ŻONA dziekujemy.. leos ma sie swietnie. dzis zaliczyl pierwsze zajecia z jogi dla niemowlat hihi byl bardzo aktywny i zadowolony hihi
a teraz spi juz prawie 2 godziny.. normalnie szok. bo zwykle ucina 20-3o minitowe drzemki
no ale to nie po jodze ... bo wczoraj spal az 3 godz.. ale w innych godzinach hihi
zobaczymy moze juz mu tak zostanie byloby super
a obecnie jestem na etapie poszukiwania basenu dla niemowlaczkow z nauka plywania
mam kilka na oku , ale godziny sa wkurzajace, w ciagu tygodnia okolo poludnia kiedy tatusiowie pracuje
a moj A nie wyobraza sobie nie uczestnuczyc w tym wydarzeniu. no i ja nie mam auta ani prawka wiec obecnosc adasia jest niezbedna
a co do rampersiku.. to wlasnie powiedzcie mu co to jest rampers dokladnie?
cos takiego jak spioszki tylko krotkie nogawki i rekawki? bo tutaj w uk nie spotkalam sie z takich okresleniem hiih aha i czym sie roznie pajac od szpioszkow?
no a ja kupilam go w h&m normalnie za 2f przecena byla.. a lato sie konczylo ale pomyslalam, ze za taka cene to nawet na jeden raz sie oplaca i zaliczyl leos w tym jednoranozwe plazowanie hihi
no i mnie nic nie bolaly sutki przy karmieniu
rowniez naczytalam sie i nasluchalam o poranionych sutkach, i bylam, pewna ze kazda to przechodzi, ale u mnie zero bolu ... super
a co do biustu. to ja nie mialam w ogole. naprawde prawie nic. nawet 75A z wkladkami byly na mnie za luzne, a teraz nosze te same biustonosze, ale juz bez poduszek i wypelnione mlecznymi cycuszkami wiec sie ciesze
taki rozmiar mi pasi. maly i zgrabny hihi i bez rozstepow
ŻONA takze nic sie nie przejmuje.. widzisz ze rozstepy bole itd to sprawa indywidualna.. najwazniejsze ze dbasz by ich nie bylo.. a jak sie pojawiaja to juz nie twoja wina i masz spokojne sumienie ze dzialasz...
najwazniejsze by maluszek rosl zdrowo
badz pogodna usmiechnieta ciezarowka z samymi pozytywnymi myslami
buziaki :ico_buziaczki_big: