juz stracilam nadzieje ze ktoras z Was sie tu pojawi!

Lulu kochana a co sie stalo ze tak dlugo Cie nie bylo??

no to mnie tak sama tu zostawilas i porzucilas dla innego watku
 no to mnie tak sama tu zostawilas i porzucilas dla innego watku  

to czy sie pobierzecie, czy tez nie nie robi roznicy... oczywiscie wiem ze kazda dziewczyna pagnie kiedys zostac panna mloda
 to czy sie pobierzecie, czy tez nie nie robi roznicy... oczywiscie wiem ze kazda dziewczyna pagnie kiedys zostac panna mloda   ...
 ... ) a ja w zasadzie samotnie wychowuje dzieci
 ) a ja w zasadzie samotnie wychowuje dzieci  

zagladaj czesciej kochana-koniecznei i pisz co u was ...wiem ze na pewno bycie podwojna mama jest absorbujace ale choc od czasu do czasu skrobnij bo nam teskno tu za wami
 zagladaj czesciej kochana-koniecznei i pisz co u was ...wiem ze na pewno bycie podwojna mama jest absorbujace ale choc od czasu do czasu skrobnij bo nam teskno tu za wamiwiem aleslub nie wiele zmieni w zwiazku.
chyba takie pragnienie tez mnie dotyczy,a i latwiej nam by bylo w wielu sporawach formalnychwiem ze kazda dziewczyna pagnie kiedys zostac panna mloda...
u nas teraz jest podobnie..odkad z T rozkrecilismy interes wiecej go w dfomu nie ma niz jest..wychodzi o 6:50 wraca o 19...mielismy osttanio straszny okres..wciaz sie klocilismy,juz myslalam o rozstaniu ale sie polepszylo i to o wiele..teraz jest wrecz fantastycznie jak juz T jest z nami..cieszymy sie kazda chwila spedzona razemnie ma go po calych dniach...wraca poznymi wieczorami (praca) a ja w zasadzie samotnie wychowuje dzieci
 takie zycie...
 takie zycie...
 nie mam w poblizu kolezanki a dookola sami francuzi,arabi i hindusi
 nie mam w poblizu kolezanki a dookola sami francuzi,arabi i hindusi  i to do tego starsi ludzie
 i to do tego starsi ludzie  

a to najwczesniej cvhyab za rok wewentualne staranka zaczniemy..teraz jeszcze zdecydowanie za wczesnie...gdzies na jakims watku czytalam ze myslicie o drugim dzidziusiu

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość