Witajcie mamusie
Oj troche mnie nie bylo z wami i tez troche tesknilam..
U mnie u nas ok,bylismy sobie dzisiaj u tesciow na grillu a wczesniej bylismy na kampingu w Riegsse bylo super,byl taki upal wrecz bylo tak duszno ale dobrze ze na kampingu bylo jezioro to poszlysmy sie z Nicolcia troche orzezwic ale sie malutkiej podobalo.. majtala sobie nozkami w wodzie pozniej raczkami sie chuskala i bylo super,podobalo sie malej a wazne ze woda byla fajna cieplusia
A potem byl grill i pogralismy sobie w karty fajny dzien byl i musze sie wam pochwalic ze wydaje mi sie ze z moja tesciowa znalazlam nareszcie wspolny jezyk i jesli chodzi o malutka Nicole tez.. Wiem ze jej babcia ja kocha i wie ze jest tylko babcia a mama i tak jest najwazniejsza dzisiaj moja tesciowa pokazala mi to
Takze jestem zdziwiona ale ciesze sie A jutro to wybieramy sie do ZOO do Monachium bo jeszcze nie bylam tam a malutka sobie tez troszke zwiedzi zwierzatka juz sie ciesze i niemoge doczekac
Aginka nie martw sie ja tez nosze ubrania w rozmiarze 44 i zyje i jest ok wiem ze musze uwazac ale staram sie nie jesc za duzo slodkiego i po prostu uwazac na to co jem
A Kapik jaki sliczny i wystrojony napewno to piekne uczucie jak twoje dziecko mowi wierszyki i ladnie spiewal itd... ja tez sie ciesze na to uczucie Super ze sie wszystko udalo
Maggie ciesze sie ze wszystko udalo sie ze roczek Antosia ladnie sie odbyl i ze wszyscy byli zadowoleni i szczesliwi Gratuluje i ciesze sie wracaj do nas czekamy
Wszystkim mamusia spoznione ale bardzo szczere i prosto z serca zyczenia zdrowia,szczescia i wszystkiego co piekne,duzo cierpliwosci i duzo milosci i wszystkiego NAJJJJ dla was wszystkich mamusi
w dniu naszego swieta
Aginka masz racje bycie mama to wspaniala i cudowna sprawa ja tez sie ciesze i jestem szczesliwa ze moglam ja zostac i kochac i wogule przezywac kazdy dzien z moja coreczka Nicolinka to cos niesamowitego i kazda mama to wie Buziaczki
Ja sie zegnam z wami i mowie ladnie Dobranoc i milej nocki a teraz lece bo musze sie ladnie wyspac bo jutro z rana wyjazd po sniadanku do Zoo Hurraaa no nic laseczki Buziaczki i paaa do uslyszenia zdam wam relacje jak bylo jutro wieczorkiem paaa