Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lis 2007, 22:29

. A Jarek poszedł do kolegi na urodziny. .
hehe, moj maz tez ma dzis urodziny :ico_oczko:

A my mielismy dzis chrzciny i z przyczyn obiektywnych imprezka u tesciow, ale niestety ja zostalam zawezwana do domu, bo mala nie chcial spac i plakala caly czas. Ale teraz juz spi na szczescie. Trzy przytulki i trzy calusy od mamy wystarczyly :ico_oczko: U nas zebow brak i sie nawet nie zapowiada :ico_olaboga:

Madziu mezusia zagrzejesz w lozeczku i szybko mu przejdzie chorubsko :ico_oczko:

Czekam na szwagierke i ide imprezowac dalej. Foty wkleje jak zgram ze wszystkich aparatow na kompa. Nawet kamera byla :ico_oczko:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2007, 23:03

avisek, zazdroszcze tego zeba
u nas masakra!!!!!! :ico_olaboga: mala marudzi jak nigdy ciagle tylko raczki a i tu czasem jej nie pomaga
niech juz sie w koncu cos wykluje :ico_placzek:

Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

20 lis 2007, 23:37

Matko taki miałam mieć wieczór pracowity a tymczasem jedna firanke wyprasowałam i powiesiłam, bo ten mały krasnal sie obudził i dopiero teraz przysypia.
Wczorajszej nocy tez co godzinę sie budził. Chętnie zwaliłabym to na zęby a tu nic.

Kumpel zadzwonił do mnie, że do jego lombardu przynieśli laptopa. Okazyjna cena i na gwarancji. Także chyba go kupie bo juz mi głupio trzymac tego mojej siostry. Ostatnio same wydatki.

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lis 2007, 00:22

jestem... no cos sie dzisiaj rozkrecilo na watku hihi

brawa dla laury i marcinka za zabki!!!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a u nas nic nie widac hehe ale ksiazkowo to zabki wychodza w 6-7 miesiacu wiec jeszcze czas hehe
cos te nasze czerwcowe dzieciaczki sie pospieszyly co??

kamila no trzeba przyznac ze tomus wdal sie w mame w 100%.. hmmm no prawie :ico_wstydzioch:

leos w ub tyg tez mial prezrywany sen, ale po 3 dniach minelo.. u nas spowodowane bylo chyba szczepionka.. ale nigdy nie ma pewnosci co tam zakloca sen naszym maluchow hehe
ostatnio spi super... tfu ftu nie zapeszam hehe

jasnie pani jutro mam nadzieje zebaczymy princesse hehe

madziu kuruj mezulka!!! :ico_brawa_01:

:ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-11-20, 23:30 ]
madziorka z tego co czytam to Ty jesteś ciągle na zakupach, albo planujesz shoping! :ico_haha_01: Skąd Ty masz tyle forsy? :ico_szoking: :ico_oczko: :ico_haha_01:
agniecha nie zapominaj ze mieszkam w uk.. tutaj ceny sa dla ludzi... naprawde.. za pare funciakow ,mozna kupic ciuszek
ciagle jakies wyprzedaze... normalnie raj dla zakupocholikow hihi
poza tym agniecha.. ja lubie nawet lazic.. po sklepach.. nie zawsze uda mi sie cos kupic.. hihi
nawet jak ide po glupie pieczywo to musze zahaczyc o jakies centrum.. lubie to i juz!!!!

julie pamietam ze pytalas o tk max.. napewno jest w irlandii
takze poszalejesz hehe

frydza
wlasnie leos w wozku tez zasypialby bez porblemu.. ale ja nie chce go tak nauczyc hehe wystarczy ze ma dwie drzemki na spacerze hehe a jedna rano w domu przemeczy.. i wieczorem musi jakos sam usnac..
a wozek bylby duzym ulatwieniem.. ale co zrobie jak sie przyzwyczai? poza tym teraz bloto plucha i za kazdym razem musialabym wozek przed wprowadzeniem do domu umyc..
nieeeeeeeee za duzo zachodu... hihi
poki co musi sie meczyc.. ale co zrobic hehe

aa dzis nie bylo trzeciej drzemki hihi wybil sie ze snu a potem juz zrobilo sie za pozno wiec musielismy pilnowac by nie zasnal hehe
za to wykapalismy go szybciej i o 19.30 juz spal nasz maluszek hehe
teraz tatus dolaczyl a mamusia na neciku buszuje
i fotki musze posegregowac do druku i do kalendarza hehe
dzis kupilam mu stroj mikolaja.. ale chyba wymienie na wiekszy bo ten jest na styk a do swiat jeszcze miesiac

zegnam sie z wami na dzis
buziole i slodkich znow
paaaaa

Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

21 lis 2007, 10:20

witamy z rana
gratulacje dla Laury za pierwszego zeba
a moj synek juz przesypia cale noce zasyp[ia o 19.30 i dostaje mleczko potem budzi sie o 6.00 i mleczko i kima do 8.00 :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 lis 2007, 12:37

Heloł Babulinki!!! :):
W koncu cos sie tu ruszyło..

Avisku, Madziu - gratuluje zabeczkow!!! Dopiero wkraczamy na ta nieszczesna droge.. No ale pierwsze koty za płoty:):

Madziu - Witaj w koncu na tt. dobrze ze juz jestes ize sytuacja w domciu juz sie stabilizuje i polepsza.

Jagodko- Ja tez wymiekam czasami.I jak widziałam Jagodke na filmiku, co wyczynia z nozkami w lozeczku - u nas identycznie. Wiec pozostało nam tylkouzbroic sie w cholerna cierpliwosc...

Kamilko - No no.. Ja tez ufam Krzysiowi i "puszczam"go na meskie wieczorki, czy imprezki.. Mam nadzieje ze sie nie natnę nigdy.. Zaufanie jest najwazniejsze.
Moj Duzy wlasnie w piatek idzie z chłopakami z pracy na meska impreze. Huhu.. bedzie sie działo :-D

Frydza- Z wozeczkiem u nas tez nie byłoby szans,bo w chalupce malutkomiejsca, no a na osiedlu mega błoto, wiec tez nie chciałoby misie wozka czyscic stale. No ale kazdy pomysł na uspokojenie bąbla dobry. Wazne ze skuteczny :-D

Madziorka- ojj.. Zebys Ty mnie widziała. Odliczam dnido tegozakupowego szalenstwa w Irlandii :): Juz z Duzym zrobilismy liste co sobie kupujemy hehe.

U nas od dwoch dni zasypianie sie ustabilizowało. Itrwa 5 minuit. Wiec bosko po prostu!!! No a co do spania Misia, to rewelacja cały czas.. Zasypia przed 20, w nocyz 2 razy trzeba mu podac smoka.. JEdzonkoo 5:30, a potem spi z mamusia do 9:30 :ico_brawa_01: A dzis to do 10. Oj.. cudownie sie ostatnio wysypiam :-D Zakumał moj dzentelmen, ze nie ma co sie spieszyc z wstawaniem :-)

Wczoraj Duzy pojechal na spotkanie z doradca kredytowym.. I dzieki Bogu dostaniemy kredycik juz w grudniu :ico_sorki: Balam sie jak cholera.. Ale i tak.. Bedziemy po uszy w opłatach.. No i bedzie ciezko. Biezemy 200 tysiecy na 30 lat. Raty miesieczne beda wynosiły ok 1200 zł. Do tego rachunki.. 400 zł, benzyna 400 zł..Noi zarcie i zycie = minimum 3000 zł powinnismy miec. No a poki co mamy mniej... :/ Echh.. No i trzeba bedzie kombinowac. Ja od grudnia ide do pray.. No a za barem roznie bywa. Czasami za nocke mam 200 zł, a czasami.. Bez tipów.. Wiec z 70zł.
Do tego allegro mu działac non stop, a Duzy bedzie brał nadgodziny. Echh.. Zobaczymy. Nigdy jeszcze nie mielismy problemow z kasa.. I mam nadzieje ze na omina :ico_sorki: No ale poki co, nie bedziemy sie głowic na zapas.

Młody szaleje, gada, piszczy, podspiewuje.. No i obowiazkowo - cały czas nozki w gorze. Hehe. I teraz szaleje w lozeczku i ciagle zrzuca sobie kocyk na glowke. I sapie potem :ico_haha_01:

Uciekam, bo musze jeszcze odkurzyc, myc podłogi i poprasowac całą mase ciuchow. A pote wymianka z Duzym i pedze na zdjecie szwow.
Milego dnia- oby nie tak mglistego i ponurego jak u mnie za oknem :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lis 2007, 12:46

Witam :-D nocka tragiczna mala sie budzila co godzine :ico_olaboga: :ico_olaboga: ojoj to zebole czy co bo juz niewiem sama :ico_noniewiem: ,ale rano na pocieszenie wystartowalam na zakupki bo otwarli wreszcie kolo nas ten duzy sklep CAREFUR :-D i dostalam 2 smycze w sklepie hi hi,oczywiscie przyszlam obladowana ze ho ho :ico_haha_01: JULI gratuluje kredytu i zycze splacania szybkiego 30 lat :ico_szoking: to ty juz babulenka imprezowiczka bedziesz hi hi :-D .Jesli chodzi o ten wozek to u nas niema problemu ja mam go w domu mieszkamy na parterze, wkolo bloku niema blota tylko sliczne chodniczki takze spoko ,oczywiscie kolka myje przed wejsciem do domku ale to zaden problem :-D DLA LAURY za zebola :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-11-21, 11:48 ]
MADZIORKA zazdroszcze tych twoich nie ustajocych zakupow no i taniochy tam u Ciebie,ja tez chce!!! a w POLSCE to drozyzna i nedza a ja zakupocholiczka na maksa :-D :-D :-D :-D :-D

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

21 lis 2007, 14:16

:ico_tort: :ico_tort: dla Laury :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 lis 2007, 14:50

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
DLA LAURUSI!!!
Obrazek
zdrowy torcik.. NA ZDROWIE!

Dziewczyny czy dajecie cos oprocz kaszek do mleczka? Bo mi tesciowka kupiła NEstle- Misiowy ogrodek - puree dynia ziemniaczek. Zrobiłam Młodemu do miseczki, na mleku, z polowka sloika dyni i wcinał... az mu sie uszy trzesły!!! I wlasnie stwierdzam ze to rewelacyjny wynalazek to puree!!! Sprobujcie - polecamy :):

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lis 2007, 15:34

witamy
i dołączamy do zyczonek dla LAury... stawiamy torcika :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

zagladalam do was wczesniej... ale tylko poczytalam hehe
jakos lenia mialam ... :ico_wstydzioch:
ale juz (dopiero) jestem wyprisznicowana , leosiek zasypia a ja sie ubieram i idziemy do banku i do tesco polazic hehe
przegladnelam leosiowa garderoba i na razie potrzeba mu jedynie swterkow badz bluz.. skarpetek i jakas koszule na chrzciny hihi
z racji ze jedziemy za 3 tyg do polski to juz teraz musze myslec o przyszlej garderobie 6-9 mies
no i nadrobilam w tym tyg hehe
kupilam wczoraj stroj mikolaja ale musze wymienic na wiekszy hehe
i do polski leos prawie gotowy..
tylko mama i tato nieubrani na chrzest,,, buuuuuuuuuuuuuuuu

zmykam kochane
wieczorkiem wroce to moze sie odezwe papa

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”