Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

01 paź 2008, 08:47

doris, Ja sie domyślałam dużo wcześniej. Test miałam już pod koniec sierpnia kupiony ale czekałam na @ która już w sierpniu spóźniła mi się o 10dni a we wrześniu nie było jej wczle

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

01 paź 2008, 08:55

hejka,witam z rana,u nas czyste niebo co mnie dziwi po tylko jednym deszczowym dniu :ico_noniewiem:

boje sie do tej lekarki,bo mam pustke w glowie...nawet nie umie sobie mowy przygotowac,nie wiem o co ona moze pytac...a nie znam wszystkich medycznych terminow po angielsku :ico_olaboga:
trzeba tez w koncu pojechac zaplacic te kare co mi przyznali :ico_zly:

o czym to bylo,no Doris witaj w domu...fajnie tak odwalic z rana wszystko i odpoczywac nie?

Ewcik, :ico_brawa_01: dla Ali za kupke!!!!!i dodatkowe 0,5kg :-D

ja dowiedzialam sie o ciazy jak bylam w 6tyg. :ico_noniewiem: ...wczesniej od tygodnia mialam obrzydliwe objawy :ico_olaboga:

ja tez bym sie pewnie brala za dzidzie w przyszlym roku ale narazie nie wiem co ze mna jest nie tak,martwie sie i jakos takie wizje ciazy odkladam ...nawet nie mysle o tym teraz :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-10-01, 09:37 ]
dziewczyny wklejalam gdzie indziej i tu tez wkleje...pierwszy dzionek w zyciu Mayci,zaraz po wyjeciu z brzuszka!!a ostatnia focia z pierwszej nocki w domciu gdzie Maya miala juz 4 dni

[ Dodano: 2008-10-01, 09:38 ]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2008-10-01, 09:51 ]
jejka,wiecie co,dalam Mayci banana calego i zniknal!chyba zjadla calego ...a juz dawno jej sie to nie zdarzylo!!!czyzby apetycik dzis dopisywal?!oby!!!

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 paź 2008, 09:59

Witam,
U nas dziś ciężka pogoda, głowa mnie jakos boli i chęci brak. Wczorej było miło, prezencik Sikorowi sie podobał :-D A dziś nie wiem czemu jakos mi nastroju brak - jesień chyba.

Nie pisze nic więcej - no może tylko do Lady jak popatrzyłam na tą plażę, to normalnie już bym tam chciała być, nawet u brudasów :-D

No i jeszcze jedno - ale ten czas leci, co ja mówię on poprostu galopuje.

Zmykam wstawić zupkę, potem mały spacer jak nie będzie padać i może wpadnę w czasie drzemki.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

01 paź 2008, 10:09

oj Sikorko,przeslalabym Ci troche naszego slonca...ja nie lubie jak nie masz humorku...uwielbiam za to jak palasz optymizmem i checiami dobrymi!!!

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

01 paź 2008, 10:53

hejka

u nas wiatr głowe urywa i deszcz pada ......a ja w urzedzie miasta byłam ...
a w piatek na koncert ide ... charytatywny ... zobaczymy ... wynajełam do pilnowania spiacych dzieci 17 latke ... mam nadzieje ze da sobie rade hehe
tzn jej zadzaniem bedzie zadzwonienie do mnie gdyby sie ktores obudziło ... chyba da rade hehe ... a teraz zmykam polozyc Jakuba ...

a własnie ktos wie co u Goski i Huberta ?

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

01 paź 2008, 10:57

Kulka,hehe no ciekawe jak dziewczyna sobie poradzi :-D a Gosia...zniknela.... :ico_noniewiem:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2008, 11:30

hello
u nas u Milci idzie ku dobremu, rano zjadła sucharek z mlekiem, niedawno dwie małe kanapeczki i zaczeła broic to juz dobry symptom zdrowienia..za to tate wzieło na całego, zoladek go napieprza, co chwile do wc :ico_olaboga: był u lekarza, w cholere tabletek ma zapisanych i chorobowe do pon, mam nadzieje ze szybko mu przejdzie...
gotuje dzis dla tych moich chorowiykow lekka zupke pomidorowa z ryzem, mam nadzieje ze ich troche zamuli..

kulka no fajnie, a ile jej zaplacisz?
sikorka masz racje, ja tez wolałam na plazy byc, nawet niezbyt czystej, niz nigdzie nie byc..
ewcik ale to chyba tak nie mozna jak pisałas, po studiach na policealne, nie wiem, oni nawet juz nie nadpłacaja za pazdziernik jezeli studia sie zaczna w listopadzie, bo niby mam skonczone juz studia własciwe, a to jest tak dodatkowo, jak chce moge isc to oni mi wypłaca za m-ce kiedy bede studiowac.. :ico_noniewiem:
glizdunia zazdroszcze tych zdjec tuz po porodzie, my nie mamy takich rodzinnych, ale wygladasz na taka wypoczeta na tym pierwszym zdjeciu :-) ja tez mam jedno takie zdjecie tuz po urodzeniu mi A szczelił, to tez tak wygladam, a czułam sie jakbym na jakims narkotyku była (choc nie wiem jak to dokładnie jest )

i wiedze ze tu juz tak na powaznie rozmowy o ciazach zachodza..kurna..ja na przyszły rok planuje kupic jakis konkretny samochod nowy, a wy dzieci planujecie :ico_noniewiem:
Mila poszła na drzemke, to juz dwoje dzieci mam z głowy, no bo moj chłop to na prawde przy tej chorobie jak dziecko...

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2008, 11:36

Hej!
Doris ale Tobie płacą chyba na godzinę nie? to ja bym przeciagała tę pracę...hehehe, no i życzę żeby Wam się tak wszystko ułożyło jak zaplanujecie!
Ewcik no to jestem spokojna...i wielkie gratulacje dla Ali!
KUlka no miejmy nadzieję, że sobie laska poradzi...w końcu to już nie takie maleństwa, które tylko spać będą...więc ma wyzwanie :-D
Sikorka no jak to...noc udana,a Ty bez humoru? to dziś zmiana i SIkor niech Tobie prezent zrobi :ico_haha_01:
Glizdunia ale Ty jesteś...pokazujesz mi to, za czym ja wciąż tęsknię i czego mi najbardziej żal...serce mi pęka z żalu, że ja nie mogłam nawet Hanutki zobaczyć po porodzie...to mi zostawiło taki wielki ślad w głowie i sercu, że nie macie pojęcia...
Maycia była śliczna...e...ja już tęsknię za takim bobaskiem!

u nas nocka spoko...Hania dopiero o 7.30piła mleko...i spała...do 10!!!! ale wstąła z taką kupą...że wylewała się wszędzie...a smród do teraz się gdzieniegdzie unosi... :ico_szoking:
a szczepienie miała...hm...chyba na odrę, różyczkę i coś tam jeszcze..takie rok po tamtej pierwszej dawce...jeju, ja się nie znam na tych szczepieniach...
dobra, wyginam bo mi Hanutka buszuje w szufladach...
a ja dziś postanowiłam być spokojna, nie unosić się, nie złościć, nie gniewać...do tej pory mi idzie rewelacja...ale przed nami cały dzień...
spadam, zajrzę później...

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2008, 11:56

zborra normalnie mnie na nk rozwaliłas tym komentarzem o figurze..no własnie chetnie bym pokazała inne zdjecia, ale własnie nabrałam na siebie dobre 2 kg przy bulgarskiej diecie i boczki nieco urosły i fałdki na brzuszku, zas musze teraz wracac do siebie.. :ico_haha_01:

no my mielismy miec szczepienie teraz juz ost, po 16 m-cu, ale Mila nie teges, wiec jak dojdzie całkiem do siebie to pojdziemy wprzyszłym tyg, no i to jest ta ost dawka platnego i to jak na razie ost szczepienie, nie?
ty sie chyba doris dziwiłas ze musisz zapłacic za nie,nie? ja wiedziełam od poczatku, ze jak zacznie sie szczepic ta skojazona szczepionka to juz do konca.. :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2008, 12:58

ladybird23, ja wiedzialam, ze jak sie raz zdecyduje na skojarzoną to do konca musze ją mieć i płacić, ale ja byłam swiecie przekonana ze jej bedą tylko 3 dawki, a teraz mamy czwartą. i nie zaplanowalam tego w wydatkach, ale zycie - trzeba zaplacic, wyjscia nie ma.

zborra, ja mam placone za 8h tygodniowo - nie wazne czy bede pracowac 6 czy 9 płaca mi za 8, wiec im szybciej tym lepiej :-D

KUlka, mysle ze dziewczybna da sobie rade, ja sama w takim wieku opiekowalam sie dziecmi. a Gosia to chyba juz o nas nie pamieta

ladybird23, a czy przypadkiem Glizdunia nie jest po cesarce// to by tlumaczylo dlaczego nie wyglada na zmeczoną

zborra, a dlaczego nie mialas malej przy sobie po narodzinach? bo ja nic nie pamietam w tej kwesti :ico_noniewiem:

ja bylam na duzych zakupach dzisiaj z tatą (w sklepie w ktorym dzisiaj pracowalam) i wydałam 200zł praktycznie za nic :ico_szoking: pieluchy udalo mi sie jedynie okazyjnie kupic za 36zł megapake
potem bylam w sprawie mieszkania, mam juz zaliczke, jutro podpisuje umowe - hurra!!!

teraz mloda spi - ale tak sie rzucala ze :ico_szoking:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”