Basiu masz rację....ubranka są fajne, ale takiemu maluszkowi mogłoby być nie wygodnie w takim garniturku...
a moja panna taką kupkę przed chwilą zrobiła.... że cała pielucha pełna....
musiałam ją całą przbierać, bo i body i śpioszki się pobrudziły...
[ Dodano: 2007-08-30, 15:26 ]
a my w końcu nie kupujemy ubranka na chrzest, ponieważ znajoma da nam po swojej córci...piękną sukieneczkę koloru ecri....
dobrze , że nie zamówiłam jeszcze żadnej na allegro...
HELLO, a umnie dzis prądu do południa nie było wiec nie było jak tu zajrzeć,a mam dla was dobra wiadomośc , jutro bedziecie mieć ładną pogode bo dzis u mnie juz cieplutko było wiec wybraliśmy sie z koleznaką na spacerek, tylko troszke przydługi bo teraz ledwo żyje przeszłam chyba z 8 km ale maluszkowi się bardzo podobało bo praktycznie ciągle spał
violu a mój maluszke przez kilka tygodni robił kupki co 2-3 dni, a potem wzieliśmy go na wieś i jak to mój mezulek mówi nawdychał sie wiejskiego powietrza i zaczał robic 6 dziennie
A my sie zastanawiamy nad czymś takim dla naszego maluszka, co o tym sądzicie???? http://calineczka.pl/sklep/product_info ... ts_id=6157
he, he, he... byłoby fajnie, ale tak naprawdę nam "starym koniom" bardzo się to spodobało i może jeszcze jakiś np. hiszpański podłapiemy z dzieciakami
fajny ten kojec, dziecko się nie znudzi bo wszędzie można mu coś podowieszać i nawet do ogródka wyrzucić w ładny dzień
[ Dodano: 2007-08-30, 21:35 ]
zmykam do spanka, bo nikogo nie ma
dobrej nocki i spokojnych dzieciaczków z małą ilością karmień
w dzień mi tt szwankowało, więc teraz wklejam zdjęcia sukieneczki MIlenki, którą będzie miała na chrzest. muszę tylko dokupić rajtuzki w kolorze ecri, w takim samym kolorze jest sukieneczka i kapelusik.
Kapelusik jest uroczy....prawda?
i śliczna czapeczka...
[ Dodano: 2007-08-31, 00:21 ] Ulenko fajniutki ten kojec....
Violu ale sliczna ta Twoja Milenka Wisienka
A ja od rana mam dobry humor chociaz pogoda niezbyt ale co tam. Ustalilismy z mezem ze na poczatku pazdziernika jezdziemy do rodzicow do ojczyzny i straszliwie sie ceszymy no i zrobimy chrzciny tak ok 14.10. Juz sie nie moge doczekac. Caujem Wam mocno wszystkie i do odpisania bo na razie nikogusio tu nie ma (buzkow moc)