Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 wrz 2007, 15:52

k@tk@ no to fasolka juz powoli staje sie widoczna..
rozstepow wspoczuje, ale moze nie bedzie tak zle :ico_oczko:
ja od 4 miesiaca stosowalam krem. a na noc czasem oliwke.. i nie mam totalnie nic
ale ponic to uwarunkowane genetycznie i te kremy niekoniecznie byly takie reweklacyjne
kumpela uzywala tego samego i pojawily sie u niej roztsepy ,.. ale malutkie\

takze smaruj sie k@tk@
i pamietaj ze najwazniejsza zdrowa dzidzia hihi
po porodzie jakos je usuniesz/// sa na to sposoby

Awatar użytkownika
żona
Jestem najmądrzejszy na forum!

18 wrz 2007, 16:23

madziorka hihi, no tak ty wyglądasz jakbyś wcale nie rodziła, twoje geny są niesamowite :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ja sie smaruję kremem Ziajki no i jak widac juz w 5miesiącu mam rozstępy na biuście, więc chyba nie jest najlepszy. No ale z drugiej strony ja zawsze miałam mały biust a teraz mam takie obciążenie z frontu,ze obawiam sie,ze mój kręgosłup nie wytrzyma, tAaki nagły wzrost pewnie nie mógł sie obejśc bez rozstępów :ico_oczko:

A co słychac u Leosia?Dzisiaj kupiłam podobny rampersik do tego, któy ma leoś na zdjęciu z plazy i własnie sie zastanawiałam gdzie ja go już widziałam :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

18 wrz 2007, 16:47

Żona ja też miałam nie za duży biust a w czasie ciąży urósł niesamowicie a po porodzie jeszcze bardziej :ico_szoking: A teraz dodatkowo przychodzi to, że raz są pełne mleka że aż prawie cieknie (takie kamory że szok :ico_szoking: ) a jak niunia pociumka to się robią flaczki :ico_noniewiem:
I właśnie są dni co ciągle wisi na cyckach i są flaki, a dziś jest taki dzień że mam kamienie a niunia akurat nie ma ochoty na jedzenie :ico_olaboga:
I niestety rozstępy są :ico_olaboga: ehh...

Awatar użytkownika
żona

18 wrz 2007, 16:58

Kinga_łódź, ojej a nie odciągasz jak mała nie chce, a Ciebie już bolą???

swoją droga tak z ciekawości...boli jak karmisz??? :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 wrz 2007, 17:01

Zona to nie boli jak sie karmi,ale niestety ja z poczatku mialam strasznie poranione brodawki bo dzidzia tak mnie wymeczyla i strasznie wylam z bolu :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
żona

18 wrz 2007, 17:03

Zona to nie boli jak sie karmi,ale niestety ja z poczatku mialam strasznie poranione brodawki bo dzidzia tak mnie wymeczyla i strasznie wylam z bolu
jak bede wiedziała,ze w koncu minie to wszystko przetrzymam :ico_oczko: zresztą po tych przejściach z ciążą juz mnie chyba nic nie powali

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 wrz 2007, 17:06

pewnie ze wszystko przetrzymasz :-D ja przezylam 1 poronienie a teraz mamy sliczna Wikusie :-D :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 wrz 2007, 17:56

ŻONA dziekujemy.. leos ma sie swietnie. dzis zaliczyl pierwsze zajecia z jogi dla niemowlat hihi byl bardzo aktywny i zadowolony hihi
a teraz spi juz prawie 2 godziny.. normalnie szok. bo zwykle ucina 20-3o minitowe drzemki
no ale to nie po jodze ... bo wczoraj spal az 3 godz.. ale w innych godzinach hihi
zobaczymy moze juz mu tak zostanie byloby super
a obecnie jestem na etapie poszukiwania basenu dla niemowlaczkow z nauka plywania
mam kilka na oku , ale godziny sa wkurzajace, w ciagu tygodnia okolo poludnia kiedy tatusiowie pracuje
a moj A nie wyobraza sobie nie uczestnuczyc w tym wydarzeniu. no i ja nie mam auta ani prawka wiec obecnosc adasia jest niezbedna :ico_noniewiem:

a co do rampersiku.. to wlasnie powiedzcie mu co to jest rampers dokladnie?
cos takiego jak spioszki tylko krotkie nogawki i rekawki? bo tutaj w uk nie spotkalam sie z takich okresleniem hiih aha i czym sie roznie pajac od szpioszkow? :ico_noniewiem:
no a ja kupilam go w h&m normalnie za 2f przecena byla.. a lato sie konczylo ale pomyslalam, ze za taka cene to nawet na jeden raz sie oplaca i zaliczyl leos w tym jednoranozwe plazowanie hihi

no i mnie nic nie bolaly sutki przy karmieniu
rowniez naczytalam sie i nasluchalam o poranionych sutkach, i bylam, pewna ze kazda to przechodzi, ale u mnie zero bolu ... super
a co do biustu. to ja nie mialam w ogole. naprawde prawie nic. nawet 75A z wkladkami byly na mnie za luzne, a teraz nosze te same biustonosze, ale juz bez poduszek i wypelnione mlecznymi cycuszkami wiec sie ciesze
taki rozmiar mi pasi. maly i zgrabny hihi i bez rozstepow

ŻONA takze nic sie nie przejmuje.. widzisz ze rozstepy bole itd to sprawa indywidualna.. najwazniejsze ze dbasz by ich nie bylo.. a jak sie pojawiaja to juz nie twoja wina i masz spokojne sumienie ze dzialasz...
najwazniejsze by maluszek rosl zdrowo
badz pogodna usmiechnieta ciezarowka z samymi pozytywnymi myslami
buziaki :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
żona

18 wrz 2007, 18:18

madziorka hihi, no widzę, że Twój Leoś będzie sportowcem skoro od takiego maleństwa tyle aktywnosci ma zafundowane :ico_brawa_01: Super, że twój mezus tak bardzo sie angażuje w wychowanie. Ja mojego nie mogę za chiny przekonac do szkoły rodzenia :ico_noniewiem: :ico_olaboga:
co do rampersiku.. to wlasnie powiedzcie mu co to jest rampers dokladnie?
cos takiego jak spioszki tylko krotkie nogawki i rekawki? bo tutaj w uk nie spotkalam sie z takich okresleniem hiih aha i czym sie roznie pajac od szpioszkow?
no a ja kupilam go w h&m normalnie za 2f przecena byla.. a lato sie konczylo ale pomyslalam, ze za taka cene to nawet na jeden raz sie oplaca i zaliczyl leos w tym jednoranozwe plazowanie hihi
to chyba najlepiej zapytaj mamus, bo ja to mam chyba swoje osobiste definicje, któe wywnioskowałam z tego co mówią dziewczyny, wiec pewnie nie do konca trafne :ico_oczko:
ŻONA takze nic sie nie przejmuje.. widzisz ze rozstepy bole itd to sprawa indywidualna.. najwazniejsze ze dbasz by ich nie bylo.. a jak sie pojawiaja to juz nie twoja wina i masz spokojne sumienie ze dzialasz...
najwazniejsze by maluszek rosl zdrowo
badz pogodna usmiechnieta ciezarowka z samymi pozytywnymi myslami
buziaki
dzięki za wsparcie. Przyda się na pewno :ico_oczko:

ucałuj Leosia i miłęgo wieczorku życzę :ico_oczko:

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 wrz 2007, 18:19

a co do rampersiku.. to wlasnie powiedzcie mu co to jest rampers dokladnie?
to jest ubranko bez stopek i rękawiczek, może być na długie lub krótki nogawki i rękawki.
czym sie roznie pajac od szpioszkow?
pajac to jest koszulka i rajstopki w jednym a śpiochy to rajstopki na szelkach, mogą być też półśpiochy to już bez szelek

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”