Agnieszka, a, że on jest nieodpowiedzialny to mało powiedziane, wogóle nie powinien nigdzie jechać a co mnie to, że to jego siostra, ona też ładnie pierdo******, wie , że w każdej chwili moge urodzić a beszczelnie go wyciąga, no, ale mój mąz jak go zapytałam jak myśli kiedy urodze, to mi powiedział, że on wie, że nie w tym miesiącu , no głupi jakiś . Na szczęście tym razem umówił sie z kolegom, że jak zczne rodzić to on mnie zawiezie. szkoda mówić. Za to ni9espodzianka go czeka jak wróc- miałam posprzątać, ale coś mi nie wyszło :) zrobiłam przemebnlowanko i taki burdel jest , żen nie ma gdzie nogi postawić :))
[ Dodano: 2009-04-14, 15:25 ]
wiecie co, ide sie kur** powiesić, dzwonił mąż, oczywiście zatrzymała go policja bo pojechał tym zaje***** samochodem a on kur** nie ma oc!!! dlatego mąż jeździł motorem bo go nie opłaciliśmy, samochód wzieli na lawete i 5 tyś. kary za brak oc, wiecie co , ja już nie mam czym płakać, ja mam serdecznie tego dość, no za co mnie tak życie pokarało męzem debilem . Dość , że pieniędzy teraz nie mamy to jeszcze samochód zabrali, w samochodzie sa moje dokumenty, karta ciąży, torba , wogóle wiecie co życ mi sie przy tym człowieku odechciewa, dlaczego ja nigdy nie spowodowałam wypadku, nigdy mnie policja nie zatrzymała i nigdy nie sprawiłam żadnych kłopotów, nawet mandatu za jazde bez biletu autobusem nigdy nie dostałąm a z tym człowiekiem to same problemy. A tą jego siostre to zabije jak mi sie na oczy pokaże, dobrze wiedziała o tym oc, ale przecież to nie pna ma teraz straty a braciszek jej pomógł i ona teraz sobie zarobi a co ją obchodzi, że my teraz mamy problem. ide sobie popłakać bo już mi chyba nic innego nie pozostało