katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

29 paź 2007, 12:12

Dziekujemy za pyszny poczestunek, mniam, mniam
I prosze, kolejne kwietniowkowe dzieciatka koncza pol roku :ico_olaboga:

Ja tez musze ogarnac siebie i mieszkanie bo i ja i mieszkanie to dwa koszmary.Moze uda mi sie wpasc na chwilke pozniej, do potem

kamelek1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

29 paź 2007, 13:17

dziekujemy za zyczonka :-)

Kolka fajnie ze sie ubawiłas na weselichu ciekawe kiedy ja tak spokojnie si epobawie na jakies imprezie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Blanka26
Trzy tysiące lat minęło...

29 paź 2007, 14:00

przepraszam bardzo
LENKO KOCHANA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

[ Dodano: 2007-10-29, 13:15 ]
wyobraźcie sobie teściowa się na mnie obraziła i nie odzywa się klempa jedna :-D
a było to tak
jak już wcześniej pisałam tu panuje zasada: gadać o wszytkim byle duzo, o mnie też :ico_zly: no i w sobotę teściowa przychodzi wkurzona, bo stłukła sobie świecę taką dużą :-D
a dzień wcześniej była wymiana zdań, na temat stosowania sterydów u Oli, o tym też wam pisałam. mówiłam im, że cholesterol też steryd, więc też boję się tego uzyć.
chwilę po stłuczeniu świeczki leci do mnie i mówi: cytuję: :-D
"Tę maść robioną możesz stosować do podkładu. tak mi dziewczyny mówiły w aptece.
-Ja: Ale do jakiego podkładu????
- No podkładu.
.....koniec rozmowy, poszła.
no i ja już w końcu zdezorientowana i lekko podłamana skojarzyłam, że to od ich proszku, skąd mi to przyszło do głowy nie wiem :-D , no ale noszą Olę,a że w rajstopkach jest to ściągnie jej się bluzeczka i gołym brzuszkiem dotyka o ich ubrania.
Więc mówię, nie brać dziecka na ręce, bo może mieć alergię na proszek.
A ta do mnie: najlepiej to ją sobie zamknij w pokoju i nikomu nie pokazuj :-D
następnie zamknęła japę i już się nie odezwała. Ok
potem wielka awantura ze strony mojego męża, że ja nic nie chcę stosować, że wiem lepiej niż lekarz itp, aż się popłakałam.
no więc później pokazałam mu ulotkę, i przyznał mi rację :shock:
ale mnie najbardziej wkurzyło to, że ona łązi i wszędzie opowiada, że ja nic nie chcę stosować, że ja wiem lepiej itp, i oczywiście, że jestem nagorsza.
przynajmniej mam spokój i ni e lata mi i nie gada zebym w rumianku dziecko kąpała :ico_puknij: i oliwką nawilżała
ach jakież było dziś jej zdziwienie, jak przyszłam z Olą do kuchni. Ona patry: o Ola nie ma krostek :-D
a męża zapytałam czemu się za mną nie ujął. powiedział, że woli się nie odzywać, bo matka go może z domu wygonić :shock: :ico_olaboga:
powiedziałam mu już że jak tylko znajdę prace wyprowadzamy się, bo kłótnie są wiecznie o nią. przyznał mi rację :-D

kari24
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

29 paź 2007, 14:26

Dzień dobry :-D
Wszystkiego najlepszego dla VIKI I LENKI z okazji urodzinek :ico_tort: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
Ja mam dziś jakiś leniwy dzień :ico_olaboga: , w domu straszny bałagan, a mnie się nic nie chce :ico_puknij: Korzystając z okazji, że mały spi pochwalę się fotkami :-D
Obrazek
Moje skarby Karina i Krystian :ico_brawa_01:
Obrazek
Obrazek
Idę w świat ...
Obrazek
A tak wygląda zaśliniony Krystek :ico_oczko:
Obrazek
Kąpiemy się :ico_brawa_01:
Obrazek
Mały w ręczniku, a mama po weselu nie wyspana :ico_noniewiem:
Oki zmykam coś robić zaglądnę jeszcze później.
Buziaki pa

Awatar użytkownika
Blanka26

29 paź 2007, 14:54

kari super focie :-) a Krysian jaki już duży :ico_brawa_01: moja Olenia to kruszynka w porównaniu w Krystiankiem. śliczne masz dzieci :ico_haha_02:

[ Dodano: 2007-10-29, 14:05 ]
kasi.k super wózek, szkoda, ze mojego nikt nie chce popsuć :-D

Awatar użytkownika
Kolka

29 paź 2007, 15:09

KaRI- super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Krystian wcale nie wygląda na swoje pół roczku, dałabym mu z 8 miesięcy. taki malusi mężczyzna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Delicja- o rany... masz się z tym babskiem. :ico_olaboga: Wcale się nie dziwię, że chcesz się wyprowadzić, ja na Twoim miejscu uciekałabym stamtąd czym prędzej. No, gdybym miała kasę :-)

kasik- wózek super.

Rybcia
, ja też czasem myślę, że lepiej byłoby znaleźć kobitkę :ico_haha_01: Zwłaszcza, że dziecko już mam :-D No, ale my już kilka dni się nie kłócimy, było tylko kilka drobnych spięć :ico_noniewiem:

A mnie chyba jakieś choróbsko bierze. Chyba wesele wychodzi, coraz musiałam wychodzić po męża na dwór bo zapominał gdzie jest zabawa. Zdjęć nie wkleję, bo nie było komu robić :ico_zly: Tzn ja robiłam, ale mojemu mężowi nie przyszło to do głowy, a bratowa za mocno chlupnęła i wolałam jej nie dawać. :-)

caro

29 paź 2007, 15:39

Kasi.k wiadomo wszędzie dobrze ale w domu najlepiej :-D :-D :-D , wszystkiego co najlepsze dla twojej niuni, duża dziewczynka już, pół roczku to nie przelewki :-D :-D :-D

Kurcze mi też jakoś nikt nie chce zepsuć wózka :-D :-D , fajny ten nowy!!!!!!!!!

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Vikuli za ząbek!!!!!!!!!

Kari to dobrze że na weselu było fajnie, a synuś już jaki duży, no no, kawaler z niego!!!!!!!!!!!!!!

Mróweczka super blog zrobiliście dla synka, naprawdę pamiątka na całe życie!!!!!!!!!!!!

Kamelek duzo zdrówka życzę Lence i słoneczka i miłości z okazji urodzinek

Kolka to fajnie że se potańczyłąś, należało się :-D :-D

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 paź 2007, 17:11

DLA VIKUSI OD KASIK Obrazek

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

29 paź 2007, 17:47

im- to gratulujemy zabka :-D

A z mezem juz sie pogodzilam :ico_oczko:
Nie ma sensu sie klocic zwlaszcza jak dziecko na to patrzy :ico_olaboga:

A przezycie mialas koszmatrne - ja bym mialam zawal :ico_szoking:

caro od 180 dz 250 :ico_zly:

delicjachetnie :-D A tesciowa - wrrrrrr :ico_zly:

kasi.k - dobrze,ze bezpiecznie dojechaliscie a raczej dolecieliscie do domku :ico_brawa_01: No i wozek niezly - a jak zniszczyli???
Sto lat Viki bez alergii i chorob
Gratulujemy zabka :ico_sorki:

kari - super fotki :ico_brawa_01:

kamelek - 100 lat dla Lenki
A katarek - nie zazdroszcze.ja sie juz przyzwyczailam.Jedrus non stop ma zakatarzony nosek i co jakis czas wlasnie mocniej i efekt jest taki jak u was :ico_placzek:

kolka - fotki,fotki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :-D

hektorka
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

29 paź 2007, 19:54

Cześc Lseczki, ale naklikałyscie, troszeczke sie pogubiłam.
My juz w domku, u mojej mamci było super, tam naprawde odpoczywam od tej codziennosci, i jakoś mi zawsze tęskno wkońcu, wszystko tam zostało, czyli mój dom kolezanki, praca, jakoś lubie tam wracać.

Ale na początek dziękujemy za życzenia i składamy najserdeczniejsze życzenia dla solenizantów.
Idzie myszka,idzie konik,
żabka,piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce-
masz już jeden miesiąc więcej!!:)

Oraz duże :ico_brawa_01: za zębolki, u Kamilka jeszcze ani jeden nie zabłysnął w buzi, i nie mozemy się doczekać aż sie któryś pojawi.

Kasi.k to super że dojechałaliscie juz do domku, a spacerówka superowa , ja równiez zastanawiam sie nad kupnem podobnej, bo ten wózek co mam to cały bagaznik zajmuje w samochoszie i a reszta bagarzy mam pod nogami jak gdzieś wyjeżdrzamy.

Kari i koleczka to super że sie wybawiliście na weselichu.

delicja ty to biedna jesteś ciągle walczysz z tymi chrostakami Olci, no i z tesciową, och wspólczuje. U nas narazie jest ok, rozejm, nikt w droge sobie nie wchodzi.

caro, twój Oskarek to superowy, a jaką ma fryzurke na zdjęciu.

A u nas wszysko ok, mały rośnie, też juz mu wprowadziłam mięsko, uwielbia chrupki i biszkopciki, a ostatnio zjadł całego grześka bez czekolady, miał taką frajde. Wiem że nie powinno się jeszcze dawać słodyczy, bo to cukier ale nic mu nie było.
pózniej powklejam troszke fotek, a teraz ide do małego bo dziadkek juz musi lecić do piwnicy podłożyć , a ostatnio to miałam z nim sprzeczke, przed naszym wyjazdem, nie chciał mi napalic w domu z rana tak na niego nakrzyczałam, że chce mi dziecka przeziebić i powiedziałam ze jak tylko Kamil zachoruje to on będzie płacić za lekarza i za lekarstwa, to sobie wyobrażcie od razu poszedł napalić. Czy ci starzy ludzie to wszyscy tacy oszczędni.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”