Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

16 lip 2009, 21:00

Bigottka to doskonale mnie rozumiesz :ico_oczko:
i nic nie dają tłumaczenia, że lepiej kupować po trochę, niż potem wszystko na raz :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

16 lip 2009, 21:03

i nic nie dają tłumaczenia, że lepiej kupować po trochę, niż potem wszystko na raz :ico_olaboga:
tak jak mówisz kobiet ;-) ja mam czasem aż dosyć jego gadania ale stopniowo można już kupować

Awatar użytkownika
Magda33

16 lip 2009, 21:08

Bigottka nawet trzeba, ani się nie obejrzymy jak będzie październik. Ja tylko zobaczę te rzeczy, które dostanę i potem zaczynam dokupować brakujące rzeczy :-D

Awatar użytkownika
bigottka

16 lip 2009, 21:14

Magda33, no ja w sumie to czekam aż będzie zrobiony pokoik i tez zaczynam się przygotowywać do zakupów i już zacznę kupować potrzebne rzeczy normalnie nie mogę się doczekać ;-) aż urządzę pokój małej i pomaluję go i wstawię tam wszystko co trzeba ;-)

Awatar użytkownika
Magda33

16 lip 2009, 21:15

no nic, zmykam pod prysznic i się kładę, bo zaczynają mi się oczy kleić :ico_noniewiem:
Dobranoc Brzuchatki, słodkich snów.

Awatar użytkownika
bigottka

16 lip 2009, 21:15

Magda33, spokojnych snów i pogłaszcz się po brzusiu ode mnie dla Zosi ;-)

Awatar użytkownika
Magda33

17 lip 2009, 07:13

Hej Dziewczyny,
Bigottka brzusio pogłaskany :ico_oczko:
Dziś znowu ma być upał, więc z domu wyjdę dopiero wieczorkiem. Wcześniej nie ma mowy :-) Moja biedna kicia już ledwo żyje - chyba muszę ją ogolić :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-07-17, 07:19 ]
Bigottka wyobraź sobie, że mój Piter powiedział dzisiaj rano, że powoli trzeba się brać za urządzanie pokoju dla małej :ico_szoking: Jestem w szoku, o jeszcze niedawno mówił, że mamy czas. Ale się cieszę :ico_brawa_01: i wózek już chce zamawiać :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Sabcia

17 lip 2009, 08:34

Witam z ranusia!!!!
U nas jesli chodzi o pogode to wieczorkiem pada i jest bardzo przyjemnie a w ciagu dnia jest duszno ale i tak duzo lepiej jak było ostatnio :-D
wczoraj bylismy z mezusiem kupic nawigacje chcielismy pozyczyc od kumpla no ale on tez gdzie wyjezdza takze kolejny zakup nie planowany no ale coz i tak mielismy ja kupic i tak
Magda33, no to fajnie ze juz zaczynacie na całego - jesli chodzi o remonty i takie tam to lepiej robic to wczesniej - jak jeszcze sie chce hahahah no i pogoda dobra takze wszystko wyschnie bo w pazdzierniku moze juz byc z tym problem
ok u mnie to juz na tyle ja ide sie zbierac do pracki - jeszcze 2 tyg i bede juz wolna :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

17 lip 2009, 08:42

Czesc babeczki :ico_brawa_01: widze że poranne ptaszki znowu nie mogą spać!!!
Ja dzisiaj tez kolejna słaba noc jeśli chodzi o spanie ale te upały dają o sobie znać. No ale chciałam ciepełka :-D
mój Piter powiedział dzisiaj rano, że powoli trzeba się brać za urządzanie pokoju dla małej
sam zobaczył że nie ma na co czekać, przecież można kupować po troszeczke i dopiero we wrześniu zacząć ustawiać itd. Ale się ciesze :ico_brawa_01:
Sabcia, miłej pracki!!!

A u nas znowu upał i ja siedze w domu teraz może śmigne z psem, bo on też kosmarnie te upały przechodzi, ale najpierw pies do wanny pod lodowatą wode!!!
Teraz jem sobie śniadanko musli jogurcikiem zapraszam jak ktoś głodny :-D

Awatar użytkownika
bigottka

17 lip 2009, 08:53

Witam z rana.
Magda33, to masz super że w końcu Twój przejrzał na oczy że nie ma co czekać do października mój jak na razie bez zmian. Może jak się pokój zrobi to wtedy już zacznie myśleć nie wiem.
U mnie już teraz jest 22 stopnie ale co tam ładna pogoda musi być w końcu to lato ;-) Mój dzisiaj się bierze (chyba) za skrobanie do końca ścian bo już dużo nie zostało i tylko cekol pomalować i jest gotowe już się doczekać nie mogę ale cóż trzeba być cierpliwym. A ja może przez ten czas jak on będzie skrobał pojadę na działeczkę hmmm zastanowić się muszę ;-)
Teraz jem sobie śniadanko musli jogurcikiem zapraszam jak ktoś głodny :-D
ja poproszę bo jakoś nie chce mi się śniadania robić :-/

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”