Edulita kochana trzymaj się zobaczysz wszystko będzie dobrze i mała jest bardzo silna i będzie z Wami zobaczysz najważniejsze nie tracić nadziei i pamiętaj jesteśmy z Wami
Edulitka- jak dobrze ze sie pojawiłas, bardzo mi przykro z tego biegu wydarzen ale ja jestem dobrej mysli trzymam za malenstwo kciuki nie ma minuty abym o was nie myslała
asika82, dobrze ze u ciebie ok - a ja od wczoraj czuje jak mi sie wszystko znowu naciaga - moze u mnie tez cos z szyjka za 3 tyg bede w pl musze sie przebadac bo zwariuje
Czesc babeczki!!! Doczytałam wszytsko Isia gratulacje za prace asika82, ciesze się że u gina wszytsko dobrze!!!! To najważniejsze!!!!
Edulitka kochana trzymam kciuki i modle się za was mocno!!!!! Musi być dobrze ja w to wierze!!! Napewno trzeba wam dużo siły kochani i wsparcia!!! Od nas macie ile tylko potrzebujecie!!! Sabcia, wszytsko dobrze kochana tak się nastaw!!!
asika82, super że wszystko u Ciebie jest w porządku.
Ja wizytę mam dopiero 6.08 więc muszę jeszcze miesiąc poczekać nie wiem czy wytrzymam. Sabcia, spokojnie kobieto wszystko musi się rozciągnąć aby mała miała miejsce. magduś81, a jak się czujesz kobiet?? edulita, trzymaj się kochana i modlimy się cały czas o małą Idkę
edulita, na pewno będzie dobrze - zobaczysz. Ja mam kuzyna, który urodził się w 6 miesiącu ciąży, ważył 900g, teraz w październiku skończy 18 lat. Na tamte czasy to niezły wyczyn lekarzy. Dzisiaj medycyna jest już trochę do przodu. A u ciebie już raz w ciąży z Idą zdarzył się cud, pamiętasz? Teraz będzie następny.