Aaaaa i jeszcze stawiam za zakończenie 39 tygodnia. Kurcze jeszcze tydzień mi został, szok :D
no i tak jak piszesz po Iwonie kolej na ciebie
geheimnis, za 37tc
kurcze dziewczyny, jeszcze troche i wszystkie bedziemy tulily maluszki
duuuza Zuzinka urosla u mamy w brzuszku Ciesze sie, ze bedziemy wspolnie obchodzic urodziny i mam nadzieje, ze mamusia i coreczka czuja sie dobrze...Kluseczka ma 61cm i waży 5390
Szok A miała być mniejsza od Andrzejka To się chyba przestanę przejmować wagą mojego maluszka Ciekawe czy poród był naturalny???? Dorodne dzieci rodzi IwonkaKluseczka ma 61cm i waży 5390
Przyznam szczerze ze też byłam w szoku Również mam nadzieję ze dziewczyny czują się dobrzegeheimnis napisał/a:
Kluseczka ma 61cm i waży 5390
duuuza Zuzinka urosla u mamy w brzuszku Ciesze sie, ze bedziemy wspolnie obchodzic urodziny i mam nadzieje, ze mamusia i coreczka czuja sie dobrze...
Pewnie Patrycja Mnie się nie spieszy jak na razie przynajmniej Z resztą mam termin jako ostatnia więc zapewne zakończę listę styczniowych mamCiekawe, ktora nastepna...
No ja mam tylko kontakt telefoniczny z Iwoną.wymienialyscie sie wszystkie numerami komorki?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość