No to zabieram sie za wklejanie zdjatek UWAGA UWAGA bedzie ich duzo ale to juz z okazji ze dluuugo nic nie wklejalam wiec troche sie nadrobilo hihihih
Julcia czyta ksiazeczke
http://img55.imageshack.us/img55/807/12092008003cv7.jpg
Pokazuje gdzie ma spineczke na glowie
Julci ulubiona zabawa - zakladac gaciory ammy na siebie
Szeroko pokazuje usmiech
Tak wlasnie jest jak sie sama karmi hihih
Zeby obejrzec ksiazeczke zrzucila wszystkie...
*Kaninusie musisz zalozyc buty!*
W uszytej przeze mnie tunice do legginsow
Julcia ustawia buty by je ubrac na stojaco
Najpierw lewa noga
Wtedy druga noga...
Gotowe :D
Uszylam Julci zakiecik ( oo matko jak trudno bylo, bez szablonu, musialam sama wszystko wykombinowac co i jak jakie proporcje co gdzie ma byc i wyszlo takie cus, na przedniej stronie maja byc cztery guziki - dwa po dwa, zeby wygladal jak plaszczyk, jeszcze nie skonczony :D )
I julci pomysl
I na koncu Kaninus
* CZY CI CIEPLUTKO KANINUSIE?*
* Czy Ci wygodnie?*
No to jedziemy w droge!
Julci kacik w naszej sypialni do czasu az dostanie swoj pokoik ( poszewka na koldre uszyta przeze mnie, serwetki szydelkowane z lumpeksu )
Materialy ktore wczoraj kupilam ku mej uciesze :D:D:D
Czarna pantera
Julcia zaklada Pamci gaciory
Julcia w ogrodku
zaczarowany kuferek
bede zakladac buty
Daje lali piciu
nalewa kawy
[ Dodano: 2008-09-13, 13:52 ]
Serduuszko, hihih witaj witaj po tak dlugim czasie, no ja Ciebie jeszcze z ciezarnych pamietam i ta historie o ciotce co Ci *WYPRAWKE* przyslala hiihhi
LEMONII 24, super ze i Ty sie pojawilas, strasznie tu sie pusto bez Ciebie zrobilo :D Facetow trzeba pala walic po glowie a Ci powiem ze szukaj meza za granica taki ktory bedzie Ciebie docenial hihihih w Polsce ciezko faceta znalezc co pomoze posprzatac i bedzie dbal o kobiete nawet po slubie, to tylko my niektore szczesciary tak mamy, ale wiele histori sluszalam o facetach durniach - Pan Przynies Pozamiataj, Pan Obiecuje-Niedotrzymuje, i Pan Lubie Klamac ochhh
tych ostatnich to juz chyba tylko bym roztrzelala
Podobnow Kaliforni jest wiecej facetow na babki i wszyscy faceci musza sie tak starac o babke ze HEJ! u nas tez fajnie, facet wszystko robi w domciu i dba o swa kobietke, pozmywa gary, moj codziennie gotuje akurat, rozni sie trafiaja jedni lepsi w gotowaniu inni w praniu, tzreci w masazu hihihi wybieraj do koloru
takiego mena romantyka wspanialego pomagacza i niezlego kochanka no i jeszcze zeby mial jakas zartownicza gadke, jakis czar czy cus, o takiego wlasnie Ci zycze!
spanko no ze spankiem to ja to przerabiam co jakis czas ze Julcia z nami chce spac, lub nie chce zasnac, to zazwyczaj po chorobsku, wyjezdzie wiekszym lub jak ja opeikunka pobuja do spania, wiec ja mam jeden jedyny sposb co dziala, - tuli tuli przed spankiem, pioseneczki, ksiazeczki i takie tam, a potem delikatnie do lozka, daje przytulanke, misia, wlaczam kolysnake, mowie dobranoc, kocham cie itd. wychodze zgaszam swiatlo, jak placze to wchodze po dwoch minutach i klade, wychodze znow chodze ale po trzech minutach - pol godziny dojedzie najwyzej w najgorszych wypadkach i spi , a nastepnego dnia zero problemu ze spankiem- ZERO :D