hej,u nas nadal brzydka pogoda,ale od poniedziałku ma już zacząć byc ładnie oby... Mąż mi juz z rana wybył naprawiać autko i do swojej mamy może wstąpi,ja miałam nawet z nim jechać,ale coś mnie brzuś pobolewa więc wziełam no-spe i spokojnie siedze
ziolo wow 104 w brzusiu,to ładny musisz już mieć ten brzuś,pochwal się nam,dzieć Ci rośnie jak na drżdzach

Ja nie wspomne o swoich nogach znaczy udach,ja czuje,że tam sie woda zebrała,ale to okropnie wygląda i takie one wielkie te nogi patrzeć nie moge na siebie
Monika Dziekuje za pocieszenie

Mnie już tez plecy bolą i mąż musi masować,znaczy nie kręgosłup ani krzyż tylko mięśnie pleców od brzucha zapewne bo jest napięty,ale ani siedzieć,ani stac nic

,nogi hmm ostatnio na świeta jak byłam to wiadomo siedziało sie z rodzinką męża przy stole i jak wróciłam do domu to stopy jak balony,nie mogło mi to zejść z dwa dni
i kochana jak dla mnie bardzo ładnie wyglądasz
kredyt mieszkaniowy, rachunki i niewiele zostaje, gdyby nie moja mama to by było ciężko, pewnie Ci będzie źle bez męża, ale mając dobrą koleżankę u boku dasz radę , ja też mam wizytę we wtorek ,
No wlasnie a my mamy kredyt na samochód,mieszkanie,gaz,prąd itd jak by męża z tamtej pracy nie zwolnili to bysmy żyli nadal biednie,ale na wszystko byłoby nas stać,a takto firma podupada to i pozwalniali a wtej to pożal się Boże

jeszcze gorzej
Aco do wizyty trzymam kciuki za wtorek

ja tak juz co dwa tygodnie bedę chodzić...
tibby Biedny Tobik oby mu mineło maluszkowi
Nie odmawiaj aż tak sobie słodkiego,bo nic na prawde sie nie stanie jak raz na 3 dni zjesz sobie wafelka

organizm i słodkiego potrzebuje
jenny ojj biedaczku kochany,Ty to masz z tymi jelitami

zobaczymy co ci powie gastrolog
A my własnie mamy czkawkę

Jakie to jest fajne,ona sobie czka za chwilkę tak sie zdenerwuje i zaczyna wierzgać jakby chciała powiedzieć "no dosyć już" i znowu czka i znowu się denerwuje kochanie moje malutkie
A cos wam napisze...Kolezanka wczoraj na FB napisała do mnie,że dzień przed porodem jej córeczki serce przestało bić,że musiała rodzić ją naturalnie ile miała jak wyglądała,ja wiem,że może ona chciała się wyzalić,ale nie teraz nie mi,i normalnie nie mogłam przez nia spać w nocy i teraz tak bardzo boje się o swoją małą istotkę