aniabella, moje tez spokojne ;) i sie objadam i czasami nic ostatnio w nocy spokojne a w poludnie daje poszalec...ale czuje ze dzis bedzie totalna cisza ok ja juz ide appapapa
[ Dodano: 2008-09-15, 09:33 ]
oo zasadzila mi kopniaka .... co oznacza ze mam juz sobie isc :P papa
ja dziś się przebudziłam o 5 jak mąż wstawał do pracy, i jakoś zgłodniałam, synek zaczął kopać, ruszyć mi się nie chciało, bo zimno, więc mąż mi przyniósł jogurt do łóżka, zjadłam i zasnęłam dalej
mnie kopie najczęściej jak leże na plecach
[ Dodano: 2008-09-15, 10:04 ]
jest tak zimno, że nie chce się wychodzić z domu, także skocze po południu autem, bo muszę kupić robota do robienia soków, bo w domu mamy, ale bardzo, bardzo stary nawet nie wiem czy działa, a w końcu muszę zacząć pić ten sok z buraków
witam Was cieplutko w zimny ranek...ale naskrobałyscie ledwo doczytałam
ja czekam wlasnie az moj P sie pobudzi i jedziemy do rzeczoznawcy zeby nam oszacował szkody bo chcemy jak najszybciej go odstawic..moze sie uda zrobic go na sobote bo tak to nie mamy czymdo slubu jechac.
poźniej zrobię zdjecia to tez sie pochwale brzuszkiem bo mi juz podrósł juz sie w spodnie nie mieszcze a plaszyk ledo co dopinam wiec musze pomyslec o jakies kurteczce bo zimno jak cholera..
ja już po śniadaniu, najadłam się. Idę się wykąpać teraz. Grzeją już u Was w mieszkaniach? bo u mnie jeszcze nie i jak tak siedzę w piżamie to już porządnie zmarzłam. Mam nadzieję, że jednak już zaczną grzać bo jest tak zimno, że nie wiem. Ja to pod kocem cały dzień siedzę.
marcia, mam nadzieję, że z autem wszystko uda się do soboty załatwić. Napisałam znów do babki od sweterków i troszke ją podkręciłam za to, że nie potrafi odpowiedzieć na proste pytanie czy dostała kasę i kiedy wyśle towar..
Hej Dziewczynki:)Nieźle się opisałyście.
Brzuszki superaśne ,wstawię może potem jakieś moje zdjęcia dla porównania.
Pogoda dziś znowu tragiczna,a że Młody jakiś taki niepewny to będziemy w domu znów kwitnąć ,normalnie z nudów wyprasowałam wczoraj tonę ciuchów a dziś chyba lodówkę rozmroże i umyję aniabella, może będziesz miała córeczkę dlatego tak słabo ruchy czujesz milutka204, super pazurki,a rozstepami się nie przejmuj,90 % kobiet je ma,ze mną włącznie