Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 cze 2008, 22:07

ja tez wole w dzien bo wieczorem jestem tak skonana ze szkoda gadac
nie mam sily nogami ruszac a co dopiero jeszcze inne rzeczy

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

20 cze 2008, 22:08

heheheh coś w tym jest :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

20 cze 2008, 22:32

a mi to w zasadzie obojetne byleby tylko A. chcial :ico_noniewiem: ...on wiecznie zmeczony,rano wieczorem....chyba podczas obiadu musze sprobowac :ico_oczko: .....i uwierzcie ze to mnie bardzo krepuje jak to nie moj facet ma na mnie ochote tylko ciagle ja na niego.....dolujace to baaaardzo...mam przez to duzo nizsze poczucie wlasnej wartosci.....

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 cze 2008, 22:34

No to widzę, że z seksem u wszystkich tak samo :-D Ja to najlepiej lubię zaraz jak się obudzę rano :-D

anza, Iga jest superaśna, faktycznie jaka zmiana!!! Śliczna dziewczynka i wygląda mi na grzeczną i mądrą niunię.

A teraz moi obiecani uczniowie!!!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A tu jeszcze Karolek z córcią mojej koleżanki.
Obrazek

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 cze 2008, 22:54

no i witam się ja ... wakacyjnie a jakby...

smutno mi trochę ... poryczałam się dziś na rozdaniu świadectw... tzn. nagród moim babom "wolontariuszkom"... będzie mi ich brakować...

a na dodatek nie ma kiedy odreagować...
i ciągle grzebię się w tych dziennikach... i frekwencjach... i ocenach... a arkuszach aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mam już dość

sory za absencję...
ale nie ra dady inaczej... :ico_sorki:

dla załagodzenia dodam kilka fotek uwiarygadniających me zakręcone czerwcowe dnie...

i noce... :ico_oczko:

Kulka Michu idzie do przedszkola... ale ja nie miałam czasu jeszcze na spotkanie organizacyjne, więc w sumie żyję w błogiej nieświadomości co do wyprawki .... :-D

Zbora odwiedzam "naszą-klasę" bo mam zobowiązania co do 3a, która uwielbiam :ico_wstydzioch: i tak wklejam na ich galerię te foty z poloneza balowego :ico_spanko: :ico_haha_01:

Anza :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: ale się Igunia zmieniła !!! Pięknisia nie do poznania !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_haha_01: :ico_brawa_01:

Glizdunia
Ty uważaj na te wygibasy sexowe... ciekawe co powiesz na taką zabawę jak będziesz w moim wieku :ico_oczko: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Jagódka coś mi nie świta, zapomniałam o czym miałam Ci napisać.... yyy wrócę do tematu, wrócę :ico_sorki:

MIŁOSZ na "Muzycznych Mirażach" ze mną w szkole... :ico_haha_01:
Obrazek

Bąble się bawią :ico_haha_01:
Obrazek
Obrazek

Tata ma dla nas czas :ico_brawa_01:
Obrazek

MAM WAKACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek

A tu jeszcze nie mam :ico_oczko:
Obrazek

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 cze 2008, 22:59

massumi, dzieciaki masz śliczne, a Ty jesteś świetna babeczka!!! Ja chcę do Ciebie do szkoły!!! Albo chociaż Micha w swoim przedszkolu :ico_oczko: (jak już je będę miała :ico_oczko: )

[ Dodano: 2008-06-20, 23:00 ]
Dobranoc.....

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 cze 2008, 23:27

Sikorka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeżeli mogłabym wybierać to oddaję go w twoje ręce z matczynym błogosławieństwem i pewnością w 100% :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

a do szkoły do biorę Ciebie od zaraz na geografa-biologa i terapeutę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D

a mam tu jeszcze skrzywioną MisiUle
Obrazek
Obrazek

i zabawa przed spacerem

Obrazek

z pewną taką nieśmiałoscią ... wchodze na zjeżdżalnię...
Obrazek

robimy naleśniki
Obrazek

mama rządzi :ico_haha_01:
Obrazek
mąż zaprosił mnie na koncert "KULTU" :ico_oczko:
Obrazek

to ja mówię też już dobranoc :ico_oczko: :ico_haha_01:
Obrazek

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 cze 2008, 10:44

A co to, co to jeszcze nikt się nie witał??? A no tak przecież to weekend.

No to ja mówię pierwsza dzień dobry!!!

Wyszykowałam swojego zucha na zbiórkę, a teraz zabieram się za sprzątanie, bo po tych truskawkach to zapuściłam dom okropnie.
A wiecie jak karol uwielbia truskawki, czereśnie, pomidory, ogórki, paprykę. Na początku bałam mu dawać, ale on aż pieje za wszystkim więcsię przemogłam, narazie nic go nie wysypuje. Ma co prawda taką skórę suchą z tendencją do atopowej, ale żadnych wysypek.

Dobra lecę bo znowu się zasiedzę tu :-D

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

21 cze 2008, 10:56

witam sie !!
zdjecia piekne ..

wiecej pozniej bo dzis dzien sprzatania ...

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 cze 2008, 12:28

witam!!!
a mi padł net wczoraj :ico_placzek: ale dzięki temu prawie spakowałam ubrania :ico_haha_01:
dziś walczę od rana, oczywiście nie bez :ico_zly: bo J wybył do miasta i 3godziny nie wracał!!! oczywiście mył auto...i robił ostatnie zakupy...a ja? znów śniadanie z panną Hanną, zabawa i w międzyczasie pakowanie...mam dość, padam na ryj...i już nie chcę jechać!!! na razie mam spakowane ubrania...nasze i Hani...2walizki!!!ale jedna malusia...no i łózeczko, wózek, pampy pościel małej...już w aucie...zostały mi kosmetyki-właśnie jestem w trakcie...i apteczka...ale oczywiście na wieczór zostanie jedzenie Hanuty, butki...i reszta pierdołek, które jeszcze są w domu potrzebne dziś, a trzeba je zabrać. Masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igunia jest super kobieta!!! ale na prawdę zmieniła się jak diabli!!! fajnie!
Massumi uwielbiam..............Was!
Glizdunia opanuj się...albo trenuj...co dzień! wiesz, trening czyni mistrza!!! :-D

Ja będę trenować na urlopie!!! hehehe
dobra, niestety nie mogę więcej pisać, bo cały dom na mnie czeka! jeszcze pościel se zmieniłam, zrobiłam pranie i posrpzątam, coby wrócić do czystego domu!!! bo w niedzielę po powrocie zaprosiłam gości :ico_haha_01:
A jutro!!! jutro będziemy w Karpaczu i co? spotykamy się z Kamizelkami!!! :ico_brawa_01: już się nie mogę doczekać!!!

lecę, do następnego napisania za tydzień!!! będziemy tęsknić za Wami strasznie mocno!!! i nie piszcie za dużo! i bądźcie zdrowe, spokojne i uśmiechnięte!!! no, papasiu moje kochane majowe mamy i dzieciątka!!!

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”