Witam was z samego rana bo my od wczoraj to mamy pobudke o 6 rano a ja do pracy na 12-19
Katrin dzieki podtrzymałas mnie na duchu.
Mój mały tez łapie za genitalia podczas kąpieli a czasem podczas przewijania.Mam pytanie czy wasze dzieci sa tak skrecone ze nie dadza zapiac pieluchy czy ubrac sie .Cały czas sie wykreca ba bok.
Ja mam z nim teraz utrapienie bo wszedzie sie podnosi do stania nawet nie moge go zostawic na chwile.Stoi a potem sie puszcza i tego sie najbardziej boje.
Z samego rana zwymiotował mi tak go dusił kaszel ,Dostał jakies kropelki deflegmin i po tym jeszcze ma slinotok,katar wodnisty i ten nieszczesny kaszel ktory nie daje spac.
Julce wypadła gorna jedynka jednemu wychodza a drugiemu wypadaja.
W poniedziałek corka w przedszkolu odstawiła cyrk nad kotletem bo bała sie ze wypadnie jj zab i płakała , nic nie powiedziała opiekunom tylko powiedziała ze chce do mamy Wczoraj dziadzio musiał wyjasniac sprawę.
Dodatkowo w poniedziałek tesć zrobil cos ze poczułam sie jak by mi ktos strzelil w pysk
Stanąl pod zelandorem i sciagnąl palcem kurz i mi pokazał
Wieczorem jak wrociłam z pracy to spytałam co jeszcze zwizytował i co mam poprrawic poczułam sie jakbym miała wizyte sanepidu w domu jestem na nich

gdybym miała z kim zostawic małego to bym im pokazała zgdzie raki zimują
Jeszcze mam pytanie czy nie wiecie czy opieka na dziecko jest płatna 100%
Idę sprzatac póki mały spi a potem do pracy Zycze miłego dzionka