Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2008, 13:50

Macie rację Dziewczynki.Ja nie wyobrażam sobie życia bez mojej siostry.Czasem jest upierdliwa,ale poza tym to najfajniejsza babeczka na świecie,zawsze można na nią liczyć i bardzo ją kocham.Między nami jest 5.5 roku różnicy,ale nie miałyśmy i nie mamy problemu z dogadaniem się :-D A moja Zuzia też bardzo chciała mieć rodzeństwo i już się nie może Juleczki doczekać.Większość dzieci w jej grupie ma brata lub siostrę.

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

28 kwie 2008, 14:19

(a kto wie, moze za 5-6 lat dorobimy jej jeszcze rodzenstwa :ico_oczko: )
:ico_brawa_01: odwazna decyzja felicitymy raczej pozostaniemy przy dwojce :ico_noniewiem: na Ale tez mysle "poswiecic " trzy lata, tj. tyle, abym mogla ja dac do przedszkola ( do zlobka chyba bym nie mogla dac takiego maluszka)... wtedy juz bede miec 28 lat... najwyzszy czas aby zajac sie soba, tj. jakiejs pracy poszukac bo jednak gdy pracuje tylko jedna osoba w rodzince, to troche ciezko :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-04-28, 14:25 ]
Macie rację Dziewczynki.Ja nie wyobrażam sobie życia bez mojej siostry.Czasem jest upierdliwa,ale poza tym to najfajniejsza babeczka na świecie,zawsze można na nią liczyć i bardzo ją kocham.Między nami jest 5.5 roku różnicy,ale nie miałyśmy i nie mamy problemu z dogadaniem się :-D A moja Zuzia też bardzo chciała mieć rodzeństwo i już się nie może Juleczki doczekać.Większość dzieci w jej grupie ma brata lub siostrę.
no wlasnie, nie ma jak siostra... wtedy nawet ta roznica 5 lat nie jest straszna... ja mam brata i to nie wiele mlodszego, bo zaledwie rok, ale nie laczy nas jakas specjalna wiez :ico_noniewiem: ... kazdy ma swoje zycie... ja juz rodzine, dzieci... brat jest na etapie czerwcowej zeniaczki :ico_oczko:
mysle ze chyba lepiej jest jak to braciszek jest starszy... (tak jak moj Wiktorus :-D )
zawsze brat siostra sie zaopiekuje...
choc z bratem nawet specjalnie kontaktu nie utrzymuje( jak dzwonie do domu to wiecznie jest zajety) to jednak nie wyobrazam sobie abym miala byc jedynaczka...rodzina, to zawsze jest jednak rodzina...

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2008, 20:06

Witam :ico_haha_02:
nie wyobrazam sobie abym miala byc jedynaczka...rodzina, to zawsze jest jednak rodzina...
co prawda,to prawda Monisiu :ico_haha_02:

[ Dodano: 2008-04-28, 20:07 ]
Zmykam na M-kę,będę później :ico_haha_02:

MONIKAB fr

28 kwie 2008, 20:35

ale mamy zaleglosci przez ta awarie tt :ico_oczko: :ico_olaboga:
:ico_olaboga: co tam dziewczynki u was? jak minal dzisiejszy dzionek? wszystkie jestescie w dwupaku?

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2008, 21:28

co tam dziewczynki u was? jak minal dzisiejszy dzionek? wszystkie jestescie w dwupaku?
Jula nadal w brzuszku.Dzień minął nawet przyjemnie,tylko teraz coś boli mnie głowa.Jutro na ktg,a w środę na wizytę do mojej gin.Na szczęście w czwartek nigdzie się nie wybieram,to sobie odpocznę.

[ Dodano: 2008-04-28, 21:29 ]
:ico_szoking: czemu mi posty obcięło?Miałam ponad 2600,a Ty Monisiu już ponad 2222 :ico_szoking:

MONIKAB fr

28 kwie 2008, 21:40

a no wlasnie Zulciu, z tym problemem uderzam zaraz do Emki, ale wydaje mi sie ze to zwiazane jest z porzadkami wiosennymi na forum :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2008, 21:44

Zmykam się kąpać.Niedługo znowu zajrzę.Mam nadzieję,że któraś będzie.
Obrazek

MONIKAB fr

28 kwie 2008, 21:51

co tam dziewczynki u was? jak minal dzisiejszy dzionek? wszystkie jestescie w dwupaku?
Jula nadal w brzuszku.Dzień minął nawet przyjemnie,tylko teraz coś boli mnie głowa.Jutro na ktg,a w środę na wizytę do mojej gin.Na szczęście w czwartek nigdzie się nie wybieram,to sobie odpocznę.
Zulciu czekam na wiesci z ktg, a na glowke to lepiej cos sobie lyknij...ja mialam z tym problem dzis w nocy i zaluje ze od razu sie nie poratowalam pigulami- pol nocy nie przespalam a bol byl tak okropny ze az mnie na wymioty zbieralo :ico_szoking: takiej migreny to jeszcze w zyciu nie mialam :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

28 kwie 2008, 22:03

ja już po godzinnej kąpieli
mi też znikły posty, ale co tam
mi na głowę pomaga amol ale w tej ciązy 2 razy tak strasznie mnie bolała, ze raz łykłam apap (ponoć tylko to można, ale tez nie jest zalecane) i raz ibuprom bpo nic innego nie było, a była już noc, ale nie mineło 10 min i wszytsko zwymiotowałam na szczęście, myślę, że dziecku nie zaszkodziło

MONIKAB fr

28 kwie 2008, 22:18

mi ostatnio lekarka przepisala 3 opakowania pigul przeciwbolowych :ico_szoking: abym sobie lykala w razie potrzeby :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: choc takiej potrzeby nie mialam do momentu bolu glowy :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”