Misiu synek jak przybrał na wadze to taka dzidzia z niego zrobiła się

waży 4658g.
Ja te kołysanki sobie odpuszczę zostaniemy przy bajeczkach. Dziś też wieczorem był leżaczek nie zasnał, łóżko przysnął, a na końcu w łóżeczku pogadał z maskotką pieskiem i śpi. Tomuś jest bardzo ciekawski, wiadomo zabawek nie potrafi łapać, ale uderza je piąstką tak samo zaczepia tatę, aby z nim rozmawiał

. Codziennie coś nowego. Szukaliśmy żłobka dla synka i okazało się, że państwowe odpadają, bo to już nie ta gmina, a w naszej państwowego żłobka nie ma, więc zostają mi prywatne. Wiadomo to dopiero za rok, ale przykładowo jak zapisałam Tomka do żłobka w Gdańsku był 599 na liście, więc może dostałby się za 2 lata, No ale już do Gdańska nie należymy. Moja mama oferowała się z pomocą, ale ona pracuje, więc jeszcze nie wiemy co zrobimy.
W pn byłam u gin miałam nadzieję, że macica jeszcze obkurcza się, a ona już obkurczona a brzuszek mi został tak mało przytyłam, a brzuch musiał zostać

. Dobra zmykam spać, bo nie wiadomo ile w nocy pośpię.
A Tibby i kupiłaś to mleczko bebilon Ar twój Tomi dalej tak ulewa? No i faktycznie po tym mleczku mogąbyć zielone kupki i to normalne.