(a kto wie, moze za 5-6 lat dorobimy jej jeszcze rodzenstwa)
no wlasnie, nie ma jak siostra... wtedy nawet ta roznica 5 lat nie jest straszna... ja mam brata i to nie wiele mlodszego, bo zaledwie rok, ale nie laczy nas jakas specjalna wiezMacie rację Dziewczynki.Ja nie wyobrażam sobie życia bez mojej siostry.Czasem jest upierdliwa,ale poza tym to najfajniejsza babeczka na świecie,zawsze można na nią liczyć i bardzo ją kocham.Między nami jest 5.5 roku różnicy,ale nie miałyśmy i nie mamy problemu z dogadaniem sięA moja Zuzia też bardzo chciała mieć rodzeństwo i już się nie może Juleczki doczekać.Większość dzieci w jej grupie ma brata lub siostrę.
Jula nadal w brzuszku.Dzień minął nawet przyjemnie,tylko teraz coś boli mnie głowa.Jutro na ktg,a w środę na wizytę do mojej gin.Na szczęście w czwartek nigdzie się nie wybieram,to sobie odpocznę.co tam dziewczynki u was? jak minal dzisiejszy dzionek? wszystkie jestescie w dwupaku?
Zulciu czekam na wiesci z ktg, a na glowke to lepiej cos sobie lyknij...ja mialam z tym problem dzis w nocy i zaluje ze od razu sie nie poratowalam pigulami- pol nocy nie przespalam a bol byl tak okropny ze az mnie na wymioty zbieraloJula nadal w brzuszku.Dzień minął nawet przyjemnie,tylko teraz coś boli mnie głowa.Jutro na ktg,a w środę na wizytę do mojej gin.Na szczęście w czwartek nigdzie się nie wybieram,to sobie odpocznę.co tam dziewczynki u was? jak minal dzisiejszy dzionek? wszystkie jestescie w dwupaku?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość