Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

03 cze 2010, 21:36

Witajcie kochane!
U nas pogodowy koszmar, gorąco, duszno, nie ma czym oddychać, wszyscy podirytowani.

aniawlkp czy Hania umiala jeździć na trójkołowym rowerku nim kupiliście jej dwukołowy?
Kuba nie umie zupelnie pedałować, a dstal od dziadków na dzień dziecka prawdziwy rowerek i co najwyżej karze sie pchać, a i to mu się szybko nudzi :ico_noniewiem:

barbara123
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

03 cze 2010, 21:52

:-) U nas tez pogoda dziś była koszmarna duchota straszliwa i zaczelo sie od stresu oczywiscie bo ja jak cos zaplanuje to moje dzieciaki i maz wszystko pokiereszuja ale jakos wyszlismy na cało :-)
Mam ostatnio problem z Olenka okrutny o to moja corcia, która zawsze chodziła sama spac ostatnioi kaze sobie opowiadc bajeczki śpiewać i pilnowac a ona i tak nie zasypaia, kiedys w koncu postawiłam sie odeszłam ryczała okrutnie a moja wredna tesciowa poleciała do sąsiadki bo dziecko płacze na szczescie chyba jej nic nie wyszło bo tamta poszła spac

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

05 cze 2010, 17:04

witam
i znowu narzekanie...bo za gorąco :ico_sorki:
mi tam taki upał pasuje i jestem zadowolona,Hania chociaż na golaska sobie biega i pluska w baseniku :-D :-D
aniawlkp czy Hania umiala jeździć na trójkołowym rowerku nim kupiliście jej dwukołowy?
Kuba nie umie zupelnie pedałować, a dstal od dziadków na dzień dziecka prawdziwy rowerek i co najwyżej karze sie pchać, a i to mu się szybko nudzi :ico_noniewiem:
jakos nie bardzo umiała bo nie sięgała do pedałów :ico_noniewiem: w tym roku zaczęła sięgać,ale nie chciała na nim pedałować to kupiliśmy jej 2-kołowy i o wiele lepiej jej idzie i sama pedałuje,jedynie jak się zmęczy albo ma pod górkę to musimy ją pchać :-)

myszka105
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

07 cze 2010, 08:54

:ico_kawa: :ico_kawa: dla Was dziewczyny a ja uciękam do obowiążków.

Jestem zła jak osa wczoraj dominika pomalowała stół cienkopisem którego używa się do podpisywanie płyt dvd i cd i nie chcę zejść teraz.Muszę kupić denaturat ponoć pomoże.

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

07 cze 2010, 11:31

witam
u nas znowu deszczowo :ico_zly: a rano takie piękne słoneczko świeciło jak A do pracy wychodził :ico_sorki:
Jestem zła jak osa wczoraj dominika pomalowała stół cienkopisem którego używa się do podpisywanie płyt dvd i cd i nie chcę zejść teraz.Muszę kupić denaturat ponoć pomoże.
nieźle :ico_olaboga: ale denaturat na pewno pomoże :-)

[ Dodano: 2010-06-08, 13:11 ]
witam
u nas znowu słońce świeci :ico_brawa_01:
Hania bajki ogląda,obiad się już robi,pranko kończy i jeszcze 1 będzie :-D
dzisiaj zaszalałam i kupuję Hani takie ciuszki:
http://moda.allegro.pl/item1069501407_t ... 8_red.html
http://moda.allegro.pl/item1058257148_n ... ik_98.html
http://moda.allegro.pl/item1071956287_n ... ik_98.html
za pierwszy płacę ja a za 2 następne moja mama :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

08 cze 2010, 22:11

Hej

Ja tylko meldunko

U nas ok, czasu mi brakuje ciągle, chłopcy łobuzują. Walczę ze sprzedażą mieszkania
Buziole

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 cze 2010, 12:00

I ja was witam i też ponarzekam pogoda straszna i nie daje rady jestem na sterydach innych badziewnych lekach rady już nie daje tak fatalnie się czuje zwłaszcza po tych sterydach :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: ale niestety muszę to brak bo wyląduje w szpitalu :ico_olaboga: :ico_olaboga: a jeszcze dzieciaczki dają mi popalić terroryści mali :-D :-D :-D Mikuś zrobił się strasznie zazdrosny zwłaszcza o tatę którego rzadko widujemy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

09 cze 2010, 13:51

Walczę ze sprzedażą mieszkania
powodzenia :ico_sorki:

Ika202 w końcu zajrzałaś :ico_brawa_01: biedactwo ty nasze :ico_pocieszyciel: dla ciebie teraz lepiej jak deszczyk pada :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Agnieś81
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

09 cze 2010, 19:30

Witam!
I ja się melduję. U mnie jak u koleżanek wyżej - permanentny brak czasu. Praca, dom, działka, druga działka, wyjazdy na Śląsk. I szczerze mówiąc to w pracy dopiero odpoczywam. Przez miesiąc musieliśmy kombinować z dzieciakami, bo babci nie było. Na szczęście wraca jutro, to trochę odsapniemy. Były nawet dni, że musieliśmy budzić chłopaków przed 5, żeby ich zawieść do cioci :ico_noniewiem: A zwykle to "wymienialiśmy" się chłopakami na przełomie zmian. Nie było łatwo :ico_olaboga:
Jutro idę zapisać Adasia do przedszkola, bo u nas od maja do lipca się zapisuje. A 25 czerwca jedziemy znów na Śląsk. Jesteśmy umówieni z Adasiem do kardiologa. Już raz próbowaliśmy go zbadać, ale niestety nie udało się, zbuntował się i nie dał się dotknąć lekarzowi.
A do tego całego bałaganu pokłóciłam się z mężem, a właściwie mamy ciche dni. Podobno to ja zawiniłam, ale tak naprawdę nie wiem w czym :ico_noniewiem: I tak od niedzieli wymieniamy się informacjami.

ania25
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

09 cze 2010, 23:53

Witam !!!

Ja tez się tylko melduję , na nic nie mam czasu, koniec roku w szkole jest strasznie wyczerpujący. Czeka mnie teraz ocena opisowa uczniów i to 3 razy dla każdego dziecka, raz w arkuszu, raz w dzienniku i raz na świadectwo.

U nas ok, dziewczynki zdrowe.

pozdrawiam :ico_oczko:

Wróć do „Przedszkolaczki”