Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

08 kwie 2010, 09:51

Agnieś81 dziękuję :-)

ja nie wiedziałam gdzie ty pracujesz :ico_sorki: ale chyba fajną masz pracę :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Agnieś81
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

08 kwie 2010, 10:05

aniawlkp86, nie narzekam :-D Ten tydzień pracuję na drugą zmianę do 22, bo sezon zbliża się wielkimi krokami. A po południu zawsze jest mniejszy ruch i z biura nie dzwonią. Na drugiej zmianie ja odpoczywam :ico_oczko:

anetkajur
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

08 kwie 2010, 23:37

Dziękuję ślicznie zażyczenia. U nas wielkie zmiany ale opowiem wam jutro bo ledwo żyje a rano trzeba wstać.

Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

09 kwie 2010, 13:46

anetkajur, opowiadaj kochana co tam u was :ico_sorki: :ico_sorki:

Witam

JA też mało zagladam do was ale u mnie znów choroby. KAcperek przed samymi świętami złapał zapalenie oskrzeli i przesiedział całe Święta w domu. JA latałam to tu to tam żeby Tymek nie był pokrzywdzony z tego powodu. Na szczęście on się nie rozchorował. dopiero dziś odstawiamy antybiotyk ale zostają inhalacje jeszcze przez tydzień.

kilolek a nie dało rady załatwić tak jak z Kubusiem że poszłaś na chorobowe do wakacji a po lecie wróciłaś do pracy??? Bo faktycznie umęczycie się wszyscy strasznie a ty się nacierpisz bo wyobrażam sobie co czujesz :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: kochana na pewno to przetrwacie tylko jakim kosztem.

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

09 kwie 2010, 23:31

kilolek a nie dało rady załatwić tak jak z Kubusiem że poszłaś na chorobowe do wakacji a po lecie wróciłaś do pracy??? Bo faktycznie umęczycie się wszyscy strasznie a ty się nacierpisz bo wyobrażam sobie co czujesz :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: kochana na pewno to przetrwacie tylko jakim kosztem.
no nie dąło rady, bo ja już nie miałam pracy. Skończyla mi się umowa jak bylam w ciązy. I teraz posżłam do innej, bo kasy brak niestety. A jak straliśmy się o Michasia to tak wlaśnie liczyylam,z e zrobię, ze odbiorę urlop, potem trochę zwolnienia iw rócę dopiero we wrześniu jak będzie miał 10 miesięcy, no ale niestety potoczyło się inaczej. Żeby młody chiał buttlę albo cokolwiek łyżeczką jadł to nie byłoby problemu większego, bo nie ma mnie w domu tylko 4 godziny 4 razy w tygodniu, więc do wytrzymania,a le, ze on na cycku to co 2 godziny chce jesc, max co 3. A do tego jak ide na popołudnie to akurat w trakcie jego dłuugiej drzemki nna spacerze, więc musze go nakarrmić wcześniej jak wychodze na spacer, a potem jak go przekazuję to on spi.Nie dam rady go przetrzymac tą godzinę, bo mi i tak będzie wyl, ze chce spać...

myszka105
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

10 kwie 2010, 07:34

Dzień dobry na dobry początek dnia :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa:

Evik.kp Zdrówka dla Kacpra,niech szybko wraca do zdrowia
kilolek, Z biegiem czasu Michaś przyzwyczai się do butli a ty bedziesz spokojna w pracy.Ale potrzeba jeszcze trochę czasu na unormowanie sytuacji.

U nas nic nowego.Dominika pokochała kotki perskie.Byliśmy ostatnio u mojej cioci i Dominika chciała tylko głaskać i całować kotki i jak jesteśmy w domu to się dopytuje kiedy pójdziemy do cioci która ma kotki w ilości 3 sztuk

anetkajur, czekamy na opis zmian :-)

Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

10 kwie 2010, 20:37

kilolek, no to faktycznie nieciekawie. Wiem sama co to znaczy jak dziecko nie chce butli bo Kacperek wisiał na cycu 10 miesięcy. I nawet soczków i herbatek nie chciał. zaczął pić z dnia na dzień bardzo niespodziewanie. Michaś jeszcze bardzo mały i nie wie co się dzieje. Jedna pani w szkole rodzenia mówiła że jak dziecko będzie naprawdę głodne to zje z butli tylko że Michasia problem nie polega na tym że on jest głodny tylko chce ciebie. A to niestety gorsza sprawa :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

10 kwie 2010, 21:08

chyba zrezygnuję z butli na jakiś czas, bo to jest prawdziwy koszmar. Będę dawał troszkę z herbatką dla zabawy codziennie, a ugadałam prababcię, ze będzie przychodzić po młodego i przyprowadzać mi go do pracy.

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

12 kwie 2010, 13:10

witam

kilolek super,że jakoś z prababcią się ugadałaś i będzie ci Michasia przyprowadzać na karmienie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: kolejne podejście może za miesiąc zrób :ico_sorki:

Evik.kp zdrówka dla Kacperka :ico_sorki:
Dominika pokochała kotki perskie.Byliśmy ostatnio u mojej cioci i Dominika chciała tylko głaskać i całować kotki i jak jesteśmy w domu to się dopytuje kiedy pójdziemy do cioci która ma kotki w ilości 3 sztuk
a nie chcecie jakiegoś zwierzaczka dla niej??

my szukamy kotka małego do domu :-D będzie później myszy ganiał,a i Hania będzie miała radochę :ico_brawa_01:

a my dzisiaj kupiliśmy Hani rowerek z którego ona i my jesteśmy bardzo zadowoleni :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wzięłam go na 6 rat i będę spłacać go z zasiłku :-D
i przynajmniej już jadąc nim pedałuje :ico_brawa_01:
Obrazek

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

12 kwie 2010, 21:38

kilolek super,że jakoś z prababcią się ugadałaś i będzie ci Michasia przyprowadzać na karmienie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: kolejne podejście może za miesiąc zrób :ico_sorki:
no i niestety plan nie wypala, b młodyy nie chce w szkole za dużo jeśc i za moment jest głody i drze sie dalej...

Wróć do „Przedszkolaczki”