jogobella
Mistrz pióra
Mistrz pióra

05 kwie 2007, 19:58

dziewczyny moja waga daje mi 21 kg więcej:) jejejeje :ico_ciezarowka: bedzie co zrzucac!!!

Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

05 kwie 2007, 20:08

jogo dolicz jeszcze swieta :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zbora
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

05 kwie 2007, 20:47

A ja mam już te kg w d...! A co tam...Trudno się mówi. Chociaż w ciąży nie będę się stresować! Zakładałam na początku, że +15dam radę. Ale...juz minęło +16 :ico_smiechbig: , więc co będę się martwić??? Kiedyś to chyba zgubię, nie? No, a jak tu nie jeść, jak człowiek ma apetycik :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
abegano
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

05 kwie 2007, 22:16

Zbora zdrowe podejście masz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Tez się staram tak myśleć....Choć ciężko......

Awatar użytkownika
zbora
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

05 kwie 2007, 22:35

Ciężko to juz sie człowiek rusza no i jak się wejdzie na wagę to :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Ale nonono tam, jakoś będzie!

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 kwie 2007, 10:57

zbora, - hyhyh to prawda - ja na poczatku ciazy - stalam na wadze codziennie :-D teraz raz na 2-3 tygodnie - bo sie boje :-D ja mam +16 ...... no cóz ... niech stanie , stanie :-D ta waga - robisie naprawde coraz bardziej zabawnie - i powiem wam szczerze zaczynam miec to w d.... jak ty Zbora - bo mi sie juz nie chce przejmowac- nie mam sily - nie to najwazniejszwe- zaostalo mi 4-5 tygodni - to ile przytyje - 2 kilo ..eeeee przy tych 16 to pestka :-D teraz to ja sie porodem przejmuje- i tu zaczyna sie panika :-D

Awatar użytkownika
MagdalenaW-G
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

06 kwie 2007, 14:28

Dziewczynki, jestem z Wami
Ja też mam już 15 do przodu i też mi to zwisa. Całe życie sopbie czegoś żałować?
Fige... Jak nie mam co robić to se jem :ico_obiadek: , jak mi się średnio chce jeść to też se jem :ico_obiadek: i tak w kółko.
Mało zostało, to końcóweczka, więc korzystajmy kochane ile wlezie :ico_smiechbig:
Nasze maleństwa cieszą się pewnie jak mamusia sobie podjada, boo i one korzystają. A ostatnie miesiące to dla maluszka czas właśnie takiego zdrowego podjadania, obrastają nam dzieciątka w tłuszczyk :-D

Awatar użytkownika
zbora
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

06 kwie 2007, 16:20

Och.......jak miło się zrobiło!!! Chociaż jeden temat optymistyczny! :ico_brawa_01: Pewnie, teraz już nam nie zostało nic innego, jak się pocieszać :-D Ja też jem jak nie mam co robić, szczególnie, jak ktoś się z jedzeniem obok zakręci! A dziś rano...kakao, bułeczka z dżemikiem swojskim jagodowym, :ico_wstydzioch: wędzona makrelka, potem troszkę przerwy i... 2soczki marchewkowe, bułeczka i herbatka, :ico_wstydzioch: 2jajeczka sadzone i ogóreczek kiszony :ico_szoking: i podjadam wszystko, co kroję do mazurków! :ico_wstydzioch: :ico_brawa_01:
A teraz odpoczynek mały i znowu coś się przekąsi, prawda???
A tak w ogóle, to Wy już macie coraz mniej na suwaczkach, a jednakowoż mi ciut więcej czasu na dodatkowe zbędne kilogramy zostało. Ale...grunt to pozytywne nastawienie!

Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

06 kwie 2007, 17:25

A ja nic jesc nie moge :ico_noniewiem: rano wypiłam pół litra mleka na obiad zjadłam 5 ziemniaczków młodych i rybe która mi bardzo nie smakowała :ico_noniewiem: i surówka i nic a na kolacje kupiłam sobie kefir bo cos musze wcisnoc nawet nie mówie mojemu P bo krzyczec bedzie i zły :ico_zly:

Awatar użytkownika
abegano
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

06 kwie 2007, 21:17

Ja tam jem i się nie przejmuje..... Śniadanko, 2 śniadanko, obiadek, podwieczorek i kolacje.... Nawet jak mi się za bardzo nie chce, to jak sobie pomyślę o szkrabie to mówie: a co tam nie będę jej głodzić! I wsuwam..... JAk dojdę do końca to nie wiem ile będę ważyć.....

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”