Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

27 gru 2009, 00:14

widze wszystkie styczniowki odmeldowane,no jeszcze Anusiek ale wierze,ze jest ok :ico_oczko:

Mnie bola plecy,od 2 dni mnie czysci i glowa mnie wciaz boli,wiec mysle,ze na dniach cos sie zacznie.No i wedlug tego co mam wpisane w karte ciazy,jutro mam termin porodu :ico_szoking:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 gru 2009, 08:17

jutro mam termin porodu
nieźle :-) będę trzymać kciuki cały dzień.

Cieszę się dziewczynki, że święta się udały i że wszystkie czujecie się dobrze :-)
mi się pojawiło lekkie nadciśnienie :ico_noniewiem: choler... wie skąd :ico_placzek:
martwię się tym trochę. Choć dobrze że nie jest tak bardzo wysokie...

dziś w nocy dostałam jakichś bóli brzucha...siedzę i zapisuję co ile występują.
ale chyba nie chce mi się wierzyć że to by było już...choć nie ukrywam że chciałabym...

no zobaczymy.

[ Dodano: 2009-12-27, 08:01 ]
wzięłam kąpiel, i bóle się pojawiają co 20 min a wcześniej było co 10...
idę poleżeć...albo się rozkręci albo pójdę spać :-)

lilo

27 gru 2009, 09:57

Krystek bardzo szczęśliwy z prezentów i ciągle opowiada że Mikołaj mu przyniósł prezent.
Mój od Wigilii co wieczór sprawdza czy może coś znowu pod choinką leży :ico_haha_01: :ico_oczko:
Patrycja.le napisał/a:
Muszę w końcu tą moją torbę zapakować
ja mojej tez jeszcze nie zaczelam pakowac
Ooooo - jak się cieszę że nie ja ostatnia :ico_oczko: Święta mnie wytrąciły z tych przygotowań, dziś planuję co nieco spakować bo sami z Piotrusiem jesteśmy w domku, mąż w pracy niestety...
ja najbadziej obawiam sie ze zacznie sie w nocy, tymbardziej ze mamy tyle km na porodowke
Chyba cię nie pocieszę bo mi położne mówiły że porody tak jak poczęcia często odbywają się bądź zaczynają w nocy :ico_oczko:

Widzę że zaczyna się coś dziać u was, ciekawe kto pierwszy nam się rozpakuje :ico_sorki: Ja o porodzie tak dużo nie myślę, nie było czasu ostatnio, ale i sama staram się nie myśleć i nie nakręcać. Miewałam już histerie porodowe kiedy mnie strach łapał, teraz staram się myśleć pozytywnie, w końcu to kilka godzin po których i tak szybko się zapomina o bólu Trzeba się jakoś pocieszać :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 gru 2009, 14:43

Witam
mysle,ze na dniach cos sie zacznie.
no to pewnie Ty rozpoczniesz listę rozpakowanych styczniówek :ico_brawa_01: Ja ją pewnie zakończę :ico_oczko:

anusiek, Trzymaj się kochana.oby wszystko się uspokoiło z tym ciśnieniem. :ico_sorki:
Ooooo - jak się cieszę że nie ja ostatnia :ico_oczko: Święta mnie wytrąciły z tych przygotowań, dziś planuję co nieco spakować
Ja już do szpitala mam wszystko spakowane (tylko jeszcze najnowsze wyniki badań mi dojdą i wodę mineralną muszę sobie kupić) ,dzisiaj mi się za to nudziło i postanowiłam zrobić więcej miejsca w szafie dla malucha,naszykowałam jeszcze jedno pranko,mimo że ciuszki przydadzą się za jakiś miesiąc po urodzeniu Natki.Wyprałam jeszcze zabawki,które dostałam od koleżanki.Coś bym jeszcze porobiła ale nie bardzo mam już co :ico_olaboga: Wezmę się za obiad a potem troszkę poleżę,w końcu dopiero co proszki odstawiłam. :ico_oczko:
Chyba cię nie pocieszę bo mi położne mówiły że porody tak jak poczęcia często odbywają się bądź zaczynają w nocy :ico_oczko:
Mnie też tak ginka mówiła,troszkę mnie to niepokoi bo mój mąż przez pierwsze 2 tyg stycznia ma aż 5 dyżurów nocnych.Z moim szczęściem jak zacznę rodzić to jego nie będzie. :ico_zly:
Ja o porodzie tak dużo nie myślę, nie było czasu ostatnio, ale i sama staram się nie myśleć i nie nakręcać. Miewałam już histerie porodowe
Mnie poród przeraża,ale nie dlatego że boję się bólu,choć wiem że będzie ogromny,tylko że coś pójdzie nie tak i że z małą coś mogłoby się stać. :ico_olaboga: Dlatego jakoś staram się wypierać myśli o porodzie z głowy.Chodzę sobie w ciąży i tyle.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

27 gru 2009, 16:36

Anusiek rodzi.Ma 2 cm.Trzymajcie kciuki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-12-27, 16:00 ]
Trzeba się jakoś pocieszać :ico_oczko:
- dokladnie :ico_oczko:
no to pewnie Ty rozpoczniesz listę rozpakowanych styczniówek
- mialam taka nadzieje,ale Anusiek jest pierwsza :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: No chyba,ze u mnie sie jeszcze zacznie,my z Anusiek mialysmy jeden dzien roznicy ,miedzy miesiaczka,zajsciem i terminem porodu :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 gru 2009, 17:04

iw_rybka, dzięki za wiadomości. To trzymamy kciuki za anusiek.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

27 gru 2009, 17:14

trzymamy kciukaski za anuśkę! mam nadzieję, że teraz już tylko szybko i z górki!!!!! :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 gru 2009, 17:16

iw_rybka, dzięki za wiadomości. To trzymamy kciuki za anusiek.

lilo

27 gru 2009, 17:28

Mnie poród przeraża,ale nie dlatego że boję się bólu,choć wiem że będzie ogromny,tylko że coś pójdzie nie tak i że z małą coś mogłoby się stać.
Masz rację, ja też najbardziej boję się jakichś komplikacji albo złych wiadomości o zdrowiu maluszka :ico_sorki:
Anusiek rodzi.Ma 2 cm.Trzymajcie kciuki
Ooooooooooooo kuuuurczeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :ico_sorki: Trzymam mocno!!!!!!!!!!!!!
Nie myślałam, że Cię wyprzedzi :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 gru 2009, 17:50

Anusiek rodzi.Ma 2 cm.Trzymajcie kciuki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
No to trzymam kciuki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”