U nas wiosna

agusia22, ojejku ale Wiktorek miał okropne uczulenie

magda1614, daj znać po USG. Trzymam kciuki !!

Inuno, biedny Mikołaj

patrycjaaa, ja moją też kładę do łóżeczka, daję smoka i pieluszkę i raz usypia szybciutko,a czasami nawet 40minut się kokosi

U M. na rekach usypia dosłownie w 3 minuty i ją odkłada do łóżeczka ale niestety u mnie nie chce

Blanka26, nie obwiniaj się o to,bo to nie Twoja wina !!!

Teraz wiesz na co Ola jest uczulona to w jakimś stopniu na pewno będzie jej lżej, gdy wyeliminujesz zbędne rzeczy z jej pokoju. Trzymam mocno kciuki,żeby Ola się lepiej poczuła i ją tak nie bolało!! Biedna

A co przepisał lekarz na alergię ?
Gwona, oj ale się porobiło... Moim zdaniem jeśli on się nie stawia na sprawie to automatycznie powinni ją zakończyć na Twoją korzyść. Niby z czego masz żyć jak nie pracujesz,a on ma swoją córkę w d***e !!?? Porażka

tabogucka, będę trzymała mocno kciuki,żebyś dostała pracę!!!

Pytałam Was o trzydniówkę,bo Martynce wyszły w niedzielę wieczorem plamki na brzuszku i pleckach i tak sobie skojarzyłam,że miała tą temp. w czwartek, piątek i sobotę,a na następny dzień te plamki wyszły. No i temp. nie spadała mimo podania syropku przeciwgorączkowego, tylko,że przy trzydniówce podobno jest wysoka gorączka,a jej nie przekraczała 38, więc już sama nie wiem

NowaSejana, i zostawiasz małą w łóżeczku z butlą mleczka ? Umie sama się napić ?

aneta11, moja też jak muzykę usłyszy to zaczyna "tańczyć" i jak mówię brawo to sobie sama bije

A Wasze dzieciaczki dużo mówią ??