Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lut 2009, 21:44

margarita83, ja tez sie smialam :-D

dobra, ja lece ogladac film, bo on jest dlugi, a chce isc spac przed polnoca :ico_sorki:

do jutra lasencje, muaa :-)

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lut 2009, 21:44

shoo, :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
mnie też ona rozbawia niesamowicie.
Zobaczcie ile ominie mojego P., ile rzeczy musi oglądać właśnie na filmikach, albo na zdjęciach. No jak wraca to też widzi, ale to są z reguły już "wyćwiczone" rzeczy.

Co do siadania to jeszcze czasami poleci na boczek, samej jej nie zostawię jak siedzi, no chyba że w kojcu, tam nawet jak upadnie to mam miękko i sobie krzywdy nie zrobi ;-)

[ Dodano: 2009-02-12, 20:45 ]
miłego oglądania shoo, do jutra, papa

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lut 2009, 21:51

a Wy tu dalej o poprawnosci jezykowej... ja mam troche bzika na tym punkcie i jak nie wiem, jak cos napisac, to albo tego nie napisze, albo najpierw poszukam w slowniku (necie )... takie zboczenie zawodowe... a jak juz cos mi sie zdarzy z bledem napisac, to pozniej spac nie moge i wygladam tak -->
mam tak samo, dlatego sie "czepiam" - ale obiecalam sie poprawic...

jest kojec:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kojec jest nowy, ale ja uwazam, ze te kwadratowe sa lepsze, bo dziecko ma duzo miejsca ogolnie, a nie tylko po dlugosci... bije sie z myslami, czy kupowac nowy, czy zostawic ten...
ten nie ma tez rozsuwanego boku, ani moskitiery... ehhh, nie wiem...

[ Dodano: 2009-02-12, 20:54 ]
MARGARITA - obejrzalam filmik - super i bravo dla Majki za to, ze tak pieknie i stabilnie siedzi!!! Moja Su jeszcze tak nie potrafi... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

aaa, i fajny miala obled w oczach jak jej usilowalas zabrac chrupka, hhehheee...

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lut 2009, 21:56

Gie, no on jest taki jak mój, wymiarów łóżeczka.
Nie wieme co ci doradzić, ja mam pozyczony i póki nie bede musiała oddac to nie oddam, a Maja i tak lata po całym mieszkaniu, po podlodze, w kojcu, w bujaczku i wszędzie gdzie sie da i gdzie nie miączy ;-)
Na razie nie będziemy kupować

[ Dodano: 2009-02-12, 20:57 ]
wszystko w swoim czasie Gie, spokojnie,
za to twoja Zu smieje sie za wszystkie dzieci tutaj ;-)

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

12 lut 2009, 22:07

shoo, do jutra...

margarita83, ja też się uśmiałam...Majka ładnie już siedzi...jak już pisałam wcześniej..Emi siedzi,ale tylko podparta...No cóż,muszę uzbroić się w cierpliwość...

Niestety masz rację odnośnie nieobecności taty(w naszym przypadku)dużo ich omija...mój K. wie o tym najlepiej...ile ominęło Go z dzieciństwa naszych chłopców...
Kurcze,ale co zrobić....On wyjezdza aby zapewnić nam byt,życie na jakimś poziomie...I to jest takie błędne koło...bo ... przecież chciałby spedzać z nami więcej czasu,ale rachunki nie popłacą się same.
Teraz kiedy założył własną dział. gosp. wiadomo,że zarabia o wiele więcej...zatrudnia 6 osób...i jakoś się to wszystko kręci...ale niestety nie może pozwolić sobie na siedzenie w domku z rodziną...jeszcze nie... :ico_placzek: To dla nas luksus jeszcze.
Chociaz teraz mają mały przestój...jak zawsze z początkiem nowego roku...machina dopiero się rozkręca...także jeszcze troche i znowu bdzie gościem w domu :ico_placzek:

Co do kojca...poczekam na wasze opinie...Margarita zadowolona...zobacze jak reszta z was...

[ Dodano: 2009-02-12, 21:13 ]
No ok,widzę że Was nie ma....zmykam...

Do jutra..paaaaaaaaaa!

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lut 2009, 22:31

ja tez zmykam sie kapac...
przystawilam lozeczko do naszgo lozka - zobaczymy co z tego bedzie...
jutro wstawie foty - dobranoc, do jutra, odezwe sie z pracy, papatki :)

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lut 2009, 22:33

no ja tez zmykam
kolorowych snow :-)

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lut 2009, 22:34

Margarita, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Majki. Widać,że chrupki smakują jej. Twoja przynajmniej nie reaguje płaczem jak moja, jak chcę jej zabrać :-D

Dziś mój G. był w Tesco i kupił zupki. Jest promocja na słoiczki 2+1 (3 w cenie 2).

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lut 2009, 22:34

hej, ja sie jeszcze nie zmylam, bo znowu jakims cudem film mi sie sam wykasowal!!! :ico_zly: jestem pewna, ze wczoraj go sciagnelam i byl caly, a dzisiaj tylko jeden maly plik z "probka" filmu... nosz kur...!!!! i sciagam od poczatku :(
dobrze, ze szybko sie sciaga, juz prawie 80%... ale przed 12, to ja spac nie pojde.. albo rano dokoncze... by to szlag!!!

napisalam jeszcze maila do tesciowej, bo mnie bombarduje wiadomosciami na skype.. a ja udaje, ze mnie nie ma :-D tzn. w sumie nie udaje, bo dzisiaj caly dzien sprzatalam, ale jakos nie chcialo mi sie z nia rozmawiac.. ona tak wolno pisze te wiadomosci... napisanie jednego zdania zajmuje jej z 10 min :/ juz lepiej pisac maile..

Gie, kojec jak kojec, a raczej jak lozeczko :-) Ty chyba chcialas jakis jasny, nie? tzn. ten jest jasny, ale taki troche ... ciemny :-D
nie wiem, jak Ci sie nie podoba i masz byc niezadowolona, to olej sprawe i kup taki, jaki chcesz (kase przeciez dostalas), a jak w sumie jest Ci obojetne, to zostaw, przynajmniej zaoszczedzisz troche i kupicie siodelko na rower... decyzja nalezy do Ciebie :-)

[ Dodano: 2009-02-12, 21:43 ]
dobra, film mi sie sciagnal, ide sie relaksowac :-) dobranok.. jak to mowi moj Adrian :-D

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

12 lut 2009, 22:59

A ja zaraz wam wkleje filmik :)

margarita swietnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Majeczki za opanowanie siedzienia :) , i za te chrupeczki :)

a nam pani doktor powiedziala na wizycie , ze Hubcio jest duzo do przodu, jak powiedzialam , co on potrafi i powiedziala , ze 8-9 miesiecy bedzie mial jak pojdzie na nogi zobaczymy :) z reszta sama widziala na wizycie co on wyrabial :)

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”