hahaha ale aparatka. ze też takie pomysły ma hahahSiedzi i lepi z modeliny siusiaka![]()
![]()
chyba będę musiała coś wkleićGośka, ja się tak nie bawię - Ty nie masz galerii na nk
i ja tak samo.i tez tego nie rozumiem jak rodzona matka moze chciec zaszkodzic swojemu dziecku.
o kurde a może to przez ciśnienie co? Bo dzisiaj każdy narzeka. Ja sama przed chwilą się obudziłam z drzemki. Może jakaś kawa lub chłodna kąpiel trochę Cię postawi na nogi????jest mi zle - gorąco, duszno, słabo i mam oslabiony refleks. Nie potrafie sobie tabletka do ust trafic.
jak umiesz to twórzmoze utworzymy grube na fb z naszego wątku?
a nie masz quanchity? Ona to tez Gosia ale ma dwuczłonowe nazwiskoMam Gosie,Anule i Kasiale
A nie mozesz ich usunac?? albo wypisac sie z ich grupy?No i koniec. U mnie jest problem bo był czas jak grałam w simsy na facebooku i obcych ludzi dodawałama teraz nie gram już a oni tylko zaśmiecają mi fb o simsach. Nie mówiąc o tym że kompletnie nie znam tych ludzi
Więc wiadomo nie interesuje mnie co piszą
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość