mój Alek najczęściej co 3 - 3,5 godz , za to w nocy ma długa przerwę ponad 6 godz, potem zjada i już rytm trzygodzinny trzyma...kobitki butelkowe-co ile jedza wasze dzieciaczki w dzien???
oo, Kochana, to widzę, że też wybrałaś najlepszyananke to mamy takie same wozeczki widze
heh... już z dwa tyg albo i dłużej go wożę bez, jak tylko nie jest za zimno, bo się wściekał niesamowicie z podkurczonymi troszkę nóżkami...no i juz w zwiazku z tym mam do ciebie pytanie wozisz synka w tej wkladce do gondoli? tzn w tym nosidelku do wozka czy bez? bo moj maluszek juz w tym kuli nozki i wlasnie sie zastanawialam czy by juz z tego nie zrezygnowac??
ja jak urodziłam syna to nie widziałam go 8godz.a, także od urodzenia dostawał butlę, a w domu karmiłam piersią tylko 2 tyg.- czy Wasze dzieci od razu załapały butelkę?
:
mój co je co 3godz.kobitki butelkowe-co ile jedza wasze dzieciaczki w dzien???
ja jeszcze nie kupiłam żadnego, ale będzie trzeba kupić, bo słoneczko tak świeci, że już ma policzki opalonetak ja kupiłam taki kremik bambinoz filtrema ja się miałam Was pytać: smarujecie czymś buźki maluszków, jak idziecie na dwór??
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości