Dziewczynydzieki za zyczenia
Dzis bylismy pierwszy raz na pizzy w restauracji, naczekalismy sie sporo bo duzo ludzi bylo a jak kelner podszedl i powiedzial pizza dla Panstwa to maly wlasnie sie obudzil, wiec sprintem musielismy ja jesc haha a mowilam wczesniej mezowi zeby jedank na wynos wziac.
qunicku nas przy ubieraniu spokoj, czasem tylko jak zmeczony bardzo bo jak glodny to nie biore sie za ubieranie nawet haha Ale ja to juz taka malpe robie z siebie jak jest jakis problem bo moj Patrus to ma glosik ze hoho jak sie zdenerwuje. A zauwazylam ze lubi rozne dzwieki, wiec wynajduje ostatnio rozne przedmioty o ktore moge pukac stuka albo sama wydaje jakies dziwne dzwieki, to tak jak jest jakis problem albo przy jedzonku jak marudzi to to dziala,wiec na razie mam spokoj na jakis czas bo potem znow mu sie nudzi i musze wymyslac nowa zabawe lub piosenke, juz nam a kuku odpadlo a raczek nieboraczek jeszcze troche i tez odpadnie haha
magdzinka,kostuniaPatryk tez sie budzi jak juz wczesniej pisalam i taki bardziej marudny w ciagu dnia, krotko sie pobawi zabawka i marudzi, choc zabkow nie widze. A smarujecie dziaselka, ja dzis zaczelam zobaczymy z jakim skutkiem.
W przyszłym tyg pojde do lekarza to napisze ile wazy Patryk i mierzy.
kellyrowniez gratuluje zabka
A ja tyle na wesela chodze ale na wieczorze panienskim zadnym jeszcze nie bylam buuu
[ Dodano: 2007-09-14, 23:24 ]A propos domkow, choc z bali piekny to maz nie chce i bedzie cos takiego
http://www.dom-projekt.pl/projekty/199/viz/viz_1.jpg
Oj juz sie nie moge doczekac projektowania ogrodka
[ Dodano: 2007-09-14, 23:25 ]coa mi sie nie udalo wkleic zdjatka, sprobuje raz jeszcze