eSKa
4000 - letni staruszek

09 maja 2008, 20:06

Hej, wstyd się przyznać, ale własnie wróciliśmy od teściowej ja zrobiłam jeszcze zakupy przy okazji i cała torba z zakupami stoi w kuchni bo ja od razu do kompa pognałam :ico_wstydzioch:

Mamo Zuzi , jesli chodzi o to uczulenie to lekarz rodzinny i jego antybiotyk nie pomógł, mąż był u dermatologa i babka dała mu maści i kremiki i kazała się wstrzymać :ico_placzek: Na szczęscie ten okres już minął i po "pierwszym" razie na razie nic się nie działo, kazała stosować najzwyklejsze prezerwatywy i teraz kupilismy jakies tanie i jest ok. Na razie się jeszcze nie ciesze, zobaczymy jak będzie dalej.

Ale zazdroszcze wam tej pogody.

na razie uciekam bo męzu buuczy że zamiast sprzątnąć zakupy to siedze na necie :ico_noniewiem:

Fryzjera dzis zaliczyłam , solar też po kąpaniu jescze sobie malne paznokcie no i jakas depilacja by się przydała :-D
Jutro wkleje wam fotki moich włosów w kolorze Burgund :ico_oczko:

c.d.n. mam taką nadzieje ze jeszcze dziś :-)

Awatar użytkownika
ania0709
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

09 maja 2008, 20:09

Hej dziewczyny

Właśnie wyszła moja mama bo dziś była u mnie cały dzień :-D Krystianek śpi, mąż na szkoleniu :ico_oczko: więc mam chwilkę do Was :-D
Małemu idą chyba górne zęby bo ciągle marudzi i wszystko bierze do buzi.
Dziś wykorzystałam mamę i Ona zajmowała się Krystiankiem a ja sprzątałam i sprzątałam
a i tak żadnych efektów nie widać :ico_haha_01:
A poza mamusia ząbkuje razem z synkiem :-D tzn wychodzą mi zęby mądrości,dwa dolne
Te karmienie piersią to wcale nie żaden wyczyn. Jem wszystko na co mam ochotę. Jedyne co to nie piję alkoholu ale wcale mi tego aż tak nie brakuje. Nie muszę się męczyć z przygotowaniem jedzenia i ogólnie to wygoda jak dla mnie.
Nie pracuję i jestem z Krystiankiem 24 na dobę więc to dla mnie sama przyjemność.

gosiaperelka witam Cię bo chyba jeszcze z Tobą nie pisałam. Śliczną masz córeczkę. Zdjęcia przesłodkie.

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

09 maja 2008, 20:16

HELLO MAMUSKI

Pisze do was juz z samej Anglii :-D
na razie dzien meczacy bo prawie caly czas w podrozy
juz zaliczylam z siostra male zakupki, zaraz szykujemy grilla i jakies drineczki
Szymon jeszcze nie spi
chyba mu tez sie czas poprzestawial bo tutaj dopiero 19.15
odezwe sie jak tylko bedzie wolna chwila
buziaczki

Awatar użytkownika
ania0709
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

09 maja 2008, 20:24

eve81, ale fajnie, że jesteś już na miejscu :ico_brawa_01: POWODZENIA

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 maja 2008, 21:14

eve81, jak ochłoniesz troszkę to czekamy na relację dokładniutką!!! Trzymaj się!

eSKa
4000 - letni staruszek

09 maja 2008, 21:30

Pisze do was juz z samej Anglii
na razie dzien meczacy bo prawie caly czas w podrozy
juz zaliczylam z siostra male zakupki
Cieszymy się że dotarliście na miejsce cali i zdrowi, hihi jak na Eve przystało w ramach powitania z Anglią zakupy obowiązkowe :-D :-D

Awatar użytkownika
gosiaperelka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

09 maja 2008, 21:35

Gosia super zdjęcia Lenki jak zawsze,
dzięki kicia:)
A poza mamusia ząbkuje razem z synkiem
No to fajnie, ja już mam wszystkie zęby mądrości i mam dwa usunięte a dwa wyleczone. Jeszcze dobrze mi nie wyszły a już się psuły.
mieliśmy tylko Hib-a dziś bo babeczka wolała niemieszać pneumo z Hib-em,więc za 6 tygodni idziemy znów
Kicia, ty robisz to we własnym zakresie? bo ja dopiero mam szczepienie jak lena skonczy rok. Ja chyba bede Lenkę szczepić na pneumokoki po skończeniu dwóch latek, wiem że jest wtedy mniej dawek i korzystniej się na tym wychodzi. A i tak dziecko idzie do przeczkola jak ma min 3 latka więc narazie się nie boję.
Gosiu Zuzanka ma identyczna lalkę jak Lenka!
Lenka też ją dostała od mojej koleżanki z pracy, biedna nie może mieć dzieci, a jest raczej zamożna więc robi prezenty dzieciom koleżanek. Właśnie ją wczoraj wrzuciłam do pralki bo Lena ją całą uśliniła i była brudna, bo po podłodze ją wytarzała, to jej ulubiona zabawka, gryzie ją, kopie, i też ma nitki z wełny w ustach bo szrpie jej włosy zębami, ale dużo się tego nie nałyka:) a przynajmniej ma radochę.
Wreszcie sobie pomieszkamy w trójkę do poniedziałku
A co w poniedziałek znów masz gości?
Jutro wkleje wam fotki moich włosów w kolorze Burgund
koniecznie się pochwal.
gosiaperelka witam Cię bo chyba jeszcze z Tobą nie pisałam. Śliczną masz córeczkę. Zdjęcia przesłodkie.
Witam Aniu, rzeczywiście my się nie znamy, nie wiem nawet kiedy ty się zjawiłaś, ale napewno mnie już nie było. Ja pisałam z dziewczynami z tt całą ciążę, ale pod koniec już coraz rzadziej sie tu pojawiałam, bo miałam problemy osobiste (o czym napewno wiesz, bo czytałaś nasze wczesniejsze posty) i nie radziłam sobie ze sobą, odciełam się od wszelkich kontaktów z ludzmi. Długo to trwało zanim wróciłam do siebie i postanowiłam wrócić też na tt. I bardzo się cieszę że to zrobiłam, szkoda tylko że wcześniej o tym nie pomyślałam. No ale nieważne... Miło mi cię poznać. Ja urodziłam Lenkę 31 sierpnia, ale termin miałam na 7 września, równy tydzień wcześniej się urodziła. A ty kiedy urodziłaś Krystianka?
eve81, witaj kochana, pisz jak wrażenia w obcym kraju:) wiesz ale ci zazdroszcze, pogadałabym sobie z native speakerami, rok czasu bez praktyki angielskiego to dużo, jak wrócę do pracy, to pewnie zapomnę języka w buzi. Będę musiała mieć trochę czasu na rozruch. JA RÓWNIEŻ ŻYCZĘ POWODZENIA!!!

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

09 maja 2008, 22:10

Jestem i zapomnialam co wam mialam napisac... Powaznie :)

Jasiu zasnal 10 minutek temu i ja jestem glodna :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: Chodzi za mna cos slodkiego...

Ania a moze Ty tez bys sie chciala z nami spotkac?? Bo ja bede w Chorzowie i moze uda sie zorganizowac spotkanie z Gosiaperelka i eSKa :-D

eSKa
4000 - letni staruszek

09 maja 2008, 23:11

Ania a moze Ty tez bys sie chciala z nami spotkac??
o tym samym myślałam :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Hihi Lenka i mężczyzni :ico_haha_01: :-D Aniu co ty na to??

[ Dodano: 2008-05-09, 23:14 ]
Oluś taką minę robi na polku jak Zuzia! Na spacerku jest czasem taka naburmuszona jakby chciała komuś przywalić
Kocura Olek rzeczywiście w wózku siedzi czasem taki "fuczek" że szok zero uśmiechu. Na szczęscie nie zawsze, poza tym nie będe narzekać bo ostatnio chłopak zrobił się taki towarzyski :-D nawet pani która przyszła odpisać liczniki wody robił " papa" :-D

[ Dodano: 2008-05-09, 23:18 ]
Nie muszę się męczyć z przygotowaniem jedzenia i ogólnie to wygoda jak dla mnie.
Aniu nawet nie wiesz ile kasy zyskujesz nie kupując mleka.
A jak tam Krystianek z ulewaniem, przeszło mu?

[ Dodano: 2008-05-09, 23:19 ]
WOW! teraz patrze na godzinke jaka się wyswietliła przy moim poście i zastanawiam się co ja tu jeszcze robie :ico_szoking: ......................
DOBRANOC

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 maja 2008, 23:32

Hej dziewczyny, ja tylko na moment. Ten dzien to KOSZMAR :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
oK. 16 Nell cos zjadla, nie wiemy co , prawdopodobnie kawalek papieru toaletowego albo folii i sie krztusila :ico_placzek: I dzwonilismy na pogotowie, a ta biedna probowala wymiotowac i nie mogla zlapac oddechu c :ico_placzek: jezu, straszne to bylo :ico_placzek: Jak przyjechalo pogotowie juz bylo lepiej ale i tak zalecili nam izbe przyjec wiec pojechlaismy do szpitala i czekalismy az nas laskawie ktos obejrzy. No i jest chyba ok. Dziewczyny, nigdy sie tak nie balam o nia jak dzis. Nie zycze nikomu :ico_placzek: Chyba teraz dopiero do mnie dotarlo co sie stalo, bo wczesniej dzialalam i nie mialam czasu na zastanawianie sie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Dobrej nocy, i uwazajcie na swoje dzidzie, bo ja niby taka uwazna, az J. sie zawsze ze mnie smial ze jestem przewrazliwiona a widzicie :ico_placzek:
Mam dosc na dzisiaj...

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”