leona, super brzusio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co do znieczulenia to w Polsce nie ma bardzo wyboru, nawet odpłatnie w moim szpitalu to jest duży problem więc ja o tym w ogóle nie myślę.
A ja się nawet trochę spakowałam, jutro pewnie skończę. Najwyższy czas

no wlasnie mezu tez stwierdzil ze sie obnizylWydaje mi się że dość nisko już jest
pewnie, nie ma na co czekacA ja się nawet trochę spakowałam, jutro pewnie skończę. Najwyższy czas
Ja nie myślę o tym wcale,bo w szpitalu w którym mam zamiar rodzić nie podają znieczuleń NIGDY.Nie mają tego że tak powiem "w ofercie porodu".Rodzi się naturalnie w bólach i już.No chyba że są wskazania do CC,to od razu wiozą.Co do znieczulenia to w Polsce nie ma bardzo wyboru, nawet odpłatnie w moim szpitalu to jest duży problem więc ja o tym w ogóle nie myślę.
Też bym już chętnie ubrała,ale się zakurzy przez ten czas który jeszcze mi został.Ustaliłam że jak będę już w szpitalu to mąż przyszykuje łóżeczko,a nie będzie to trudne bo ma wszystko naszykowane.a ja sie zastanawiam kiedy ubrac posciel dla maluszka
z jednej strony mysle zeby poczekac a z drugiej mam ochote cos porobic w pokoiku![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość