ja też go bardzo lubię. Niezła obsada, super grają aktorzy i niezły humor reżyser stworzył. Jeden z fajniejszych seriali komediowych jeśli nie najfajniejszyuuuuwielbiam ten serial
to w podobnym stylu poleca "teorie wielkigo podrywu". Przyjaciół mam już za sobą ten jest tak samo dobrynina0226 napisał/a:
Jeden z fajniejszych seriali komediowych jeśli nie najfajniejszy
dla najfajniejszy! Genialnie różnorodne są te postacie
udanej zabawy . Ja zmykam. Dobranoc i oby jak najmniej pobudek wszystkimMy dzisiaj na disco uderzamy Moja siostra z Oliv zostaje a my zaszaleć idziemy tak dawno nie byłam że już się wyjścia doczekać nie mogę
no mój też wstał z ostatniej drzemki coś koło 17 i taki śpiący był, że szok, dałam cyca i myślałam, że zaraz po jedzonku odpłynie, a on się robudził i teraz harcuje na naszym łóżku. Więc idę do moich chłopaków :)Iza spi, mimo ze wstała z ostatniej drzemki o 17.20 to koło 18 tak tarła oczka że szok ale bawiłam się z Nią i dała radę do 7
możliwe, albo przy porodzie tymi kleszczami coś mi uszkodzili .jula no jakies dziwne te plamienia, moze jakas mala nadzerka ci sie zrobila i przy podraznianiu leci krew mi sie nigdy nie zdazylo
Zazdroszczę, u nas typowa jesień .U nas 17 stopni, słonko, ciepło, ja w koszuli dziś chodziłam:)Wiosna, oby już tak zostało:)
Na mleko też ma ale bardzo bardzo słabe.szkieletorek ja dobrze pami,ętam, że mała nie ma uczulenia na mleko ale na białko tak??? Jejuś co to się dzieje, że większość dzieci teraz to alergiki?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość