a jak juz mowa o drozdzach... to ja jestem wyrosnieta raczej jak paczusno nie heheDrożdżowa chyba![]()

oj po porodzie trzeba sie za siebie zabrac

dzis wypatrzylam w tv reklame tego czasopisma o odchudzaniu SHAPE... ponoc dorzucaja plytke z cwiczeniami

a jak juz mowa o drozdzach... to ja jestem wyrosnieta raczej jak paczusno nie heheDrożdżowa chyba![]()
Ja na pewno nie,po prostu leniwa jestemtak sie zastanawiam czy warto sie o nia staracczy bede miala sily jeszcze cwiczyc???
mi ostatnio naciska na jelitaJestem już,bo siusiu byłam.Mała siedzi mi na pęcherzu ostatnio,więc latam do wc.Też tak macie?W nocy to ze 4 razy potrafię wstawać.
Zulciu, a myslisz ze jakby bylo do Ciebie troche blizej to bym sie nie zjawila[ Dodano: 2008-04-28, 23:07 ]
Już się wlewaKtóra pierwsza?
Pewnie,że tak.Moja przyjaciółka kiedyś przyjechała się wykąpać,bo prysznic tylko mogła u siebie brać.Zulciu, a myslisz ze jakby bylo do Ciebie troche blizej to bym sie nie zjawila?
no kochana, oby tak bylo... ja mam z chudnieciem po porodzie bardzo zle doswiadczenia (miejsce po brzusiu ciazowym zaczal mi wypelniac tluszczyknie martwcie sie,latem dostaniemy po tyleczkach i bede kg same leciec w dol
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], MitziAltere, PalmaKaply i 1 gość