowita :-D zrobilam juz ladny porzadeczek w naszym ogrodku i nawet powiesilam juz pranko bo mamy taka piekna pogode normalnie upal i trzeba pogode wykorzystac dzisiaj na szczescie nie musze gotowac bo mamy zupke i dojemy ryz z jablkiem :ico_brawa_01: i pozniej pojdziemy sobie z malutka do ogrtodka posiedziec ona ma tam taki swoj maly domek i tam ja dam i tam sie bedzie bawic ... :ico_oczko:
A tak pozatym to jestem troche zdziwona bo mala Nicolinka juz od 8 30 nie spi a normlanie zawsze spi co 2 godzinki no ale moze usnie a moze jej sie niechce spac...
Teraz idziemy sie ladnie wyprysznicowac obie :-D bo mala zroibila kupke juz czuje i przy okazji sie umyjemy ja tez musze bo sie napracowalam troszke ok laseczki ja zajrze pozniiej pozdrawiiam i zycze wam milego i pieknego dnia paa

[ Dodano: 2007-05-23, 11:57 ]
No to idziemy pod prysznic zajrze pozniej paa

[ Dodano: 2007-05-23, 14:19 ]
No i my juz wyprysznicowane obie,malutka juz spi sobie z godzinke,a ja sie troche krzatam po domku, mam juz czysciutko i z prankiem tez gotowe tylko teraz te prasowanie.. hmm kiedys wyprasuje :-D tylko jeszcze niewiem kiedy,nartazie odpoczywam ale widze ze tutaj pustki... Mamusie gdzie jestescie???
Aha My tez chcielismy ladnie podziekowac wam za wszystkie komplementy to bardzo mile jest je slyszec od was :ico_brawa_01: :-D Do pozniej bo sama tu nie bede... Nikogo niema.. :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-05-23, 14:25 ]
A wiec jak moja mala slodka coreczka sie obudzi i to ja biore do ogrodka i tam sie bedzie w swoim domciu bawic a ja poczytam sobie ksiazke bo mi siostra z Polski przyslala "Kwiat Pustyni "- z namiotu nomaidow do Nowego Yorku ...
Ciekawy tytul no i zobaczymy jaka bedzie wiem mniej wiecej jaki to gatunek i typ ksiazki wiec zobacze niech sie tylko malutka obudzi.. jakos mi sie nudzi ale nic odpoczywam sobie troszke.. :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-05-23, 14:39 ]
Malutka sie obudzila chyba wykrakalam... no nic juz mam zajecie hehe :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 maja 2007, 16:22

Dzień dobry .... no właśne dobry ????

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

23 maja 2007, 18:16

haloo baboski..a wy gdzie/??? pewnie spacerujecie calymi dniami....
Kristi, miłego czytania..na pewno super ksiązeczka...odpocznij troszke kochana bo jak czytam to zawsze pracujesz w domku....prosze mi tu kawke sobie zrobic i odpocząć

Aginka, witam cie!!!!

mam do nas pytanie i prosbe:
jakie gotow obiadki polecacie...co wasze aniołki jedzą najchętniej...a co wypluwają??
chce troszke przyzwyczaic matusia do gotowych dan bo moze sie zdraarzyc ze gdzies pojedziemy ze nie bede miala jak ugotowac i bedziemy miec problem..
mati gotowych dan wcale nie akceptuje...z tych co próbowalam to to nawet nie tknął...oststnio bobowity..pomidory kasza kurczak..cos takiego..caly słoik wyrzucilam
tak wiec baboski..poradzcie co jest dobre.....

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”