Awatar użytkownika
ambi
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

14 wrz 2008, 13:34

a propos zapinania pasów....
dziwi mnie, że niektóre z Was jeżdzą bez nich

polecam ten artykuł
http://www.ciaza.kobiety.net.pl/72,0,Ko ... a,871.html

i ten, chociaż pisany przez producenta samochodów
http://www.v10.pl/Kobieta,w,ciazy,i,pas ... ,1471.html

tu jest bardzo fajny adapter - fakt, że drogi ale zdrowia, życia wycenić się nie da:
http://esklep.babyfant.pl/index.php?mai ... ts_id=1293

edit:
a tak w ogóle to witam styczniówki :)
radosnej ciąży wszystkim życzę :)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 wrz 2008, 13:40

Sandrusia ja tez juz w domku meza nie ma i nie mam co robic czekam jak wroci bo pizze chcemy zamowic ale nie wiem skad telepizza? znudzila sie :D moze jakas inna macie swoja ulubiona jak tak to poleccie!

Sandrusia ja jakos tez nie moge dojsc do tj ciazy wiem ze jestem ale nie wyobrazam sobie ze za pare miesiecy to mnie juz wogole ograniczy czuje ze mnie lapie depresja jesienna/! bo wczoraj mialam takie gupowate mysli... ze ee po co mi i na co mi to bylo a przeciez kocham to dziecko i pragne je najbardziej na swiecie... jak ja nie lubie takich dni gdzie lapie depresja:(

co do pasow musze kurde w nich jezdzic bo nas znowy samochod zaraz pipcze jak jedna osoba nie ma zapietych pasow czasem mi ciasno no ale...wtedy naciagam pasek i trzymam w raczcE:D

[ Dodano: 2008-09-14, 13:42 ]
a co do tego allegro ja dawno nei siedzialam bo jak sie na to wszystko napatrze to mam ochote kupic a tak szkoda mi na przesylke wydawac ze szok:P a ty co tak Sandusiu kupujesz???

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

14 wrz 2008, 13:49

ja powolutku bede sie zbierac do mamusi na objadek..a poźniej jedziemy odwiedzic moja kolezanke kt niedawno urodziła córeczke :-D :-D

[ Dodano: 2008-09-14, 13:51 ]
a co do zakupów na allegro..to jak narzie kupilam sweterek na ktroy juz czekam ponad 2 tyg!!! ale to niesety chyba wina naszej wspaniałej poczty polskiej :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 wrz 2008, 13:52

Marcia77, smacznego ci życze;) tez bym chciala pojechac do mamy ale ja mam napieta sytuacje z tesciowa to dlatego maz nie chce jezdzic do mojej;/ a u tesciowej jeszcze nigdy niebylam na obiedzie zawsze ja cos musialam ugotowac;/

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

14 wrz 2008, 14:00

marcia, ja na sweterki też czekam nadal. Jutro będzie 2 tyg. Napewno nie wystawię pozytywnego komentarza, co najwyżej negatyw albo neutralny.

Wiecie co, wydaje mi się, ze brzuch mi nie rośnie wogóle :ico_noniewiem: że nie widzę różnicy teraz z tym jaki był np. miesiąc temu. Czy w 5 m-cu nie powinien już być spory? Martwi mnie to trochę bo nie wiem czy to znaczy, że dziecko nie rośnie czy co... a macie już wystające pępki? bo mój jest cały czas wklęsły, jak przed ciążą, nic się nie zmieniło.

milutka, my najchętniej zamawiamy pizzę w Dagrasso. Dają gratis przepyszny sos czosnkowy. I pizze mają bardzo smaczne. Może jest w Twoim mieście.

Ja w swoim płaszczyku ledwo się dopięłam :-/ chyba guziki muszę przeszyć albo kupić coś nowego bo jeszcze trochę i się wogóle nie zapnę. Pozatym i tak zimno mi w nim, zmarzłam strasznie.

Obiad się już gotuje ale jeszcze trochę się zejdzie. M. właśnie zasiadł przed tv i będzie Kubicę oglądał. Od wczoraj o tym gada :ico_oczko:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 wrz 2008, 14:05

kupilam wczoraj ciazowe spodnie fajne sa :) bo ze streczu
też bym musiała jakieś kupić, ale jak wczoraj oglądałam jakieś w sklepie ciążowym to wszystkie takie duże, że by mi wisiały, chyba pochodzę w dresach a jak bardziej przytyję to sobie sprawie, chyba, że znajdę inny sklep

[ Dodano: 2008-09-14, 14:09 ]
Wiecie co, wydaje mi się, ze brzuch mi nie rośnie wogóle :ico_noniewiem: że nie widzę różnicy teraz z tym jaki był np. miesiąc temu. Czy w 5 m-cu nie powinien już być spory? Martwi mnie to trochę bo nie wiem czy to znaczy, że dziecko nie rośnie czy co... a macie już wystające pępki? bo mój jest cały czas wklęsły, jak przed ciążą, nic się nie zmieniło.
mi też się tak wydaje, mam naprawdę mały, mało przytyłam, ale przestałam się martwić, bo jak byłam u gina we wtorek, to wszystko ok, synek zdrowy rośnie to najważniejsze :ico_haha_02: , także się nie martw na pewno nam z dnia na dzień będzie się powiększał,
ale synek mi teraz kopniaczki daje :ico_haha_01: :ico_brawa_01:

zaraz mam obiadek, a potem jakiś spacerek do lasu

ja nie mam wystającego pępka

[ Dodano: 2008-09-14, 14:11 ]
milutka, ten piesek to Twój???? bokser prawda??

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 wrz 2008, 14:15

aniabella, co do pepka ja nie bede miec wystajacego nie ma takiej opcji to zalezy od ukladu pepka kobiet moj jest w srodku i bedzie taki... nom zaraz sprawdze czy w Lublinie jest taka pizzeria

donatka no ja kupilam rozmiar 42 ale sa troszke przyduze ale specjalnie takie wzielam ja az taka laska nie jestem bynajmniej nigdy sie za nia nie uwazalam najpioer wazylam 95 potem 85 , 75 az wkoncu stanelo n1 60 a potem na 63 jak juz bylam w ciazy,... no i teraz waze juz 71,,,, ehh no niech rosnie te moje dzieciatko

[ Dodano: 2008-09-14, 14:17 ]
donatka26, tak to moj piesek ładny no nie??:) niestety tesknie za nim chociaz mam do niego niedaleko to nie zawsze jezdze moze z 3 razy na tydzien.. zostal u rodzicow ale mimo wszystko to moj pupil;)

[ Dodano: 2008-09-14, 14:18 ]
tak tak bokser:D chyba najfajniejsza i najukochansza rasa... w sam raz do zabaw z dzieckiem:P

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

14 wrz 2008, 14:23

ale synek mi teraz kopniaczki daje
no to super :ico_haha_01: ja czekam aż moje się ujawni bo ostatnio nie daje znać zbyt często o sobie :( pocieszyłaś mnie trochę, że też masz niezaduży brzuszek a mimo to dziecko rośnie i rozwija się. Ja zawsze wymyslę coś żeby się zamartwiać. No ale naprawdę mam mały jak na 5 m-c.

ja ważę teraz 63,800 czyli też przybieram trochę na wadze. Od początku ciąży już 7kg mi przybyło.

zrobię zdjęcie swojemu psiakowi i też Wam pokażę mojego Puszka :ico_haha_01:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 wrz 2008, 14:26

tak tak bokser:D chyba najfajniejsza i najukochansza rasa... w sam raz do zabaw z dzieckiem:P
zgadam się w 100% :ico_haha_01: , ja miałam boksera 10 lat, był taki słodki, cały brązowy , teraz mam mieszańca coś wielkości i urody owczarka

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 wrz 2008, 14:32

donatka26, no boksery zyja do 12 lat :( i niestety cierpia czesto na raka skóry i angine ehh ale co sie nie zrobi by pomoc swemu pilowi nawet lape rozcial to meza zmusilam by zawiozl mnie o 22 do calodobowej weterynarii a rana jednak sie okazala powazna...a i raz go amstaf zaatakowal... piedny paznokcia stracil ale meczyl sie przy tym :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: jednak to prawda ze pies to czlonek rodzinny i jak jemu sie dzieje krzywda to tobie rowniez;/

ja mam brzuszek taki sobie! mowia ze juz spory no i widac po kilogramach! jesc mi sie chce!:P a co pro po kiedy wrzucamy fotki naszych bnrzuszkow?????

aniabella to czekamy na zdjecie psiuni.. ja mam zmaiar kupic akwarium z rybkami bo pusto na szafie... troche obowiazku ale coz chociaz tyle;p mala mnie delikatnie zaczepia ale tak delikatnie nie sa to mocne kopniaki:D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”