To chyba sama zostalam bez @
No to ci zazdroszcze bo leje sie ze mnie przeokrutnie a wsciekla jestem wrrr
a moze juz jestem w ciazy
Ja tez tak juz sobie myslalam ostatnio jak mialam mdlosci i w ogole sie dziwnie czulam a tu @-pisko sie przyplatalo a taki luzik bez niej byla Ale Wera troche mniej ostatnio cycowala bo dostawala obiadki i pzniej jeszcze dojadala z nami obiad wiec kolejne cycoanie odpadalo albo tylko sie napila a w nocy juz 3 noc 2 razy sie tylko obudzila na cyca
ja tam mysle ze kazdy dzieciaczek jest inny i nie powinnismy sie tym przejmowac
Ja tam kochana sie nie przejmuje bo wim ze tak jest ale wiem ze napewno to iz jej pomagali sie tak podnosic jak byla mniejsza spowodowalo to ze ona poprostu nie chce sie do tego przylozyc bardziej bo wie ze tatus i siostrzyczka zaraz i tak jej pomoga
widzisz Filip nie ma jeszcze 8 miesiecy, a sam potrafi z lezenia usiasc,
No to Gratulacje dla niego
ja nie wiedziałam ze ona tez taka "puchata" j
No jest jest

10,100kg wazy to juz konkretna kobita
Kurka wczoraj sie dowiedziałam, ze moja kuzynka jest w szipitalu na podtrzymaniu ciazy bo dostała krwotoku, jaju przypomnia mi to moja historie z ciaza
Trzymam mocno kochana za nia oby sie wszystko pomyslnie zakonczylo
wspioł się na łóżko i walną brodą o kant i rozcioł sobie wargę a rano rozkopał kwiata i ziemnie chciał wyżerać
O bidolek !!! Ale nizły gagateczek z niego he he he
No to fajnie
Martunia bedziecie mieli jak sobie pojedziecie tam super ja znow nigdzie mamy zrobic kuchnie i poprostu tyle kasy na nia trzeba ze mnie znow slabi ale musimy w koncu ja zrobic a myslalam ze jak taka malenka kuchnia to nie bedzie drogo a jednak sie pomylilam
Dziekujemy za zyczonka
Glosiki oddane