co za wielkolud brawo479gr- prawie 0.5 kilo
a z jakiej okazji ta imprezka ??a my dziś mamy imprezkę...na szczęście mąż ma wolne wiec mi pomaga...
tylko pogratulowac...Ostatnio wciąz mi powtarza, ze zakochał sie we mnie
- ja cie gonie,wiec bedziemy na koncowce sapac razemale cóz...znow bede miała giganta
- za to ja bylam wezwana na dywanik,bo Andrzejek wyrzucil koledze rekawiczki za plot,jak na podworku byli Pani mowila,ze Andrzejek jest w 4 najbardziej brojacych chlopcow Smiac mi sie chcialo jak nie wiem ale powazna mine robilam W domu aniolek a w przedszkolu diabelek Odwrotnie niz u ciebiechoc trudno było mi w to uwierzyc...bo w domu to prawdziwy diabełek ale za to kochany .
- a mi maly kilka razy dziennie mowi,ze mnie kocha,a jakis czas temu,ze sie ze mna ozeni.Ostatnio wciąz mi powtarza, ze zakochał sie we mnie
- ale pedziszza rozpoczecie 23 tc
- siara leciala mi jeszcze w ciazy jak bylam,ale ta wlasciwa laktacja to na 1-2 doby po porodziekiedy pojawia sie laktacja, kiedy tworzy sie mleczko w piersiach??
o jacie super juz taka duża a imię już wymyśliliście z męzem?wstawiam poprawke co do wagi mojej "kruszynki" waga 494gr a nie 479gr
hehe mój synio też tak mówidzwoneczek82 napisał/a:
.Ostatnio wciąz mi powtarza, ze zakochał sie we mnie
- a mi maly kilka razy dziennie mowi,ze mnie kocha,a jakis czas temu,ze sie ze mna ozeni
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość