Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 sie 2011, 09:02

A i stawiam za 32 tydzien
gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ja zbieram sie nad rzeke jeszcze 2 osoby z nami jadą awłaściwie 3 koleżanka z 1,5 tygodniowym dzieckiem i jej chłopak, fajnie bo chociaz nudno nie będzie. Powoli mój M. sie ogarnia bo wrocił o 2 w nocy ale w fajnym stanie :-D co prawda ja autem pojadę bo pewnie jeszcze mu% nie zeszły. U nas zapowiada sie gorąc, ja znów nie pospalam bo malutka szalala i chciała mamie żebra powyrywac chyba a teraz słodko śpi..
Wieczorem zaczal mnie pobolewac brzuch tak jak na okres, poszlam sie polozyc, bo spac mi sie chcialo.Nie moglam zasnac, bo zlapalmnie okropny bol na dole, tak mi na szyjke napieralo, ze mysialam, ze mi zaraz dziecko wyleci a potem zaczely sie bole brzucha i z krzyza, tak mocno bolalo, ze sie przestraszylam
ja miałam dokładnie to samo 2 noce temu, myślalam że umieram tak bolało :ico_olaboga:

elibell
4000 - letni staruszek

21 sie 2011, 09:46

A i stawiam :ico_tort: za 32 tydzien

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a ja dołączam się z :ico_tort: za mój kolejny tydzień, jejuś już zaczynam 38:)

Pati
zadzwoń do połoznej, jeżeli miałas az takie bolączki, ja bym znając mnie to do szpitala jechała nawet, tak jak miałam z tym żołądkiem kiedyś - lepiej sprawdzić i dmuchać na zimne jak to mówią:)

My za chwile na zakupy uciekamy.

Kurde ale u nas całą noc lało i całą noc Litwini nawijali na ogrodzie, serio całą noc, szok ale mają bezsenne noce hahahaha

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

21 sie 2011, 10:20

oj ja to mialam dzis noc, myslalam, ze bede budzic P. i do szpitala jechac :ico_olaboga:
Ojej to dzwoń do położnej , lepiej to sprawdzić.Troszku za wcześnie by maleństwo się wybierało na ten świat .
szkieletorek, czemu TY sie tak waga przejmujesz
Jakoś tak myślalam że przytyje malutko . No i wiadomo jak to się mówi o kobietach które dużo przytyły, że zra na potege a potem siew dziwią.Ale nieważne, najważniejsze to by malutka była zdrowa. Za to oddamy wszytsko przecież.
A i stawiam :ico_tort: za 32 tydzien
brawo brawo
Kurcze to ty jestes niecały tydź przedemną. Na kiedy masz dokładnie ??
Ciekawe która z nas urodzi wcześniej .
U nas zapowiada sie gorąc, ja znów nie pospalam bo malutka szalala i chciała mamie żebra powyrywac chyba a teraz słodko śpi..
U nas również zapowiada sie upał. Dzis pewno basen bedzie oblęzony .
Ja też nie pospałam za długo bo rano malutka tak szalała że mnie obudziła i zasnąć nie dała.A jak sie uspokoiła to ja juz byłam wybudzona .
Takie sprytne te łobuziaki nasze , obudza poszleje a apotem aniołki ida spać. :)
a ja dołączam się z :ico_tort: za mój kolejny tydzień, jejuś już zaczynam 38:)
gratulacje :)
Kurcze u ciebie to juz lada moment może się zacząc cos dziać.

My zbieramy sie do kościoła.Jednak idziemy na piechotke a co trzeba się dotleniać.Wytlumaczyłam P że te kłucia to norma i że nie wina chodzenia .

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

21 sie 2011, 10:54

Witam z ranka:)
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Dziewczyny za kolejne tygodnie:)

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sie 2011, 12:50

Witajcie!

elibell, i Pati :ico_brawa_01: za kolejne tygodnie :-)

izabelllla123, udanej wyprawy :-)

Myśmy zrobili małe zakupki obiadowe.
Po obiedzie M. jedzie z Zu do kina na Smerfy, a ja planuję drzemkę :ico_haha_01:

A co do tych łapówek, to nie jest tak,że się daje wszystkim jak leci, bo wszyscy biorą.
Ja właśnie po to poszłam prywatnie do ginki, bo wiedziałam,żę ona pracuje w szpitalu, w którym wyląduję. I jej nie zamierzam dawać nic w łapę. No może potem jakiś kosz prezentowy,żeby podziękować. Ale to zobaczę jak będzie w szpitalu.
Jak byłam na urologii i kiepsko ze mną było to M. poszedł z alkoholem i kasą w torebce, lekarz wziął. A wieczorem przyszedł i oddał mi kasę, bo powiedział,że alkohol ok, ale pieniędzy nie bierze, a nie widział w torebce koperty. No i mi zostawił.

elibell
4000 - letni staruszek

21 sie 2011, 13:08

Kocura Bura, to jakiś dobry lekarz, bo fakt alkohol jako prezent można przyjać ale kasa to już jednak przesada by była

my po zakupach też, a teraz mąż obiadek nam szykuje, po obiadku młoda na drzemkę ucieka a ja? chyba też hahahha, zobacze. Kurde jak mnie zgaga piecze cały czas, zakupiłam sobie reni bo już mi się wczesniejsze tabsy kończyły.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sie 2011, 13:11

po obiadku młoda na drzemkę ucieka a ja? chyba
o tak :ico_brawa_01: nie żałuj sobie :ico_haha_01:

Idę robić te kotlety....

Wrzuciłam focie na 3 trymestr!

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

21 sie 2011, 15:13

My już po obiadku . Teraz siedzę sobie na polu pod parasolem z lapkiem . P pompuje materac bo zaraz przyjadą dzieci i znajomi do nas na basen . Mama leży na leżaku .
Ja chyba wezmę się za spisanie jakie te pieluszki mam zamówić wielorazowego użytku bo po wypłacie muszę to kupić .Bo w co ja zawinę dziecko jak się urodzi .

Gorąc straszny ale w cieniu pod parasolem jest superowo .
Zaraz ide po placuszka a co tam , w du... mam te kilogramy . hhehe

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sie 2011, 15:57

Zaraz ide po placuszka a co tam , w du... mam te kilogramy . hhehe
:ico_brawa_01: i tak masz do tego podchodzić :ico_haha_01: kiedy jak nie teraz, prawda?
Ja właśnie zjadłam parę ciasteczek, w nagrodę, bo coś mega niskie cukry mi wyszły po obiadku, więc nawet z konieczności, rzecz można :ico_oczko:

Pojechali już do kina, ja kawkę łyknę i idę drzemać.

elibell
4000 - letni staruszek

21 sie 2011, 16:10

i jednak nie zdżemnęłam się, pojechalismy odebrać moje kolczyki, około 40 par, kilka branzoletek i jakies spineczki i pierścionki to eliza będzie miała, a po powrocie, młoda na drzemkę a ja zaczełam układac te kolczyki wszystkie, do kartonika sobie poprzybijałam by parami mieć, jezu teraz moge przez około 1,5 tyg. każdego dnia mieć inną parę hihihihihi, tyle że czeka mnie zakup nowego większego pudełka na moje korale, kolczyki itp itd, bo to co mam już zrobiło się ciasne:) a w życiu nie miałam tyle wszystkiego co dziś hihihihi
Budzę zaraz młoda i na wodny par z nią uciekam póki słonko świeci, trzeba korzystac, owoce napakowałam w torbę to zamiast obiadku jako takiego, choć zjadła troszkę wczesniej z nami:)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”