Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

15 lip 2009, 15:04

edulita, kurczę kobietko dobrze że się odezwałaś bo już chciałam dzwonić bo ja tu się zamartwiam o Was i cieszę się że już jest lepiej i że mała jest stabilna :ico_brawa_01: Miejmy nadzieję że będziesz nas odwiedzać i mówić co tam u Was słychać i trzymam kciuki aby małej baaardzo zasmakowało mamine mleczko bo przecież jest najlepsze.
ejustysia, boszze jaki Wiktorek jest już duży ;-) niedawno pamiętam jak się rozpakowałaś i jego pierwsza focia a teraz ;-) Super wygląda ;-) :ico_brawa_01:
Magda33, dobrze wiedzieć że tak glukoza taka zła bo ja mam ją jeszcze przed sobą ale już na samą myśl mi się mdło robi blee i kobieto co Ty masz z tymi żyłami co??? I jak przyjeżdżasz do Gdyni bo się doczekać nie mogę ;-)
asika82, :ico_brawa_01: za kolejny tydzień ;-)

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

15 lip 2009, 15:30

Bigottka to wyjątkowo dzisiaj był problem z żyłami, a tak zawsze było ok. Może pielęgniarka z tego upału sobie nie radziła ha ha ha
Jeszcz nie wiem co z wyjazdem do Gdyni. Na wizycie zapytam się lekarza czy nie ma przeciwwskazań do podróży i od razu dam Tobie znać :-)

Awatar użytkownika
bigottka

15 lip 2009, 16:12

od razu dam Tobie znać :-)
czekam na dobre wieści od Ciebie a kiedy masz tą wizytę????

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

15 lip 2009, 16:49

Witam, wkoncu sie doczłapałam do domu ale tylko na chwile
w warszawie 31 stopni a w autobusie to chyba ze 40 :ico_olaboga:
dostałam skierowanie do szpitala ale tylko na jeden dzien, jade jutro na wdrożenie insuliny... ciekawe kto mi bedzie te zastrzyki robic bo chyba nie ja sama :-/
we wtorek mam kontrol u jakiegos diabetologa w srode u gina swojego - tylko po lekarzach latam heh
a tak wogóle to ostatnio zaczyna mi brzuszek twardniec... jakby co to mam dzwonic natychmiast to lekarza...
heh nom nic, uciekam bo znow jedziemy autko oglądnąć, tamto w poniedziałek to była porażka
moze dzis nam sie uda
do pozniej :)

Awatar użytkownika
Magda33

15 lip 2009, 17:59

Bigottka wizytę mam dopiero 21.07 (za tydzień), ale bądźmy dobrej myśli :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Sabcia

15 lip 2009, 20:23

a ja mam dzis lenia i sobie spie na całego :) mało zagladam bo net mi nadal nawala prawie przy kazdym wejsciu mnie wyrzuca do tego musze jeszcze raz pisac wiadomosci grrrrr ale jestem zła

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

15 lip 2009, 20:40

Czesc babolce :-D
Ja dzisaj sobie polatałam fryzjer a potem byłam u bratowej zobaczyć małego Mikołajka :ico_brawa_01: boski jest!!!
No i odebrałam wyniki posiewu moczu i niestety wyszedł poytywny i jakiś stan zapany jest. Dzwoniłam do gina ale nie miał czasu się ze mną spotkać i kazał zostawić wynik na recepcji i jutro mam dzwonić co dalej robimy!!!
Edulita ciesze się że jest u Iduni poprawa, nawet minimalna cieszy!!! Kochana miejmy nadzieje że malutkiej posmakuje twoje mleczko i będzie teraz rosła jak na mleczu mamy :ico_brawa_01: modle się za was!!! I oczywiście dawaj znać kochana!!!
Ejustysia Wiktorek to niezły przystojniak :-D i jaki słodziutki papuch!!! Uwielbiam takie pucki na buźce!!! Mój bratanek zaczyna własnie takie mieć i są słodziutkie :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: Asika :ico_brawa_01: za 26 tydzień!!
a ja mam dzis lenia i sobie spie na całego
leniuchuj kochana ile masz czasu :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Sabcia

16 lip 2009, 08:13

Witam z ranka!!!!!!!!!!! A u mnie dzis studniówka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wiec stawiam :ico_tort:
Wczoraj wyszarpałam w sklepie sukieneczke dla małej z przeceny z Disneya jest sliczna jak net nie nawali to zrobie foteczke :-D
Własnie wcinam sniadanko bo niedługo znowu do pracki, a u nas chłodno :ico_brawa_01: i bardzo mnie to cieszy

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

16 lip 2009, 08:18

Witam i ja
u mnie tez dzis nie gorąco, a w nocy padało i jest super potwietrze, własnie wcinam papu i lece do szpitala (jak ja sie ciesze heh)
a wczoraj kupilismy wkoncu autko :ico_brawa_01:
i za 25 tygodni :ico_tort: tylko ja tortu nie moge :ico_placzek: ale co tam
dam rade :)

Awatar użytkownika
Sabcia

16 lip 2009, 08:25

sukieneczka pod spodem jest body
Obrazek
polarek - ktory był za 5 zł :-D moze za bardzo kropkowany i nie w moim stylu ale za ta kase heheh
Obrazek

[ Dodano: 2009-07-16, 08:29 ]
isiawarszawa, taki torcik wirtualny mozesz heheheh :-D za 25 tydz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”