SHOO - okazalo sie, ze mamy w skrzyni biegow ogromna dziure...uuu a co sie stalo??
[ Dodano: 2009-02-14, 12:53 ]
a co do tego jedzonka - zmiksowalam jej to w mikserze - ma konsystencje papki, ale z takimi grudkami-zobaczymy...
noooo, olej caly wyciekl i w ogole masakra... a na domiar zlego - Pan jak byl u mechanika, to podjezdzajac pod jakas gorke, samochod mu sie zaczal slizgac i zsunal sie tak, ze zaczepil prawym przednim lusterkiem zaczepil o wjazd garazu i lusterko poszlo sie...Gie napisał/a:
shoo napisał/a:
uuu a co sie stalo??
SHOO - okazalo sie, ze mamy w skrzyni biegow ogromna dziure...
ja tak robilam, ze jeszcze na drugi dzien zostawalo... na pewno mozna to trzymac w lodowce przez 24 h... nie wiem, czy dluzej... a tez zastanawialam sie nad zamrazaniem i chyba mozna... tak mi sie wydajeeejjj, a czy takie obiadki robione przez siebie mozna trzymac w lodowce, czy trzeba podawac swieze?
bo troche mi tego wyszlo, wiec mysle, ze na jakies 3 razy by starczylo...
moge jej podac dzisiaj, schowac reszte do lodowki i dac jeszcze jutro na przyklad??
chyba sprobuje...moze sprobuj jej zrobic zupe marchewkowa na mleku (przynajmniej bedzie czula znajomy smak)... znajdziesz ja w przepisach, ktore nam kiedys Iwona H poslala..
no, ale jesli to sa male kawaleczki mieska, to pewnie sie krocej gotuja... no nie wiem...troche mi ten przepis nie pasi, bo wg niego wolowine lacznie trzeba gotowac jakies 30 min.. a przeciez, zeby byla miekka, to przynajmniej 2-3 godzin potrzeba
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość