Ja teżna tvn leci właśnie film, na którym zawsze płaczę

Fajnie, że jesteś. Krzysiu duży chłopak

Ja teżna tvn leci właśnie film, na którym zawsze płaczę
Ja na Zielonej mili byłam w kinie i z raz obejrzałam w tv i więcej nie chcę, a dziś to tym bardziej wystarczy mi emocji, które dostarcza młody. Zanim usnął 40 min. minęło.Ja teżna tvn leci właśnie film, na którym zawsze płaczęDlatego nie patrzę
Nie mam pojęcia co. Najgorsze, że zasypia na ręku i to najlepiej jak siedzimy na piłce. Wiesz, u nas faza lęku jakoś bardzo łagodnie była. Zostaje z innymi osobami bez problemu, jak czuje się niepewnie to wystarczy bym ja lub D się odezwali, nie musi nas widzieć dlatego wydaje mi się że to zęby.Murchinson a może u Matiego to był lęk separacyjny+ząbki do tego?
Dla świętego Waszego spokoju jedźcie i sprawdźcie to.My chyba z Filipem do neurloga pojedziemy.
Hania większość to przespała wczoraj,ale i tak się do mnie kleiła,a Milenkę jak A wziął na ręce to nie dała się odłożyćTeraz pewnie będzie tak, że Hania u Ciebie, a Milenka u tatusia na kolanach będzie siedzieć.
wow to Krzysiu na prawdę sporo śpiZ tego co czytałam, to Krzysiu chyba dużo śpi, wieczorem zasypia ok. 19-20, wstaje ok. 5:30-6:30 je i śpi jeszcze 2h, w dzień ma 4 drzemki po 1-2h a dzisiaj miał 6 drzemek po 1h
wczoraj jeszcze ją bolało,dzisiaj już nie narzeka na ból gardłaa gardełko jej teraz nie boli, bo ja pamiętam, że mnie po migdałach bolało?
czemu tak myślisz? jak się tak będziesz stresować to pokarm sam ci zaniknieprzez mój humor ostatni coraz częściej myślę o porzuceniu cycowania
matko,współczuję dziadkowi,ciężko z nimmarkotka, dzieki, wlasnie dostalismy wiadomosc ze zrobili mu dziure w krtani zeby zamontowac aparta do oddychania, ktory ma mu pomagac w razie koniecznosci w przyszlosci i krew leci do brzucha, caly dzien odpompowujaon zawsze mial problemy z krzepliwoscia no i teraz tez sie ujawnily. Mial sie dzis obudzic ale wprowadzili go spowrotem w gleboka narkoze
to u nas też tak jest jak małą do łóżka weźmiemyWzięłam go do nas, posadziłam, dałam zabawki i na 5 min. był spokój.Potem a to w łokieć dostałam, a to w oko, a to D za nos zaczął łapać i koniec spania.
Ja się zastanawiam czy Mateuszowi wystarczy mm i wydaje mi się że potrzebuje bardziej kalorycznego jedzenia. Tylko jak to zrobićja nie wiem co mu jest! I właśnie takie sytuacje mnie stresują, mi się wydaje, że mu mleko moje nie starcza i dlatego tak się budzi![]()
Mateusza nie tyle co interesuje sam odkurzacz ale uwielbia przyglądać się jak sprzątam. Za to córka(16 m-cy) tych z góry nie zaśnie jak nie włączą odkurzacza więc codziennie o 21 jest włączony.Jej ulubione urządzenie/zabawka to.... odkurzacz, po prostu ja trzęsie jak go widzi, no i wszelkie kabelki i gniazdka
a kiedy on cycusia doi?w nocy czy wieczorem przed spaniem? może pora zrezygnować z któregoś cycusia i dać mm albo kaszkę?mi się wydaje, że mu mleko moje nie starcza i dlatego tak się budzi
dzisiaj zaczął zasuwać w przód jak szalony![]()
tak to już jest jak dziecko staje się bardziej mobilneteraz to wszędzie staje, wszędzie!!! Podeprze się nawet zabawki i nogi prostuje, a potem siup...leci na dziub!!!! Jakaż ja zmęczona chodzę przez niego ostatnio!!!
też tak ma byćpodobno te internetowe tez maja zniknac.
zdrówka dla chłopakówDzieciaki znowu jakies podchorowane, jeju dopiero co Filip tydzien do przedszkola chodził i znowu od wczoraj kaszle i ma katar, i Dawid tez niestety
zdrówka dla niego dużomoja szwagierka trafiłą z małym do szpitala
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości