Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

23 gru 2009, 18:41

Dziwewczyny nie wiem jak jutro będzie z czasem (dwie wigilie mamy :-) )więc już dziś złoże Wam serdeczne życzenia

Przede wszystkim zdrowia dla całej rodziny i naszych kochanych małych skarbów.
Spokojnych i szczęśliwych Świąt w gronie rodziny. Lekkiego porodu w dogodnym terminie...
i wszystkiego naj naj lepszego. Żeby spełniały się nasze marzenia i żebyśmy czerpały samą radość z bycia mamą.

no i żebyśmy już niedługo nie wyglądały jak bałwanki :ico_oczko: - to życzenie kieruję głównie do siebie :ico_haha_01:

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 gru 2009, 22:04

piety mnie rozbolaly od stania w kuchni, wiec sobie usiadlam i... rozbolaly mnie plecy :ico_haha_01: mam nadzieje, ze brzuszek sie na mnie dzisiaj w nocy nie zemsci :ico_sorki: ale troche sobie popichcilam, jutro juz tylko barszcz chyba ugotuje :-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

23 gru 2009, 23:43

Obrazek

Kochane dziewczyny,zyczymy wam Świąt radosnych,pachnących choinką,spędzonych w rodzinnej atmosferze,dających radość i odpoczynek :-D

Obrazek

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 gru 2009, 23:59

Słyszysz jak wiatr życzenia niesie?
Hula po polach i szumi w lesie,
Jak stuka w okna, wchodzi w kominy
I obserwuje dziecięce miny?
Jeśli to słyszysz, to zamknij oczy,
Niech świat z dzieciństwa znów w życie wkroczy.

Poczuj makowca zapach wspaniały.
Zobacz za oknem, świat cały biały.
Już karp się smaży, kompot gotuje,
Mróz znów na szybach kwiaty maluje,
A Ty radosny z iskierką w oku,
Szukasz Gwiazdora, czekasz do zmroku.

Teraz, choć wiosen trochę przybyło,
To wiatr ten sam, szumi nam miło.
Ja razem z wiatrem ślę Ci życzenia,
Niech Ci się spełnią wszelkie marzenia,

A pierwsza gwiazda świecąc o zmroku
Niesie Wam radość w tym Nowym Roku!

Kochane, zycze Wam na prawde spokojnych, radosnych, rodzinnych Swiat Bozego Narodzenia, pachnacej choinki, atmosfery pelnej wiary, nadziei i milosci...
I usmiechu od ucha do ucha :-D

lilo

24 gru 2009, 10:21

Dziewczyny - przede wszystkim - zdrowych pociech, lekkiego porodu i wielu radości z macierzyństwa, a poza tym - spełnienia marzeń, miłości i duuuuuuuuuuużo uśmiechu na każdy dzień!!!
Życzę Wam z całego serca razem z całą rodzinką :ico_haha_02:

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 gru 2009, 11:58

Kochane Styczniówki. Składam najserdeczniejsze życzenia, szczęśliwych,rodzinnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności i sukcesów,spełnienia marzeń,zdrówka i mnóstwa miłości.
Obrazek
Obrazek

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 gru 2009, 14:15

Obrazek

Wesolych, rodzinnych Swiat Bozego Narodzenia styczniowym kolezankom zycze, a w styczniu pieknych i zdrowych maluszkow
:-)

Obrazek

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 gru 2009, 17:52

widze, ze na naszym watku zapanowal przestoj swiateczny :-)
my wczoraj i przedwczoraj mielismy gosci, a dzisiaj sobie odpoczywamy sami w domku, bylismy tylko na spacerku z psina (coraz krotsze te moje spacery, brzuch ciagle twardnieje i cisnie na pecherz, a wtedy ciezko isc dalej...)
Na jutro tez zadnych planow nie mamy, a w poniedzialek moze wpadnie kilka osob na torcika :ico_noniewiem: we wtorek mam termin u ginki, w srode polozna... do konca roku cos sie bedzie dzialo :-) tylko planow sylwestrowych brak...

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 gru 2009, 18:02

Helen, u nas blogie lenistwo,Andrzejek nam organizuje radosne swieta,jest taki pogodny i wesoly,cieszy sie z prezentow,bawi sie nowymi zabawkami,tylko Zuzia sie jakos nie spieszy,czeka chyba do nowego roku :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 gru 2009, 19:30

iw_rybka, a ja juz sie zastanawialam, czy przypadkiem Zuzia nie zmienila podczas swiat strony brzuszka :-) ale widocznie chciala, zeby mamusia mogla w spokoju poswietowac w domku i odprezyc sie przed godzina "0" :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”