i bardzo nam miło z tego powodu

[ Dodano: 2009-02-13, 12:42 ]
kurczę Majka nie robiła jeszcze kupy

boję się że jak zrobi to będzie ją trudno przewinąć

witaj SZKRAB - nooo, calkiem inaczej jak najpierw w domu pojawia sie dziecko, a dopiero pozniej pies... mi sie wydaje, ze wlasnie taka powinna byc kolejnosc (ale nieraz jest na odwrot niestety - tak jak u mnie na przyklad). Jak dziecko jest juz troszke wieksze i wtedy pojawia sie maly piesek i dziecko chowa sie z nim od "malego", to chyba jest lepiej i jest wtedy zzyte jedno z drugim...A co do pieska.My planujemy zakup Nowofunlanda bo miejsca jest dosc ogrod duzy .
tez o tym slyszalam, wiec ciesze sie, ze Su ma stycznosc z psem od urodzenia...A pisalyscie o alergiach.Jak dziecko ma stycznosc z wieloma alergenami wystapienie alergi zmniejsza sie bo organizm nabywa przeciw alergeny i umie sobie poradzic z alergenami.Wiec nie powinno trzymac sie dziecka w sterylnych warunkach bo mozna mu tylko zaszkodzic.
ja lubie ogladac wszystkie programy o dzieciach - a na TVN Style glownie - i bardzo lubie te Aleksandre Wielgus`- madra dziewczyna :)Wlasnie na tvn styl jest mamo to ja
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość