no i co niedziela rano łózko rozlozone a zdjeć nie ma
Moi tez przychodza rano ..ale w weekendy bo w tygodniu jak do przedszkola to spią ;]]
ja znalazłam prace ale nie w zawodzie .... opisuje aukcje internetowe ..... od 7 do 15 wiec suuuuuuuuuuper godziny

tylko jak wracam to padam .... hehe
bo mogę wstawić zdjęcia samego łózka bez Jessi bo nie usiedzi w miejscu

ale nic specjalnego do okoła ściany obdrapane tzn niedomalowane do końca bo stał tegał teraz przy większym łózku trzeba było wynieść jeden segment i jest pasek nie pomalowany, do tego jeszcze ozdoby jessici całe ściany w bohomazach

jeszcze muszę jej dokupić poszewki takie jakieś bajkowe dla niej tylko, i prześcieradło. a NA WIOSNĘ BIORĘ SIĘ REMONT :) najwyższa pora.

babcia tak pomalowałą do regału jak mała byłą jeszcze malutka, a potem tatuś - J był i jest zbyt leniwy żeby coś z tym zrobić, tak czy siak musi już do wiosny poczekać. całkowity remont i malowanie :). wtedy będzie czysto ładnie i przytulnie :) mam nadzieję.
Kulka super praca :) gratuluję :) oby było dobrze.
[ Dodano: 31-01-2012, 09:52 ]
dorotka mnie też zimno jak rano wstaję to zamarzam mam 10 stopni w pokoju nawet nie chce wiedziec ile po za nim. ale też nie ciepło. masakra teraz jest chyba z nimus 15. za oknem.