Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 maja 2007, 21:59

halo halo ... jest tu ktokolwiek ???

[ Dodano: 2007-05-25 ]
nie ma nikogo .... to dobranoc kobitki ....dodam tylko ze Kapik wrócił cały zdrowy i szczęśliwy ....

Awatar użytkownika
iwonap
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

26 maja 2007, 07:38

:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: wszystkiego najlepszego dla was mamuski baboski z okazji naszego swieta :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
wrzosia86
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

26 maja 2007, 11:17

witajcie:) oraz wszystkiego naj z okazji dnia mamusiek:) hehehe to moje pierwsze :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-05-26, 11:21 ]
kurde nie mogę zdjęcia małego dodać po lewej stronie koło nicku, niby na profilach jest a tu nie ma :ico_placzek:

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

26 maja 2007, 12:24

wrzosia86 witaj.
Musisz mieć minimum 10 postów zeby avatarek był widoczny.
Mamuśki wszystkiego najlepszego :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 maja 2007, 13:07

hej wrzosia86, juz mieszkasz w nowym mieszkanku ???

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

26 maja 2007, 16:38

hej hej kochane babosy :509:
wszystkiego naj najlepszego , duuuzo zdrwoka i milosci ... i czego dusza zapragnie :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

czyz to nie wspaniale uczycie? byc mama ...

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

26 maja 2007, 18:35

[size=200]czesc dziewczynki[/size]
Oj.dlugo mnie nbie bylo, ale nawalil mi internet i nie moglam nic a nic naskrobac...Kochaniutki i tak nie bede mogla pisac az do 7 czerwca bo wtedy dopiero bede miala spowrtoem necik,
Straasznie za Wami tesknie i czuje sie jakby mi czegos bardzo waznego brakowalo.
[size=200]DZIEKUJE[/size]
z calego serduszka za zyczenia dla mojego roczniaczka jestescie kochaniukie , jak czytalam to lezka mi sie zakrecila w oczku.
Zdjecia liczne...

Imprezka urodzinkowa sie udala....nie plakalam tak duzo jak myslalam ale lezki mi sie krecily przy zyczeniach i przy dmuchaniu swieczuszki...
Zdjecia wkleje dopiero 7 czerwca bo teraz pisze z kawiarenki internetowej i nie mam jak .
Caluseczki dla WAS i dla maluszkow.
CMOK CMOK CMOK :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 maja 2007, 19:48

diem pisze:czyz to nie wspaniale uczycie? byc mama ...

bycie mamą to najwspanialsze co mogło sie nam przytfafić w życiu ... dzisiejszy dzień przeżyłam cudownie ... na akademii gdzie występował Kacperek płakałam jak bóbr .... było tak pięknie i Kapik tak pieknie mówił wierszyki , cudownie tańczył i śpiewał .... To była jego pierwsza akademia na dzień mamy .... wcześniej w przedszkolu z reguły nie występował tylko siedział na widowni ze mną.... Brawa dla Kacperka .... :ico_brawa_01: ... choć to forum nie o pięciolatkach ... ale co tam ... patrzcie jakiego Malwina ma super brata ....
Obrazek

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 maja 2007, 22:25

Witajcie mamusie

Oj troche mnie nie bylo z wami i tez troche tesknilam..
U mnie u nas ok,bylismy sobie dzisiaj u tesciow na grillu a wczesniej bylismy na kampingu w Riegsse bylo super,byl taki upal wrecz bylo tak duszno ale dobrze ze na kampingu bylo jezioro to poszlysmy sie z Nicolcia troche orzezwic ale sie malutkiej podobalo.. majtala sobie nozkami w wodzie pozniej raczkami sie chuskala i bylo super,podobalo sie malej a wazne ze woda byla fajna cieplusia :ico_brawa_01: A potem byl grill i pogralismy sobie w karty fajny dzien byl i musze sie wam pochwalic ze wydaje mi sie ze z moja tesciowa znalazlam nareszcie wspolny jezyk i jesli chodzi o malutka Nicole tez.. Wiem ze jej babcia ja kocha i wie ze jest tylko babcia a mama i tak jest najwazniejsza dzisiaj moja tesciowa pokazala mi to :ico_oczko: Takze jestem zdziwiona ale ciesze sie A jutro to wybieramy sie do ZOO do Monachium bo jeszcze nie bylam tam a malutka sobie tez troszke zwiedzi zwierzatka juz sie ciesze i niemoge doczekac :-D :ico_brawa_01:

Aginka nie martw sie ja tez nosze ubrania w rozmiarze 44 i zyje i jest ok wiem ze musze uwazac ale staram sie nie jesc za duzo slodkiego i po prostu uwazac na to co jem
A Kapik jaki sliczny i wystrojony napewno to piekne uczucie jak twoje dziecko mowi wierszyki i ladnie spiewal itd... ja tez sie ciesze na to uczucie Super ze sie wszystko udalo :ico_brawa_01:

Maggie ciesze sie ze wszystko udalo sie ze roczek Antosia ladnie sie odbyl i ze wszyscy byli zadowoleni i szczesliwi Gratuluje i ciesze sie wracaj do nas czekamy :ico_oczko:

Wszystkim mamusia spoznione ale bardzo szczere i prosto z serca zyczenia zdrowia,szczescia i wszystkiego co piekne,duzo cierpliwosci i duzo milosci i wszystkiego NAJJJJ dla was wszystkich mamusi :ico_brawa_01: :-D w dniu naszego swieta

Aginka masz racje bycie mama to wspaniala i cudowna sprawa ja tez sie ciesze i jestem szczesliwa ze moglam ja zostac i kochac i wogule przezywac kazdy dzien z moja coreczka Nicolinka to cos niesamowitego i kazda mama to wie Buziaczki

Ja sie zegnam z wami i mowie ladnie Dobranoc i milej nocki a teraz lece bo musze sie ladnie wyspac bo jutro z rana wyjazd po sniadanku do Zoo Hurraaa no nic laseczki Buziaczki i paaa do uslyszenia zdam wam relacje jak bylo jutro wieczorkiem paaa

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

26 maja 2007, 22:58

Witajcie Mamusie.
Z okazji naszego święta życzę wszystkim masę miłości naszych kochanych szkrabów i wszystkiego naj...
Niestety, przez kilka dni szwankował mi necik, co mnie bardzo smuciło, ale i tak nie mam absolutnie czasu na siedzenie przed komputerkiem. Codziennie od rana mam majstra...
Ja dalej mam remont (czytaj- bajzel w całym mieszkaniu). Najbardziej cierpi Kinga, bo nie może dreptać po podłodze. Siedzi cały czas w kojcu albo u mnie na rękach. Bardzo dużo ostatnio ze mną "rozmawia". Cały czas szuka i potrzebuje kontaktu słownego. I śmieje się bez przerwy. Widać jej już dwie górne jedyneczki, więc już ma cztery sztuki perełek w buzi. Śpi dość ładnie, chociaż te upały ją męczą.

iza, moja Pyza je ogólnie wszystkie gotowce, które się je podaje. Bardzo lubi potrawy z ryżem. Staram się jej też gotować, ale woli chyba takie normalne, dorosłe jedzonko. Tylko strasznie martwi mnie to, że absolutnie nie chce pić mleka :ico_olaboga: :ico_olaboga: . Dobrze, że chociaż kaszki na mleku je. Ratujcie!!! Co mam z nią zrobić, aby zmieniła swoje upodobania i mleczko wróciło do łask???

Ale się rozpisałam... :ico_szoking:

Wszystkim maluszkom z okazji imieninek ślę życzonka i Antosiowi zaległe "sto lat, sto lat" z okazji ukończenia roczku, śpiewam.

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”