Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

24 maja 2007, 15:33

heheh dobre :-D u mnie jest chyba odwrotnie :-D

Awatar użytkownika
asiula26
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

24 maja 2007, 15:36

ale to prawda, pred ciążą byłam bardzo szczupła, teraz kto mnie spotka a dawno mnie nie widział, to mnie nie poznaje, a w pracy to za każdym razem słyszę "cześć gruba" i to od każdego

[ Dodano: 2007-05-24, 15:50 ]
Zbieram się na ćwiczenia, nie wiem czy będę miała tyle sił żeby ćwiczyć 2 godzinki, ale jedną na pewno dam radę. papa

Awatar użytkownika
avisek
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

24 maja 2007, 16:10

asiula - no no. ja tez bym nie powiedziala... no ale moje miejsce wciaz drugie :-) ty jeszcze chodzisz do pracy?

magda
- no niestety, o kasie i polskiej rzeczywistosc to nawet szkoda dyskutowac... moze w koncu kiedys bedzie lepiej....

jasnie pani - now wlasnie skad nadajesz?

leatka - nie martw sie, moje wyniki od poczatku sa kiepskie, i krew i mocz :-(

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 maja 2007, 16:50

moj obwod brzusia to 110 i 15 kg na plusie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
acia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

24 maja 2007, 16:53

Leatko nie zamartwiaj się mi mocz też wyszedł nie najlepiej, najważniejsze że już cię leczą

Madziorka właśnie skończyłam oglądać drugą serię "skazanego na śmierć" - fajne były te odcinki ale pod koniec to juz takie naciągane

Też myślałam dzisiaj o truskawkach , ale u nas w sklepie były po 10 zł/kg i odpuściłam sobie.U was też są takie drogie?
Ale jaką wizytę dzisiaj miałam.......przyszła moja teściowa zaproponować pomoc :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: jakby borysa nie było a ja zaczęłabym rodzić to mam zadzwonić i zaraz przyjadą szczególnie w nocy.Zastanawiam się skąd ta zmiana ; może to upał a może coś ciężkiego spadło jej na głowę ?

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 maja 2007, 16:56

zdjecia mnie wyszczuplają

tez bym tak chciala. chcialabym tez napisac, ze mnie pogrubiaja, ale trzeba prawdzie w oczy spojrzec. po prostu taka gruba jestem. dlatego teraz to juz tylko owocki wcinam :-D
a profil juz zaktualizowalam, to sobie mozecie sprawdzic :ico_oczko: pewnie i tak nikt zwas nie wie gdzie sa Myślenice :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-05-24, 16:57 ]
u na truski byly juz po 6 zela

Awatar użytkownika
ania1980
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

24 maja 2007, 17:05

Jaśnie Pani, ja też chętnie bym się załapała na te truskawy. U mnie na zieleniaku widziałam po 9 zł czyli podobnie jak u Aci.
Aciu, może rzeczywiście upał tak zadziałał na teściową. Miły gest z jej strony.
Leatko, tak jak piszą dziewczyny - najważniejsze, że już się leczysz, a do końca zostało niedużo.
Asiula, ja również nie widzę tych Twoich kilogramów, na zdjęciu wyglądasz szczuplutko, tylko brzuszek rośnie.
Madziorka, podziwam że wciąż pracujesz. Ja w tej chwili bym już nie dała rady nawet dokulać się do pracy. Przez te upały strasznie mi słabo.

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 maja 2007, 17:12

ania1980, to ty juz bys miala troche blizej na truskawy do mnie :-D mamy pecha rodzic w sezonie truskawowym, a jak sie cycem karmi to truskawki sa zabronione jako bardzo silny alergen :ico_placzek:

dzisiaj moj maz wyznal z przerazajaca szczeroscia, ze nie umie byc tata :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
acia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

24 maja 2007, 17:35

dzisiaj moj maz wyznal z przerazajaca szczeroscia, ze nie umie byc tata

ciekawa jestem czemu? żartował sobie na pewno :-D

Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

24 maja 2007, 17:53

Jestem już. Na plaży suuuper. Poopalałam się. Byliśmy ze dwie godzinki. Potem obiadek. Dziś rybka z frytkami i kapustka kiszoną. Jestem nażarta jak wieloryb.
No ale mimo wszystko musze nieskromnie przyznać, ze jestem najmniejsza chyba.
W pasie 95 cm i 11 kg na+. Ale to tez zależy od wzrostu. ja jestem malutka więc to też robi swoje.

Leatko niedobrze z tymi wynikami. Ale przynajmniej szczęście, że wykryli szybko i leczą. Będzie dobrze. Jedz dużo jogurtów żeby chronić się przed infekcją.

Jaśnie Pani też bym chętnie podjadła tych pyszności. Zwłaszcza w ten upał wciągnęłabym arbuzika, tylko żeby taki słodki był mmmmm...

Asiulka faktycznie po zdjęciu nie widac tych kilogramów. Tak czy inaczej ładnie wyglądasz.
Agniecha Ty też. Super foteczka.

Acia jak się dowiesz co teściowej "zaszkodziło" :-D to daj znać. Mojej tez to podrzucę hehe. Chociaz obawiam się, że jej to już nic nie pomoże... :ico_nienie:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”