Witam,
U nas pogoda cudna wiec z dziewczynami siedzialysmy na trawce w parku i bylo przemilo .-) Szkoda tylko ze musialam wracac i Zuzie odebrac z przedszkola bo bym jeszcze z checia posiedziala w takim ciepelku i towarzystwie... Nell byla aniolkiem, siedziala na kocyku i bawila sie przypadkowymi rzeczami i spokojniutka. Wniosek: trzeba jej chyba zycie zapelniac ludzmi i wydarzeniami bo tylko w domu korby dostaje
Kicia, ja mysle podobnie do Eve, ze to poprzednia kolekcja i stad ta cena i to ze juz ich nie ma. Z zabawkami tak jest. Ja bym sie nie zastanawiala
Eve, no dziwna ta goraczka, ale chyba za wysoka jak na zeby, co? Z tego co wiem to stan podgoraczkowy owszem ale powyzej 39 to juz raczej porzadna temperatura. A ty odejmujesz kreski jak mierzysz w pupci? No i czy w razie czego wiesz gdzie jest jakas przychodnia dla dzieci? No wiesz, lepiej sie rozejrzec poki nic takiego sie nie dzieje. ... Nie wiem jak z sluzba zdrowia w Uk ale jesli podobny system do tego tutaj to bedziesz musiala sie niezle przestawic. Ja niezlnosze tego w Szwecji, ale powoli sie przyzwyczajam....
Dzis bylam pierwszy raz w szmateksie tutaj. Aga mi pokazala gdzie i dzis kupilam sobie 3 koszultki na lato: dwie Diesla i jedna Pumy, no ladniutkie sa no i cena normalna a nie to co w firmowych sklepach

A ja zadowolona o wiele bardziej niz jak sobie cos w normalnym sklepie kupie, jakas nienormalna jestem
W lodowce nam zostalo tylko swiatlo i ketchup wiec dzis musimy pojechac na spore zakupy, mam ochote na jakas dobra salatke, jakies szaszlyczki no i pokonczyly sie sloiczki, pampersy i chusteczki

Znowu pewnie pojdzie kasy
No i sto lat dla Kacperka
A ja chyba wam nie pislaam bo forum nie dzialalo, ze w weekend kupilismy mebelki na balkon, drewnany stol, dwa krzesla i lawke i juz wszytko ladnie stoi i juz nawet jedlismy tam obiadek, no i w ogole czlowiek ma taka namiastke dworu w domu, fajnie