Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2008, 11:03

a ja mam energie ostatnio, nauczylam sie dnia z olusiem i juz mam posprzatane, obiad przygotowany, pranie pozbierane i wstawione nowe, posegregowalam tez maluszkowi ciuszki :-D maly tak szybko wyrasta :ico_brawa_01:
ani sie obejrzysz a torcik na pierwsze urodzinki bedziesz piekla :-D a pozniej odliczanko do pojawienia sie kolejnego dzidziusia :-D a ze ladne Wam dziecisczki wychodza, to mozna dzialac w tym kierunku :-D
drugiego dziecka nie planujemy, ja sie boje, jedno wystarczy :-)

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2008, 11:03

O,i się wszystkie zmyły.W takim razie i ja uciekam brać się za robotę.Do zobaczenia później.

[ Dodano: 2008-04-28, 11:06 ]
Ja też raczej nie planowałam,dopiero jak Zuza skończyła 5 lat,to zaczęłam się poważnie zastanawiac nad rodzeństwem dla niej.A teraz jak się Jula urodzi,to bedzie różnica wieku między nimi 6,5 roku.Czas pokaże i u was,jak to będzie.

[ Dodano: 2008-04-28, 11:09 ]
Obrazek

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2008, 11:13

Zulcia dzieki za podlewanie drzewka :ico_sorki: :ico_haha_02:
ja mam wizyte 14 maja to w razie czego spokojnie zdązy mi zrobic badanie i wynik bo do terminu porodu bedzie ok. 1,5 miesiąca.
Zmykam do kuchni bo jakas głodna jestem :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Ewelina83
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

28 kwie 2008, 11:16

UUfffffffffff..... wkoncu Was doczytalam :ico_haha_02: Ale tego na drukowalyscie... :-D
A wiec melduje sie jestem w dwupaku.... :-) jeszcze nic sie nie wyklulo!
Wczoraj odpoczywalismy na dzialce i na spacerze wieczorem zaliczylismy kosciol a dzis spalam do 10 :ico_haha_01: Dopiero mama obudzila mnie telefonem :-D No ale co tam na razie moge sobie jeszcze na to pozwolic!
A tak poza tym to pogoda dzis tez piekne wiec pewnie znow wypad na dzialke bedzie :ico_haha_01: Choc mysle zaliczyc najpierw fryzjera bo ostatnio kupilam sobie farbe i sama zafarbowalam cala glowe i wygladam paskudnie na moich odrostach chwycilo na paskudny rudy a wrecz pomaranczowy kolor :ico_olaboga: Trzeba to teraz jakos naprawic :-)
A wiec zycze wam milego dnia!

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2008, 11:25

Marta26, jak sie czujesz? :-)

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2008, 11:44

Ewelina83, cieszę się,że miło spędziłaś weekend :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

28 kwie 2008, 11:44

ale naskrobałyście :-D
Marta26, na posiew moczu wystarczy sam mocz, tylko w takim specjalnym sterylnym pojemniczku.

ale mi się spac chce... teraz mam labe bo dziedek jest wiec Maja ma sie z kim bawić ale niebawem jedzie do siebie do czech więc przejme "stery" nad Majką

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2008, 12:28

babe_boom, tylko ja nie chce posiewu moczu a wymaz z okolic pochwy... :ico_haha_02:
Anuszka, dzieki, czuje sie nawet w miare , wszystko zalezy od nocy bo jak sie wyspie to wdzien funkcjonuje a jak leze pół nocy bez snu to w dzien mi od razu zle, ciezko, i w ofgóle do kitu. :ico_oczko:
Anuszka, synka masz przeuroczego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

28 kwie 2008, 13:04

jeszcze zmienisz zdanie :ico_oczko:
ja od razu w sumie wiedzialam ze bedziemy miec dwojeczke :-D
teraz juz jest najwyzsza pora na dzidzie...moj synek jest taki samotny... choc duzo czasu z nim spedzam i sie z nim bawie to jednak ciagnie go do dzieci...nie wyobrazam sobie aby cale zycie byl sam... u nas po sasiedzku nie ma dzieciaczkow w jego wieku... a jak do sasiada przyjezdzaja wnuki i sie bawia, to az mnie za serce sciska jak moje dzieciatko stoi przy siatce i sie patrzy :ico_placzek:
od wrzesnia Wiktorek idzie do przedszkola (zawsze do poludnia) to tam sie troche wybawi z dzieciaczkami...a po szkole bedzie w domku czekac na niego siostrzyczka :-D
trzy lata pomiedzy moimi dziecmi to troche duza roznica, ale nie moglam sie wczesniej zdecydowac bo jestem ze wszystkim sama (nie moge liczyc na niczyja pomoc... ani rodzicow ani tesciow)

[ Dodano: 2008-04-28, 13:05 ]
UUfffffffffff..... wkoncu Was doczytalam :ico_haha_02: Ale tego na drukowalyscie... :-D
A wiec melduje sie jestem w dwupaku.... :-) jeszcze nic sie nie wyklulo!
Wczoraj odpoczywalismy na dzialce i na spacerze wieczorem zaliczylismy kosciol a dzis spalam do 10 :ico_haha_01: Dopiero mama obudzila mnie telefonem :-D No ale co tam na razie moge sobie jeszcze na to pozwolic!
A tak poza tym to pogoda dzis tez piekne wiec pewnie znow wypad na dzialke bedzie :ico_haha_01: Choc mysle zaliczyc najpierw fryzjera bo ostatnio kupilam sobie farbe i sama zafarbowalam cala glowe i wygladam paskudnie na moich odrostach chwycilo na paskudny rudy a wrecz pomaranczowy kolor :ico_olaboga: Trzeba to teraz jakos naprawic :-)
A wiec zycze wam milego dnia!
no, jestes Ewelinka, a ja juz myslalam ze Kacperek sie pojawil :-D jak sie kochana czujesz?

Awatar użytkownika
felicity001
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

28 kwie 2008, 13:31

ja od razu w sumie wiedzialam ze bedziemy miec dwojeczke :-D
teraz juz jest najwyzsza pora na dzidzie...moj synek jest taki samotny... choc duzo czasu z nim spedzam i sie z nim bawie to jednak ciagnie go do dzieci...nie wyobrazam sobie aby cale zycie byl sam... u nas po sasiedzku nie ma dzieciaczkow w jego wieku... a jak do sasiada przyjezdzaja wnuki i sie bawia, to az mnie za serce sciska jak moje dzieciatko stoi przy siatce i sie patrzy :ico_placzek:
od wrzesnia Wiktorek idzie do przedszkola (zawsze do poludnia) to tam sie troche wybawi z dzieciaczkami...a po szkole bedzie w domku czekac na niego siostrzyczka :-D
trzy lata pomiedzy moimi dziecmi to troche duza roznica, ale nie moglam sie wczesniej zdecydowac bo jestem ze wszystkim sama (nie moge liczyc na niczyja pomoc... ani rodzicow ani tesciow)
Skad ja to znam....
Niestety na obczyznie, jesli rodzina mieszka w Polsce, nie jest latwo. Ja tez tak mam. Nie mozemy liczyc zbytnio na nikogo (jedynie siostra jest w Anglii, ale mieszka w londynie i ma wlasne zycie). My zawsze planowalismy duuuza rodzinke....a niecale 2 lata roznicy miedzy moimi szkrabami bedzie w sam raz :ico_haha_01: Jasne,ze bedzie teraz ciezko - ale wlasna rodzinka jest najwazniejsza :ico_haha_02: Przynajmniej Ola nie bedzie az tak samotna jak nas zabraknie (a kto wie, moze za 5-6 lat dorobimy jej jeszcze rodzenstwa :ico_oczko: )

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”