Ja tez po cichu licze na chlopca,ale najwazniejsze zeby bylo zdrowiutkie!mmarta81, suwaczek jest niebieski przypadkowo.... tzn lubie ten kolor i taki suwaczek wstawiłam....ale liczę po cichu na chłopa....
ja kupilam bo w Mamas&Papas bla promacja na nie przeceniona z 115F na 85F wiec stwierdzilam ze i tak ja musze miec to juz kupieAle super kolyseczka!Ja zaczne tez kupowac po kolejnym USG czyli po 9 maja
no nic mi nie mow my kurde tez a madle tez musimy kupic bo jak sie z 2 na 5 pokoi przeprowadzamy to kurde tam nic nie bedziebo sie wypluczemy na to mieszkanie jak sto ponad 2000 na dzien dobry
Ja tez po cichu licze na chlopca,ale najwazniejsze zeby bylo zdrowiutkie!
tak to prawda ,nowe przede wszystkim trzeba wyprac,ale nie powinny lezec dluzej niz miesiac.Wiem ze to trudno wyliczyc wiec najlepiej miec wyprana jedna zmiane ubranek wczesniej na przyklad juz w czerwcu tak w razie czego,jezeli dzidzius sie jednak wczesniej nie urodzi ,to ten zestaw wyprac jeszcze raz pozniej,ale z reszta sie wstrzymac do sierpnia.a powiedz mi Miszka kiedy sie zabierasz za pranie rzeczy malenstwa? bo slyszalam ze nawet nowe trzeba poprac
Rozumiem o czym mowisz,ja tez tak bardziej tematycznie juz bym kupowala.To co mam do tej pory po moim synku jest takie uniwersalne,bo nie wiedzialam prawie do konca co bedzie.chce wiedziec czy chlopiec czy dziewczynka
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość