Awatar użytkownika
LEMONII 24
maniakogadacz
maniakogadacz

06 wrz 2008, 20:32

Obrazek

[ Dodano: 2008-09-06, 20:42 ]
Obrazek

Obrazek

Obrazek

niestety dziewuszki wszystkie zdjęcia sprzed 6 mies a ostatnie sprzed roku cholera bo nie moge wgrać połyty do swojego telefonu bo mi zły system pokazuje a mam viste nie wiem o co chodzi...
Serduszko witaj ale Cię dawno nie widziałąm co słychać?? a Twoja córcia to przepiękna pannica już a ja ją pamiętam jak 3 mies miałą haha
Lulu dzięki za pomoc:)

Awatar użytkownika
lulu81
Trzy tysiące lat minęło...

07 wrz 2008, 08:46

Kasia, Kornelik mały przystojniak, napewno juz dziewczyny za nim lataja
Ty to mi brakuje slow jaka piekna laska

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

07 wrz 2008, 18:40

hej kobitki!
mnie juz chyba tez dawno tu nie bylo.. no ale serduuszko to chyba rekord pobila :ico_nienie: :ico_haha_01: witaj witaj serduuszko skrobnij co tam u ciebie i jak sie corunia rozwija:)
u nas pogoda pokrzyzowala nam plany mielismy wyplynac w morze na polow ryb a tu pada i sztormy wiec du...blada no coz moze za tydzien nawet robale zakupilismy tluste mam nadzieje ze dozyja przyszlej niedzieli :ico_noniewiem: :ico_haha_01:
pracke zaczelam nowa tydzien temu nawet calkiem calkiem ale dalej szukam czegos w jakims przyzwoitym laboratorium. ale poki co kaska sie jaks na koncie pojawia latac juz nie musze i autem mi podroz do pracy 10 min zajmuje ehhh wcale mi sie za londynem nie teskni :ico_nienie:
do tego mam mame do listopada u siebie tak wiec weeckendy mamy z mezusiem dla siebie :ico_haha_01: :-D
natek daje nam popalic jak kazdy zdrowy dwulatek :ico_haha_01: gada gada gada czasem jak cos wypali dzis w kosciele sie darl ze mamy nie spiewac :ico_haha_01: chyba mu sie nie podobalo.
do pieluch juz nie wracamy tylko na noc tylko ze teraz zimno sie zrobilo tu w szkocji musialam mu rajstopki dzis wlozyc a on jak mu sie zachce to staje i sciaga majty i sika :ico_wstydzioch: :ico_noniewiem: boje sie zeby mi sie nie zaziebil teraz no ale coz najwazniejsze ze nie sika w majtki :ico_haha_01:
a tak poza tym pozdrawiamy was goraco i kurcze mialam nie pisac ale komu mam powiedziec jak nie wam-
myslimy o wyprowadzce do stanow lub australii moj s. juz zaczal wysylac cv do firm w huston i perth zobaczymy co wyjdzie z tego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja osobiscie wolalabym australie choc to drugi koniec swiata hihihihihi zobaczymy bedzie co ma byc :ico_oczko:

Awatar użytkownika
LEMONII 24
maniakogadacz
maniakogadacz

07 wrz 2008, 19:18

Kurcze Julie jak ja Cię dawno nie widziałąm!! Natuś widze minki jak mamusia strzela i jakieś włoski jasne mu sie zrobiły?? czy mi się wydaje? Korni też w pieluchach nie chodzi tylko do spania no i jak autem jedziemy gdzieś daleko bo trudno zebym na środku skrzyżowania wysiadała i go sysadzała jak siusiu zawoła hha;) jejku stany albo australia? a dlaczego tak daleko?? nie będzie Ci tęskno za rodziną, znajomymi?? ja wiem juz po wyprowadzce do trójmiasta ze jednak najbardziej chciałabym mieszkać na dolnym śląsku tam skąd pochodzę... mimo że przed urodzeniem Korniego mogłam mieszkać wszędzie i czułam się wszędzie super!
Lulu no wiesz nie rozśmieszaj mnie ja tylko takie zdjęcia daje gdzie wygladam całkiem całkiem bo jakbym dała te normalne to jak straszydło haha!
a gdzie jest Nat? a Elwira co przyszła się pokazaźć i znikjneła oj El wiem ze czasem czytasz więc nunu Ci mówie ze nie piszesz;/)
buziaki

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

10 wrz 2008, 11:21

hejka hejka jeste jestem

ale fajnie ze znowu tu sie gwarno robi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Serduszko ło jezuniu Ciebie to na prawde nie bylo dluuugo..pisz co u ciebie! coreczka sliczna!

Julie z was to maruderzy :-D pierw wyprowadzka do szkocji a teraz ju plany ogarniecia reszty swiata :-D :ico_brawa_01: odwazni jestescie!!
i Natuś jaki przystojniak, echt en to bedzie mial branie, mamuska uwazaj :ico_oczko: i tez mam wrazenie jakby wloski mial jesniejsze, chyba ze to tylko tak swiatlo padlo...

Kasiu ja jak widze za kazdym razem twoje zdjecie to az mi dech zapiera taka z ciebie slicznotka, i nie chce mi sie wierzyc ze tylko na tych najladniejszych fotkach

ja tez zadnych nowych zdjec dodac nie moge, bo nie mamy apoaratu, zepsul nam sie na amen :ico_placzek: :ico_placzek: trzeba nowy kupic...ale to nie we wrzesniu, za duzo wydatkow a jeszcze dwoch pracownikow od nas odchodzi i T zostanie sam i na szybko musi szukac ekipy :ico_olaboga: takiej ktora rade bedzie dawala

Awatar użytkownika
LEMONII 24
maniakogadacz
maniakogadacz

11 wrz 2008, 18:18

hehe dzięki za miłe słowa kurde skoro taka ślicznotka jestem i faceta nie mam to musze być straszna jędza hahaha;)
a dzisiaj widziałąm się ze starym znajomym i też się okazało ze już hajtnięty i ma synka w wieku Korniego i pewnie jutro się na jakiś tower z dziećmi wybierzemy;)
ja w środę mam spotkanie z szefem i będę się o podwyżkę ubiegała haha a co nawet jak nie da to warto spróbować chociaż powinien bo na tą kase to się tylko na lipiec i sierpuień umawialiśmy
kurcze ale mam dzisiaj burdel w mieszkaniu i jestem taka wykończona byciem mamą 28hna dobe :ico_olaboga: już bym coś innego chętnie porobiła a tu ciągle z dzieckiem uwieszonym u spódnicy a jeszcze jakby tak było to oki ale to mały czorcik co przy mamie nie chce siedzieć tylko lata i rozrabia jak się da;)
dziewczyny czy Wassze dzieci śpia w nocy ładnie?? bo mój nie chce co zrobić zeby spał w łóżeczku??

Awatar użytkownika
Natashka

11 wrz 2008, 18:28

czesc laseczka :-D

Oskar w nocuy spi ladnie, odkad zasnie tak ok 21 tak spi do 6-7-8 zalezy czy go nikt nie obudzi...
choc dzis w nocy obudzilam sie a on u nas w lozku spal hehe, przyszedl sobie hehe ale go odnioslam...
za to od jakiegos czasu mamy znowu problemy z usypianiem... w dzien jak i wieczorem... :ico_puknij: nie wiem co temu mojemu czortowi sie odmienilo i strasznie sie drze łoo matko juz czasami mam dosc na serio9..gdyby nie te krzyki to by bylo super wszystko, strasznie samodzielny sie zrobil kupke i siusiu robi juz tylko an nocnik, je sam, pije ze szkalenk, sam sie ubiera juz coraz ladniej i nawet na spacerach coraz grzeczniejszy i nawet zaczyna za reke chodzic... :ico_haha_01: ale co zrobicx aby te wrzaski wyeliminowac...cos mu nie pasuje i histeria :ico_szoking: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Kasiu to ze kolega zajety nie tragedia nie on jeden na swiecie :ico_haha_01: w kjoncu i ty znajkdziesz swego ukochanego albo on ciebie :-D

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 wrz 2008, 13:39

No to zabieram sie za wklejanie zdjatek UWAGA UWAGA bedzie ich duzo ale to juz z okazji ze dluuugo nic nie wklejalam wiec troche sie nadrobilo hihihih

Julcia czyta ksiazeczke
http://img55.imageshack.us/img55/807/12092008003cv7.jpg

Pokazuje gdzie ma spineczke na glowie
Obrazek

Julci ulubiona zabawa - zakladac gaciory ammy na siebie
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Szeroko pokazuje usmiech
Obrazek

Tak wlasnie jest jak sie sama karmi hihih
Obrazek

Obrazek

Zeby obejrzec ksiazeczke zrzucila wszystkie...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

*Kaninusie musisz zalozyc buty!*
Obrazek

W uszytej przeze mnie tunice do legginsow
Obrazek
Obrazek

Julcia ustawia buty by je ubrac na stojaco
Obrazek

Najpierw lewa noga
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wtedy druga noga...
Obrazek

Obrazek

Gotowe :D
Obrazek

Uszylam Julci zakiecik ( oo matko jak trudno bylo, bez szablonu, musialam sama wszystko wykombinowac co i jak jakie proporcje co gdzie ma byc i wyszlo takie cus, na przedniej stronie maja byc cztery guziki - dwa po dwa, zeby wygladal jak plaszczyk, jeszcze nie skonczony :D )
Obrazek

Obrazek

Obrazek

I julci pomysl :ico_brawa_01:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I na koncu Kaninus
Obrazek

* CZY CI CIEPLUTKO KANINUSIE?*
Obrazek

* Czy Ci wygodnie?*
Obrazek

No to jedziemy w droge!
Obrazek

Julci kacik w naszej sypialni do czasu az dostanie swoj pokoik ( poszewka na koldre uszyta przeze mnie, serwetki szydelkowane z lumpeksu )

Obrazek
Obrazek

Obrazek

Materialy ktore wczoraj kupilam ku mej uciesze :D:D:D
Obrazek

Obrazek

Czarna pantera
Obrazek

Julcia zaklada Pamci gaciory
Obrazek

Julcia w ogrodku
Obrazek
zaczarowany kuferek
Obrazek
Obrazek
bede zakladac buty
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Daje lali piciu
Obrazek
nalewa kawy
Obrazek

[ Dodano: 2008-09-13, 13:52 ]
Serduuszko, hihih witaj witaj po tak dlugim czasie, no ja Ciebie jeszcze z ciezarnych pamietam i ta historie o ciotce co Ci *WYPRAWKE* przyslala hiihhi
LEMONII 24, super ze i Ty sie pojawilas, strasznie tu sie pusto bez Ciebie zrobilo :D Facetow trzeba pala walic po glowie a Ci powiem ze szukaj meza za granica taki ktory bedzie Ciebie docenial hihihih w Polsce ciezko faceta znalezc co pomoze posprzatac i bedzie dbal o kobiete nawet po slubie, to tylko my niektore szczesciary tak mamy, ale wiele histori sluszalam o facetach durniach - Pan Przynies Pozamiataj, Pan Obiecuje-Niedotrzymuje, i Pan Lubie Klamac ochhh :ico_zly: :ico_zly: tych ostatnich to juz chyba tylko bym roztrzelala :ico_brawa_01: Podobnow Kaliforni jest wiecej facetow na babki i wszyscy faceci musza sie tak starac o babke ze HEJ! u nas tez fajnie, facet wszystko robi w domciu i dba o swa kobietke, pozmywa gary, moj codziennie gotuje akurat, rozni sie trafiaja jedni lepsi w gotowaniu inni w praniu, tzreci w masazu hihihi wybieraj do koloru :ico_brawa_01: takiego mena romantyka wspanialego pomagacza i niezlego kochanka no i jeszcze zeby mial jakas zartownicza gadke, jakis czar czy cus, o takiego wlasnie Ci zycze!
spanko no ze spankiem to ja to przerabiam co jakis czas ze Julcia z nami chce spac, lub nie chce zasnac, to zazwyczaj po chorobsku, wyjezdzie wiekszym lub jak ja opeikunka pobuja do spania, wiec ja mam jeden jedyny sposb co dziala, - tuli tuli przed spankiem, pioseneczki, ksiazeczki i takie tam, a potem delikatnie do lozka, daje przytulanke, misia, wlaczam kolysnake, mowie dobranoc, kocham cie itd. wychodze zgaszam swiatlo, jak placze to wchodze po dwoch minutach i klade, wychodze znow chodze ale po trzech minutach - pol godziny dojedzie najwyzej w najgorszych wypadkach i spi , a nastepnego dnia zero problemu ze spankiem- ZERO :D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Natashka

14 wrz 2008, 10:04

Mamciu zdjecia super jak zawsze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a Julcia mala slicznotka!
Nie wiedzialam ze ty tak potrafisz fajnie szyc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja to beztalencie ,zreszta nigdy nie probowalam nic z tych rzeczy...
zagladaj Madziu czesciej do nas :ico_haha_02:

my od poniedzialku bedziemy mieliw domu 14 miesieczna dziewczynke ktora sie bede zajmowac...a byc moze w piatek sie dowiem czy 3 letni chlopczyk jeszcze bedzie do nas przychodzil..Oskar sie swietnie z nim bawil...
do pracy nie pojde to praca przyjdzie do mnie...

dzis swieto Oskar wstal o 9:40..co prawda w nocy raz do nas przyszedl i zansal to go odlozylam a ok 6 mowil ze go brzuszek boli i teraz tez, ale zobaczymy co dalej bedzie..

pogoda u nas od 3 dni brzydka, zimno jakos strasznie..taki nagly spadek temperatury...doslownie szoku termicznego dostac mozna hehe

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 wrz 2008, 14:30

Natashka, u Was pogoda wspaniala a u nas praktycznie cale wakacje pochmurnie i zimno hihihih a teraz juz wogole, bardzo malych tych slonecznych dni jest niestety, tak wlasnie trzeba planowac nastepne wakacje na kwiecien hihihih co do szycia to wcale nie trudne! ja tez niewiedzialam jak sie szyje wiec kupilam maszyne przeczytalam instrukcje i zaczelam szyc :ico_brawa_01: tak sie latwo nauczyc :ico_brawa_01: profesjonalista jeszcze nie jestem bym powiedziala poczatkujaca z dolnej polki ale za to dobrze zawsze gdzies zaczac i potem juz tylko ulepszac prawda? No musze czesciej tu zagladac, niewiadomo czemu jakos tak zawsze wychodzi ze tego niezrobie, no ale ogolnie na tiktaczka brakuje mi czasu i nawet Lutowkowy watek kompletnie zaniedbalam ze hhhhheeeeeeeejjjj :ico_puknij: az wstyd :ico_chory: :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch: :-D
ale fajnie ze bedziesz miala mozliwosc zarobku w domciu, pracka w terenie tez fajna ale tak jakos cieplejw domciu mi sie wydaje hihihi przyjemniej, na swoim terenie, czlowiek czuje sie bezpieczniejszy nie ma to tamto , nikt nie przyjdzie nie ochrzani jesli cos sie zle zrobi i nie ma ciaglego oka nad glowa wiec to takze plusy. Tez sie wlasnie zastanawialam nad opieka ale do remontu nikt dzieciakow nie wpusci wiec tym pewnie bede musiala sie zajac w pozniejszym czasie jesli mi na to checi pozwola bo moje zamilowania kreca jednak w innym kierunku hihihih co do nocnych pobudek to no wlasnie Julka tez sie ostatnio budzi po kilka razy w nocy ale to od tej astmy co dostala wrrrr :ico_zly: wiec spi niespokojnie, raz jest lepsza nocka raz gorsza, ale widze ze A. kurcze ostatnie dwa tygodnie kazdy ranek zapierdziela z mala hihih niewiem co mu sie stalo ale sam bierze ja do lozka jak placze i tuli do snu, daje jedzonko zmienia kupsko nie kupsko wiec dzis zbudzona zostalam o godzinne 9.15 mimo ze mala od 7 rano na nogach :ico_szoking: :ico_szoking: hohohoh lepiej sie cieszyc poki jeszcze mozna hihihihih ale i tak skrzywiona i niewyspana chodze hihihi zgubila mi sie wczoraj czesc od maszyny i tak sie wkurzylam ze nie moglam szyc ze goraczki dostalam i migreny :ico_olaboga: :ico_zly: to dlatego wlasnie hihih

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”